Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

Y-3

Hvis du er til sporty streetwear i form af progressivt tøj, sko og tilbehør, er du havnet det rette sted. Y-3 er et modesportsmærke, der bliver designet af den japanske designer Yohji Yamamoto i samarbejde med Adidas. Y’et står for designeres navn, mens 3-tallet repræsenterer de ikoniske Adidas-striber.

Samarbejdet blev iværksat tilbage i 2002, og brandet har efterhånden en del kollektioner på bagen. Men samarbejdet med den japanske modedesigner og det tyske modehus er kun blevet mere populært med årene. Det startede med fede og eftertragtede sneakers i vilde design, men udviklede sig hurtigt til meget mere. Missionen var at gøre sportstøj chikt, elegant og fremtidsorienteret, og det må man sige er lykkedes.

Y-3 beskriver selv deres stil som specialdesignede styles og sportsstærke materialer kombineret med Yohji Yamamotos enestående elegance og stærke skrædderinstinkt. Kollektionerne er moderne og sporty med et tvist af avantgarde, som er et udtryk, der dækker over nyskabelse og succesfulde eksperimenter. Det giver tilsammen traditionelt sportstøj, der er blandet med hverdagens funktionalitet og modens højdepunkter. Med andre ord: det bedste fra alle verdener.

Tøjet appellerer især til unge trendsættere, da det både er moderigtigt, larmende og behageligt at have på. Hos Miinto finder du et kæmpe udvalg fra det populære brand til mænd og kvinder.


Y-3 til mænd og kvinder


Y-3 byder på selvfølgelig på lækkert fodtøj, men dækker også over en masse forskellige under- og overdele samt tilbehør som tasker, bælter, kasketter og solbriller. Kollektionerne bliver både lavet til mænd og kvinder, men kan snildt mikses på kryds og tværs.


Nytænkende mode, god kvalitet og æstetik


De feminine kollektioner indeholder, foruden sportswear, kjoler, nederdele, crop-toppe og løse eller tætsiddende overdele, der smyger sig til kvindekroppen. Et populært outfit er T-shirtkjolen i et loose fit, som sættes sammen med et par fede sneakers, et par larmende solbriller og en bæltetaske.

De maskuline kollektioner indeholder bukser, shorts, bluser og T-shirts og har ofte et længere og mere loose fit lavet til mandekroppen. Et populært outfit til mænd er sort på sort – sorte shorts, T-shirt, jakke, kasket og sneakers. Fællesnævneren for kollektionerne er, at de er designet til de mennesker, der ønsker at skille sig ud og være anderledes. Nytænkende mode, god kvalitet og æstetik er tre af de grundsten, som virksomheden designer ud fra gang på gang.


Tøj og tilbehør, der holder i flere sæsoner


Når du køber items fra Y-3, får du tøj og tilbehør, der stadig holder i næste sæson. Du finder både ensfarvede og simple items i kollektionerne, samtidig med at du også finder items i pangfarver med vilde mønstre og asymmetriske snit. Det giver dig en masse fede muligheder for at skabe forskellige udtryk. Den samme T-shirt kan optræde i et simpelt hverdagslook sammensat med jeans og sneakers. Eller den kan udgøre et larmende look til festival med forvaskede shorts, læderstøvler, læderbælter og statementsmykker.

Hos Miinto er vi stor fan af at se godt uden at prøve for hårdt, mens vi samtidig har det komfortabelt. Denne filosofi lever dette brand op til, og lige præcis derfor bør du tage et kig på vores shop. Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan du bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage.

Ryd alle filtre

Y-3

Side 1 Af 12