Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

ZADIG & VOLTAIRE

Zadig & Voltaire er et fransk brand med fokus på fedt og luksuriøst modetøj til mænd og kvinder. Brandet blev grundlagt i 1997 af Thierry Gillier, der er barnebarn til medstifteren af Lacoste, Andre Gillier. Stil og mode ligger dermed til familien, hvilket tydeligt kan ses på de lækre designs fra Zadig & Voltaire. Zadig & Voltaire stilen var traditionelt set et par jeans, støvler og en læderjakker, som hurtigt fik et godt ry som værende tøj af høj kvalitet. Senere da den svenske designer Cecilia Bonstrom blev kreativ direktør af brandet, kombinerede hun den rå stil med en feminin boheme stil, hvilket også har været en stor succes. Hos Zadig & Voltaire designes der alt fra rå T-shirts, bluser og toppe til fede tasker, tørklæder og andre accessories. Alle designs, om det er et par bukser eller bare et bælte, bærer præg af et trendy og moderne touch med et cool look.

Hvis du er vild med sublim logo-statement, mørke nuancer og kombinationen mellem det rå og det elegante, er Zadig & Voltaire noget for dig. Det franske modehus sørger for at levere stilsikre kollektioner gang på gang, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at de har forstået, hvordan power kan implementeres i kollektioner af verdensklasse. Vi har sørget for at samle et udvalg fra Zadig & Voltaire, der skriver sig på listen over de stærkeste, franske modehuse. Her kan du nemlig være helt sikker på at sikre din garderobes levetid med høj kvalitet, enkle design og et stort statement.


En fransk fortælling om kvalitet og luksus


Zadig & Voltaire er et fransk modehus med fokus på råt og luksuriøst modetøj til både mænd og kvinder. Brandet blev grundlagt i 1997 af Thierry Gillier, der er barnebarn til medstifteren af Lacoste, André Gillier. Dermed har modehuse og design været en del af Thierry Gilliers opvækst, og det ser vi i dag tydeligt på de lækre design i hver eneste kollektion. Og navnet taler også for sig selv, for Thierry Gillier lod sig inspirere af Voltaires fortællinger. Her fandt man nemlig Zadig, der har en stærk karakter, der fortalte folket, at de skulle være sig selv. På den måde fik han skabt et modebrand med stærk mission.

Zadig & Voltaire startede ud med kollektioner, der bestod af et par jeans, støvler og en læderjakke, som hurtigt fik et godt ry som værende tøj af høj kvalitet og med et design, der var nyt i modebranchen. Da den svenske designer Cecilia Bonstrom senere hen blev kreativ direktør af brandet, kombinerede hun den rå stil med feminin boheme, der har betydet en bragende succes for modehuset. Hos Zadig & Voltaire designer de alt fra rå t-shirts, bluser og toppe til fede tasker, tørklæder og andre accessories. Og lige meget hvad du vælger, kan du være sikker på, at mødet mellem råt design og feminine noter vil være tilfældet.


Eksklusivt design med kant


Zadig & Voltaire har en unik evne til at designe rå styles, der kan bruges til hvilken som helst anledning. Det går nemlig som både arbejdsuniformen til hverdag, til fødselsdagen eller til en aften ude. Du kan nemt kombinere kollektionerne med dine favoritstiletter, din designertaske og store smykker. Brandet designer altid med fokus på at skabe ready-to-wear styles og har sat sit præg hos modebevidste mænd og kvinder.

I modeverdenen er Zadig & Voltaire stadig et solidt brand, når det kommer til råt og cool design i kombination med klassisk stil og luksus. Udover at designe sande klassikere til mænd og kvinders garderober er Zadig & Voltaire også begyndt at designe børnetøj og lækre parfumer.

Vi har gjort det nemt for dig at shoppe franske favoritter. Derfor har vi også samlet mange andre franske brands, hvor du blandt andet kan gå på jagt hos Balmain eller Celine. Her på siden har vi samlet alt det bedste fra Zadig & Voltaire, hvis vi selv skal sige det. Så tag et kig nedenfor, og bliv inspireret af modehuset, der virkelig forstår sig på ripped denim, læder og detaljer.


Cool og eksklusive designs


Zadig & Voltaire har en unik evne til at designe rå styles, der kan bruges til hvilken som helst anledning. Om du skal på arbejde, til fødselsdag, på cafebesøg eller i byen, kan du med fordel klæde dig i de lækre designs fra Zadig & Voltaire. Brandet designer ready-to-wear styles i høj kvalitet og har sat sit præg hos modebevidste mænd og kvinder. I modeverdenen er Zadig & Voltaire nemlig synonym med cool, edgy og rå designs, der forbindes med stil og luksus. Udover at designe moderigtig tøj, tasker og accessories til mænd og kvinder er Zadig & Voltaire også begyndt på at designe børnetøj samt skabe lækre parfumer og er efterhånden populært indenfor alle demografiske grupper. På Miinto.dk har vi samlet en masse fine og cool designs fra Zadig & Voltaire, så tag et kig nedenfor og bliv inspireret af de fede styles. God fornøjelse.

Ryd alle filtre

Zadig & Voltaire

Side 1 Af 7

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.