Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Axel Arigato

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

AXEL ARIGATO

Hvem vil ikke gerne have tøj og sneakers i uovertruffen kvalitet kombineret med priser, de fleste kan være med på? Denne unikke kombination kan du få ved at investere i et par kvalitetsrige sneakers eller lækkert tøj, accessories og sko fra Axel Arigato. Vi har sørget for at samle en bred vifte af deres design her på siden, så du får muligheden for at få en bid af kagen.

Det er ikke uden grund, at Axel Arigatos navn kommer af det japanske ”tak”. Det er nemlig lige præcis det, dine fødder vil sige til dig, når du træder ned i et par Axel Arigato-sneakers. Du får ikke sneakers i en lige så høj kvalitet og til en lige så fordelagtig pris, der samtidig emmer af design, nogen steder.

Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg af de populære sneakers til dig. Du finder alt fra den hvide klassiker til sneakers med chunky såler og smukke farver. Alle sammen kommer selvfølgelig med komforten i top, og hvor der ikke er sparet på noget som helst. I stedet er alle sneakers tænkt til ende, og hvor kvalitet ikke er til at være i tvivl om.

Ligesom med alle andre brands, du finder hos Miinto, er Axel Arigato særligt udvalgt. Hos Miinto har vi nemlig stort fokus på at udvælge de bedste brands til dig. Både når det kommer til design og visuelt udtryk selvfølgelig, men også når det kommer til socialt ansvar og bæredygtighed. I denne sammenhæng leverer Axel Arigato også, og derfor er brandets styles altså at finde her hos Miinto, og det er vi på alle måder glade for.


Axel Arigato – det bedste fra Sverige, Japan og Portugal


Axel Arigato er trods sit japanske navn grundlagt af svenskerne Albin Johansson og Max Svärdh, og det skete i 2014. De to grundlæggere etablerede brandet, da de havde svært ved at finde noget fodtøj på markedet, som de selv ville gå med. Salget af de lækre sneakers startede på Instagram, men blev hurtigt så stor en succes, at de måtte åbne flere butikker i Europa.

I dag lancerer Axel Arigato ikke blot sine populære sneakers. Sortimentet inkluderer derimod også tøj og accessories, der bliver solgt i over 100 lande. Og det er ikke så svært at forstå, hvorfor så mange er interesseret i det svenske mærke. Brandets japanske navn kommer af, at Albin Johansson og Max Svärdh ønskede at designe sneakers som en hyldest til japansk minimalisme – og naturligvis også design. Designet er der heller ikke en finger at sætte på, da skoene bliver håndlavet i Portugal i højeste kvalitet.


En klar vision for Axel Arigato


Axel Arigato har klare visioner for sine sneakers. Det bevarer sit DNA og drømmen om at skabe fodtøj, man selv vil gå med, men det er ikke det eneste. Det værner nemlig også om bæredygtighed, og derfor foregår størstedelen af produktionen i Europa. Alle materialer bliver nøje udvalgt med fokus på at bakke op om miljømæssige aspekter i hele design- og produktionsprocessen. På den måde minimerer Axel Arigato sit CO2-aftryk, der giver dig sunde sneakers med god samvittighed.

Det gælder på alle områder, når vi snakker om bæredygtig og miljøvenlig produktion. Også pakningen af dit fodtøj fra Axel Arigato sker med henblik på at gøre verden lidt grønnere. I løbet af 2020 skabte de en skoboks, der minimerede deres forbrug af materialer med hele 30 %, og hvor boksen er FSC-certificeret. Målet for 2021 er også klart. De vil fjerne alle plastikposer fra skoboksene for at støtte endnu mere op om den grønne agenda i modeindustrien.

Hos Miinto er vi vilde med brands, der tager stilling og tager ansvar for den fælles opgave, vi alle har om at passe på den jordklode, vi alle elsker og er dybt afhængige af. Også derfor er vi glade for og stolte over at kunne tilbyde dig produkter af høj kvalitet fra Axel Arigato.


Stilrent og simpelt, der passer til alt i garderoben


Axel Arigato har ramt et hul i markedet, når det kommer til fodtøj med lidt ekstra komfort og klasse. Deres DNA bunder i et less is more-princip, hvor der er plads til de helt enkle modeller, der altid er en sikker vinder i garderoben. Det gør det nemlig endnu nemmere for dig at kombinere dine favoritter og trække i et par smarte og komfortable sneakers.

Deres sneakers er holdt i et simpelt design, der skal kunne bruges til både hverdag og fest. Holder du dit hverdagslook afslappet med enkelt tøj, kan Axel Arigatos sneakers løfte dit outfit op, ligesom skoene kan være de helt rigtige til at give festtøjet en cool nedtoning. Derudover gør deres simple design, at skoene kan bruges igen sæson efter sæson og stadig give prikken over i’et til dit outfit.

Netop det faktum, at skoens design tillader, at du kan bruge dem sæson efter sæson, er også til gavn for miljøet. Skoens evige anvendelighed bidrager nemlig til at nedtone den herskende brug og smid væk-kultur, hvor man skifter garderobe og sko, hver gang sæsonens nye tendenser dikterer det. Der er ingen grund til at købe en masse nye sko, bare fordi sæsonen skifter, når de sko, du allerede har, stadig fungerer upåklageligt.

Sørg for at passe godt på dine sneakers fra Axel Arigato, og så vil du have et par sko, du kan bruge år efter år. På den måde bliver skoenes pris også endnu mere fordelagtig, end den allerede var.

Netop Axel Arigatos fokus på klima og bæredygtighed stemmer ligeledes rigtigt godt overens med Miintos vision om selvsamme. Hos Miinto er vi nemlig opmærksomme på at være med til at begrænse det klimaaftryk, modeindustrien sætter på vores jordklode. Og det kan du altså for eksempel gøre ved at investere i kvalitet og tage dig godt af de varer, du klikker hjem.


Fingeren på pulsen med ’Drop of the Week’


At Axel Arigato forhandler tøj, sko og accessories, er ikke som sådan noget, der gør, at det skiller sig ud i modebranchen. Det gør måden at lancere nye produkter på til gengæld. Albin Johansson og Max Svärdh ønsker nemlig ikke at producere kollektioner efter sæsoner, som de fleste modebrands gør.

Da verden i dag udvikler sig så hurtigt, og alting går så stærkt, sker det samme med modetendenser. Derfor giver Axel Arigato mulighed for, at du kan udforske og købe de nylancerede produkter løbende og ikke på én gang som ved en kollektion. Det koncept kalder de for Drop of the Week. Konceptet gør, at deres tøj, sko og accessories designes efter de sidste nye, dugfriske modetendenser. På den måde kan du altid følge med, når moden skifter, men uden at gå på kompromis med tidløse klassikere i garderoben. Axel Arigato har nemlig forstået den balance, der skal være mellem klassikere og tidens tendenser.

Selvom moden og tidens tendenser er omskiftelige, så er den skandinaviske minimalisme en af de ting, der aldrig går out of style, og derfor er minimalistiske items en af de ting, som du altid kan klikke hjem og tilføje til din garderobe med ro i maven. Derfor er stilistisk minimalistiske styles også en af de ting, du med fordel kan kaste lidt flere penge efter, da disse styles også vil gøre glæde i din garderobe i mange år fremover. Axel Arigato og brandets kollektioner er et eksempel på sådan en sikker investering.


Køb Axel Arigato hos Miinto


Skal du finde nye sneakers, gælder det om at kigge godt efter her på siden. Vi har hos Miinto allerede forelsket os i de simple og smarte sneakers, som er svære at undvære, når de først er landet hjemme hos dig. Vi har gjort det endnu nemmere at shoppe nye sko, for vi har selvfølgelig sørget for et af landets største udvalg af de lækre designersneakers.

Her er der noget for alle og enhver. Det gælder både kvinder og mænd, for det skal være simpelt at finde frem til det perfekte par sneakers, der holder sæson efter sæson. Snyd ikke dig selv, og tag et kig på vores samlede udvalg nedenfor, og lad dig forføre af de lækre design her hos Miinto.


Axel Arigato er mere end sneakers


Selvom Axel Arigato er kendt verden over for sine sneakers, byder brandet faktisk på langt mere. Axel Arigato designer nemlig også tøj i flotte styles til såvel mænd, kvinder og børn. Brandet har særligt fokus på at designe lækre jakker og stilrene jeans, som går perfekt hånd i hånd med de fleste skandinaviske garderober.

På samme måde som Axel Arigatos sneakers er stilrene, minimalistiske og på en gang både moderne og tidløse, er Axel Arigatos tøj det samme. De styles, du finder blandt Miintos udvalg, er nemlig moderne, men tidløse klassikere, som du med ro i maven kan klikke hjem og føje til din garderobe.

Axel Arigatos styles holder nemlig sæson efter sæson, og der er vist ingen tvivl om, at dine Axel Arigato-styles vil blive nogle af de favoritter, du altid kan hive ud af skabet på de dage, hvor det skal være sikkert, komfortabelt, stilrent og cool.

Ryd alle filtre

Axel Arigato

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.