Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Valentino

Valentino har fået sit navn fra Valentino Garavani, der anses som den ubestridte mester inden for haute couture og en af de førende repræsentanter for italiensk stil og kreativitet. I mere end 45 år er hans kreationer blevet båret af internationale berømtheder og kongelige, og glamour, eksklusivitet og stærk stil gør Valentino til et brand, som i den grad er kendt for finessen og elegancen i dets kreationer. Under Valentino-brandet finder du også Valentino Garavani og Valentino Roma e RED Valentino, og det italienske modehus opererer i den øverste del af modeverdenen og tilbyder eksklusive produkter inden for couture og design.

Historien bag designer og modehuset Valentino

Historien bag det varmblodede design begynder med Valentino Garavani, som begyndte sin modekarriere i en ung alder som lærling for lokale designere. Han var i lære hos École des Beaux-Arts og Chambre Syndicale de la Couture Parisienne i Paris og arbejdede for Jean Dessès og Guy Laroche, før han i 1959 åbnede sit eget modehus på Via Condotti i Rom. Kun få år efter, i 1962, opnåede Valentino international stjernestatus, da han debuterede på Pitti paladset i Firenze. Valentino blev hurtigt kendt for sit haute couture og glamourøse røde kjoler, som tog kvinder over hele verden med storm – især Jackie Kennedy, som også senere blev en tæt ven af designeren. Dette venskab startede modehusets forbindelse til indflydelsesrige kvinder, eftersom Valentino både designede brudekjoler til Elizabeth Taylor, Anne Hathaway, Coutney Cox og prinsesse Madeleine fra Sverige.

Giv din garderobe et glamourøst løft med Valentino

Hvis der er én ting, vi kan konkludere om Valentino, er det, de skaber glamourøse og eksklusive design, der kreerer blikfang. Uanset om du ser dig lun på et par Valentino sneakers eller en Valentino taske, kan du vide dig sikker på, der ikke er sparet på detaljer og ”bling”. Det italienske modebrand skaber nemlig iøjnefaldende design, hvor nitter, spænder samt nuancer som guld, sølv og rød dominerer stilen. I 2008 trak Valentino Garavani sig tilbage med et sidste show, hvor kendte topmodeller som Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Eva Herzigova var at finde på første række. Siden 2008 er det Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli, der sidder som kreative partnere i modehuset, og de har opnået stor anerkendelse for at puste nyt liv i mærket samt genopfinde og modernisere for den nye generation af fashionistaer med mere subtile design. Dog uden at gå på kompromis med den glamour og elegance, som Valentino er kendt for.

Find dine Valentino favoritter her på siden

Hos Miinto.dk er vi vilde med Valentino og generelt italienske modehuse som Versace og Gucci, og derfor finder du også et stort udvalg af design fra andre italienske modehuse her på siden. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid er sikret nye styles og items fra brandet. Du finder alt fra Valentino sneakers, stiletter, langærmede trøjer, T-shirts og bælter til de populære Valentino tasker, som er og bliver en favorit hos modeelskende kvinder. I 2009 blev REDValentino lanceret som en ungdommelig og excentrisk linje i modspil til de klassiske Valentino styles. REDValentino er moderne, eksperimenterende, samtidigt med, at den er romantisk, drømmende og forbliver tro mod den glamour og femininitet, modehuset er kendt for.

Filter

1886 resultater

Side 1 af 19

Næste

Side 1 af 19