Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

GRATIS FRAGT OVER 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Won Hundred

Rock’n’roll er en vigtig del af Won Hundreds DNA. De skaber dristige design, der skubber grænserne for skandinavisk minimalisme. Tøjet har masser af kant og personlighed, og vil du lukke din indre rebel ud, er der hjælp at hente her.

I sortimentet fra danske Won Hundred finder du altid et væld af rå og unikke produkter. Designerne finder en stor del af deres inspiration i rockverden, som er upoleret og frimodig. Du finder således masser af cool styles, som er som skabt til dit rebelske indre i sortimentet fra netop dette brand. Materialerne omfatter typisk denim og læder i lange baner, og du finder mange casual kreationer, som du nemt kan gøre til dine egne.

Rebelsk herremode med et afsæt i klassisk minimalisme

Won Hundred har en stærk designidentitet. De har skabt et univers, som er noget for sig, og som har sine helt unikke kendetegn. De følger naturligvis gerne med tiden, men de springer ikke hovedkulds ind i alle de nyeste strømninger, der ses på modescenen. Derimod indarbejder de dem på en måde, som er tro imod deres egen DNA. Derfor er det også et stærkt brand, som du ved, hvor du har.

Grundlæggende skaber Won Hundred herremode til rebellen, der ikke har noget imod at skille sig ud. Med en dansk base er de naturligvis inspirerede af den skandinaviske minimalisme og enkelthed, og dette kommer til udtryk i deres kollektioner. Det er således herremode med afsæt i det klassiske og stilrene, men med rebelske twist, der gør tøjet til noget helt unikt.

Rock’n’roll til både hverdag og fest

Rock’n’roll-miljøet er en stor inspirationskilde for Won Hundred. Det rå, upolerede og kantede er noget af det, der optager designerne bag. Det vil sige, at du her får styles, der som regel på den ene eller anden måde har en raw vibe. Dette kan du fremhæve eller nedtone, som det passer til din personlige stil, lejligheden og dit humør.

Vælger du eksempelvis at style en afslappet skjorte med habitbukser og cool sneakers, får du et look, der på én gang er både moderne og klassisk. Bruger du de samme habitbukser sammen med en enkel jakke og laksko, får du et finere udtryk. Du kan således dresse tøjet fra Won Hundred op og ned, som du lyster.

Styles, der nemt kan indarbejdes i din garderobe

Won Hundred har en helt tydelig rød tråd i deres designlinje. Det er netop én af grundene til, at de har opbygget det stærke brand, de har den dag i dag. Du finder unikke og særlige styles i deres sortiment, men samtidig kan du naturligvis finde mere simple items.

De producerer en række basisprodukter, du kan få glæde af gang på gang. Det gælder eksempelvis mange af deres jeans, som er evergreens, du aldrig bliver træt af. Brandet har en tydelig forkærlighed for netop denim, og derfor finder du også mange produkter i dette tidløse materiale i deres sortiment. Gå på opdagelse i Won Hundreds rå univers, hvis du tør lade din indre rebel komme frem i lyset og skille dig ud i modebilledet.

Filter

40 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1