Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Brands Woden
Tilbage

Woden

Woden er et dansk skobrand, der er stærkt inspireret af den skandinaviske designmentalitet og naturen omkring os. De fokuserer på at skabe lækre og holdbare sko, som er tilpasset det urbane liv, og som er i absolut højeste kvalitet.

Den skandinaviske stil er kendt verden over for sin enkelthed og elegance. Den er kendt for, at man her finder skønheden i detaljen og i de rene linjer. Dette er noget af det, der er fokus på ved Woden. De skaber således netop sko, der er smukke i al deres enkelthed, og hvor det elegante for eksempel findes i de nøje udvalgte materialer.

Skandinavisk – helt ind til benet

Dette danske skomærke er skandinavisk hele vejen igennem. De skandinaviske værdier, kvaliteter og designtanker er derfor også i højsædet hos Woden. Det betyder, at du her finder sko, der er enkle og med rene linjer, og hvor farverne er holdt i den afdæmpede del af farveskalaen. Har du en klassisk skandinavisk stil, er dette brand derfor perfekt for dig.

Ud over at deres design er enkle og stilrene, har de naturligvis også fokus på den gode kvalitet. Det er nemlig også noget af det, der typisk bliver prioriteret i skandinavisk design. Når Woden fremstiller sko, bruger de derfor også altid kun de allerbedste materialer, de kan komme i nærheden af, og de er ikke bange for at bruge nye, spændende af slagsen. For eksempel har de lavet en kollektion, hvor der benyttes læder fra laks – dét er skandinavisk helt ind til benet.

Sko, der er inspireret af verden omkring os

Woden er inspirerede af den skandinaviske designmentalitet. Derudover er de også inspirerede af den skandinaviske natur. Du vil således kunne finde mange design fra dette brand i lækre, naturlige farver. Derudover bliver der gerne gjort brug af mønstre, du kunne have fundet ude i naturen omkring os i deres kollektioner.

Generelt er naturen noget, de hos Woden har kært. Derfor går de også meget op i at skabe sko ud fra et bæredygtigt perspektiv. De producerer således altid deres fodtøj med respekt for miljøet, og du får dermed gode sko med god samvittighed, når du vælger Woden. For eksempel bruger de kork i indersålerne i deres sko. Kork er et meget miljøvenligt materiale, og samtidig giver det optimal stødabsorbering. Til ydersålerne bruges der genbrugsgummi, og derudover benytter de altså lakseskind, som ellers er et spildprodukt fra lakseproduktionen.

Udsøgt kvalitet, der er tilpasset det urbane liv

Hos Woden finder du sko til både mænd, kvinder og børn. Det er sko, der komfortmæssigt er nøje gennemtænkte, således at du kan gå godt hele dagen lang. Deres mange sko og sneakers er tilpasset det urbane liv, hvor der ofte er fart på, og hvor ens beklædning helst ikke skal være en hæmsko. Derfor er det anatomiske design også en topprioritet.

Hos Woden balancerer de komfort, design og holdbarhed til perfektion. At der hos Woden samtidig bliver gjort en aktiv indsats for at passe godt på naturen, gør kun det hele endnu bedre. Det er skandinavisk mentalitet, når det er allerbedst, og du kan derfor også roligt investere i et par lækre sko, støvler eller sneakers fra netop dette danske mærke.

Filter

452 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5