Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

VICTORIA BECKHAM

Navnet Victoria Beckham får hos langt de fleste en klokke til at ringe, og vi har også med en designer at gøre, der kan så meget andet. Victoria Beckham er først og fremmest kendt som popsangerinde i den verdensberømte pigegruppe Spice Girls, der tog alle med storm. Siden da har hun valgt at springe ud som modedesigner, og det hersker der ingen tvivl om, at vi i dag er vilde med.

Vi har samlet et stort udvalg fra Victoria Beckham her på siden, hvor du finder alt fra stilrene stiletter til smukke skjorter og fantastiske kjoler. Kendetegnet for modehusets stil er de enkle design med ensfarvede materiale og klassiske snit. Derfor hører det også til enhver garderobe, der gerne vil sikre sig nogle styles, der kan kombineres på mange forskellige måder.


Karriereskift og mode


Victoria Beckham startede en solokarriere efter bruddet med Spice girls, hvor hun atter oplevede stor succes, men grundet konkurs hos pladeselskabet Telstar, valgte Victoria Beckham at bevæge sig ud af et nyt spor. I 2004 kunne hun præsentere sin første kollektion for Rock and Republic. Kollektionen fik navnet VB Rocks og bestod hovedsageligt at cowboybukser af høj kvalitet.

Kollektionen blev startskuddet for en helt ny æra for den engelsk popmusiker. Efter en vellykket kollektion påbegyndte Victoria Beckham at designe kollektioner til børn og mænd, som senere hen blev til brandet af samme navn som den nu verdenskendte designer.


Rene linjer, når det er bedst


Enhver designer har sine ikoniske detaljer og måder at arbejde på, og dette er ingen undtagelse for Victoria Beckham. Her finder du alt fra bukser, shorts og kjoler til smukke bluser samt meget andet, og hvor alt arbejder ud fra det samme udgangspunkt. Modebrandet har nemlig et stort fokus på de helt klassiske styles med de bedste snit, der har været en del af modebilledet i mange år, og som aldrig svigter.

Derfor egner alle kollektionerne sig også til enhver begivenhed, da det magiske opstår med dette i garderoben. Her kan du kombinere dine outfits på forskellig vis og på den måde nyde godt af din blazer på 20 forskellige måder. Du kan ligeledes pifte din kjole op med et par stiletter – eller gøre det den anden vej rundt og springe i dine favoritsneakers til hverdag.

Du kan ligeledes købe hele sæt i de samme farvenuancer, der giver dig mulighed for at give den lidt ekstra gas i garderoben, og hvor du har mulighed for at bære de enkelte dele hver for sig eller sammen.


Vi leverer direkte til dig


Det kan være en tidskrævende affære at tage på shoppingtur, og derfor er vi her. For når du handler hos os, sender vi det hele direkte hjem til dig. Og når vi siger direkte, så mener vi det. Du kan selvfølgelig også få det leveret til din lokale pakkeboks, men du skal selv have lov til at vælge. Desuden sender vi det hele i én og samme pakke, og det gælder også for dig, hvis du har shoppet fra flere forskellige brands her på siden.

Ryd alle filtre

Victoria Beckham

Side 1 Af 6

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.