Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Wonders

Wonders har hjemme i charmerende omgivelser på den iberiske halvø, og brandet med det klingende navn er blandt de bedste ting, som er hændt i Spanien i mange år. Derfor er brandets slogan også ´Made with Love in Spain`, og de fem korte ord formår på bedste vis at give en sigende beskrivelse af Wonders. Det er samtidig med også den altoverskyggende grund til, at Wonders formår at differentiere sig i en branche med stor konkurrence, idet Wonders hele tiden søger ny inspiration hos Spaniens førende malere, musikere og kunstnere, som deler samme vision. Derudover formår Wonders at kombinere komfort med unikt design, hvorfor sko og støvler fra Wonders beriger din stil med et nyt look, uden at ben og fødder lider nød.

Hos Wonders er mode synonym med god komfort, og alle modesko- og støvler skal være unikke, men også leve op til samtlige kvalitetskrav, som den moderne kvinde måtte have.

Kollektioner med unikke og spændende detaljer

Wonders designer mere end 400 forskellige par sko og støvler hvert år, som karakteriseres ved mangfoldige udtryk og et stort udvalg af unikke og spændende detaljer. Derfor vil du med garanti finde et par sko eller støvler, som matcher din stil og personlighed. Derfor er et par sko fra Wonders et must-have til din garderobe – og det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et fint udvalg af kvalitetssko fra Wonders til kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for skobranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

117 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2