Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VALENTINO

Valentino har fået sit navn fra Valentino Garavani, der anses som den ubestridte mester inden for haute couture og en af de førende repræsentanter for italiensk stil og kreativitet. I mere end 45 år er hans kreationer blevet båret af internationale berømtheder og kongelige, og glamour, eksklusivitet og stærk stil gør Valentino til et brand, som i den grad er kendt for finessen og elegancen i dets kreationer. Under Valentino-brandet finder du også Valentino Garavani og Valentino Roma e RED Valentino, og det italienske modehus opererer i den øverste del af modeverdenen og tilbyder eksklusive produkter inden for couture og design.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de ikoniske kollektioner fra Valentino. Derfor har vi samlet et stort udvalg til dig her på siden, så du kan forelske dig i dine favoritter. Valentino klæder nemlig ikke de kendte på uden grund. For her finder du smukke stiletter, elegante tasker og stærke statements, når det kommer til vaskeægte italiensk mode.


Historien bag designer og modehuset Valentino


Historien bag det varmblodede design begynder med Valentino Garavani, som begyndte sin modekarriere i en ung alder som lærling for lokale designere. Han var i lære hos École des Beaux-Arts og Chambre Syndicale de la Couture Parisienne i Paris og arbejdede for Jean Dessès og Guy Laroche, før han i 1959 åbnede sit eget modehus på Via Condotti i Rom. Kun få år efter, i 1962, opnåede Valentino international stjernestatus, da han debuterede på Pitti-paladset i Firenze. Valentino blev hurtigt kendt for sit haute couture og glamourøse røde kjoler, som tog kvinder over hele verden med storm – især Jackie Kennedy, som også senere blev en tæt ven af designeren. Dette venskab startede modehusets forbindelse til indflydelsesrige kvinder, eftersom Valentino både designede brudekjoler til Elizabeth Taylor, Anne Hathaway, Courteney Cox og prinsesse Madeleine fra Sverige.

Siden da har Valentino vokset sig stort og er i dag en del af den øverste elite inden for haute couture og smukke kjoler. Kjolerne er bevaret på bedste vis, og i dag fremstiller Valentino stadigvæk brudekjoler, som blandt andet har været designet til Jennifer Lopez, Prinsesse Madeleine af Sverige og Elizabeth Taylor. Men i dag er det italienske modehus også et kært eje hos mange mænd og kvinder verden over. Her får du nemlig kvalitet i topklasse og ikoniske design, som du ikke finder andre steder end hos Valentino, der emmer af italiensk luksus og elegance.


Giv din garderobe et glamourøst løft med Valentino


Hvis der er én ting, vi kan konkludere om Valentino, er det, at de skaber glamourøse og eksklusive design, der skaber blikfang. Uanset om du ser dig lun på et par Valentino-sneakers eller en Valentino-taske, kan du vide dig sikker på, der ikke er sparet på detaljer og ”bling”. Det italienske modebrand skaber nemlig iøjnefaldende design, hvor nitter, spænder samt nuancer som guld, sølv og rød dominerer stilen. I 2008 trak Valentino Garavani sig tilbage med et sidste show, hvor kendte topmodeller som Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Eva Herzigova var at finde på første række. Siden 2008 er det Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli, der sidder som kreative partnere i modehuset, og de har opnået stor anerkendelse for at puste nyt liv i mærket samt genopfinde og modernisere for den nye generation af fashionistaer med mere subtile design. Dog uden at gå på kompromis med den glamour og elegance, som Valentino er kendt for.

Og apropos glamour og elegance, kan du nemt og enkelt få lov til at rette ryggen lidt ekstra. Vi har et stort udvalg af de smukkeste stiletter og tasker fra modehuset, der har feminine detaljer og flotte farver. Du finder alt fra den helt lille pung eller skuldertaske til shopperen, der bliver din trofaste følgesvend hver eneste dag. Derudover finder du ikke kun stiletter. Du finder også sneakers og sandaler til kvinder, hvor Valentinos DNA danner rammen om de unikke kreationer, der fuldender ethvert outfit.

Valentino er ikke kun for kvinderne. Til mænd finder du selvfølgelig de populære, hvide sneakers fra modehuset, der år efter år er at finde i modebilledet over hele verden. Du finder også lækre accessories og smarte tasker, hvor de små detaljer kan få lov til at gøre den helt store forskel.


Klæd dig på, og mærk den italienske elegance


Valentino er ikke kun synonym med smukke sko, tasker og accessories. Modehuset har selvfølgelig også sørget for, at du kan klæde dig på med stil. Og det gælder både mænd og kvinder, der vil have lidt ekstra luksus i garderoben til hverdag og fest.

Vi kommer selvfølgelig ikke uden om de helt fantastiske kjoler fra Valentino. Her finder du den perfekte kjole til enhver anledning, hvor modehusets DNA for alvor kommer til udtryk. Kjolerne er modige, farverige og levende, og hvor luft, lag og blomster skaber smukke silhuetter. Du finder selvfølgelig også den helt simple, sorte kjole, der er en sikker klassiker i enhver garderobe.

Udover kjoler kan du også klæde dig i italiensk luksus med et stort udvalg af T-shirts, bukser, frakker og meget andet. Det samme gælder for mændene, hvor du finder skjorter af den bedste kvalitet, ikoniske sweatshirts og de vigtigste items til enhver garderobe, som kan kombineres på et væld af forskellige måder.


Find dine Valentino-favoritter her på siden


Hos Miinto er vi vilde med Valentino og generelt italienske modehuse som Versace og Gucci, og derfor finder du også et stort udvalg af design fra andre italienske modehuse her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid er sikret nye styles og items fra brandet. Du finder alt fra Valentino-sneakers, stiletter, langærmede trøjer, T-shirts og bælter til de populære Valentino-tasker, som er og bliver en favorit hos modeelskende kvinder. I 2009 blev REDValentino lanceret som en ungdommelig og excentrisk linje i modspil til de klassiske Valentino-styles. REDValentino er moderne, eksperimenterende, samtidig med at den er romantisk, drømmende og forbliver tro mod den glamour og femininitet, modehuset er kendt for.

Vi har gjort det nemt at shoppe alle de smukke kollektioner fra Valentino. For lige her på siden har vi samlet et stort udvalg af alle vores favoritter, som vi også håber, at du forelsker dig i. Der er noget for alle og enhver, hvad end du elsker pang og farver eller de neutrale nuancer, hvor detaljen gør den store forskel.

Ryd alle filtre

Valentino

Side 1 Af 12