Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Axel Arigato

Hvem vil ikke gerne have tøj og sneakers i uovertruffen kvalitet kombineret med priser, de fleste kan være med på? Denne unikke kombination kan du få ved at investere i et par kvalitetsrige sneakers eller lækkert tøj og accessories fra Axel Arigato. Vi har sørget for at samle en bred vifte af deres design her på siden, så du får muligheden for at få en bid af kagen.

Det er ikke uden grund, at Axel Arigatos navn kommer af det japanske ”tak”. Det er nemlig lige præcis det, dine fødder vil sige til dig, når du træder ned i et par Axel Arigato-sneakers. Du får ikke sneakers i en lige så høj kvalitet og til en lige så fordelagtig pris, der samtidig emmer af design, nogen steder.

Axel Arigato – det bedste fra Sverige, Japan og Portugal

Axel Arigato er trods sit japanske navn grundlagt af svenskerne Albin Johansson og Max Svärdh, og det skete i 2014. De to grundlæggere etablerede brandet, da de havde svært ved at finde noget fodtøj på markedet, som de selv ville gå med. Salget af de lækre sneakers startede på Instagram, men blev hurtigt så stor en succes, at de måtte åbne flere butikker i Europa.

I dag lancerer Axel Arigato ikke blot deres populære sneakers. Deres sortiment inkluderer derimod også tøj og accessories, der bliver solgt i over 100 lande. Og det er ikke så svært at forstå, hvorfor så mange er interesseret i det svenske mærke. Brandets japanske navn kommer af, at Albin Johansson og Max Svärdh ønskede at designe sneakers som en hyldest til japansk minimalisme – og naturligvis også design. Designet er der heller ikke en finger at sætte på, da skoene bliver håndlavet i Portugal i højeste kvalitet.

Deres sneakers er holdt i et simpelt design, der skal kunne bruges til både hverdag og fest. Holder du dit hverdagslook afslappet med enkelt tøj, kan Axel Arigatos sneakers løfte dit outfit op, ligesom skoene kan være de helt rigtige til at give festtøjet en cool nedtoning. Derudover gør deres simple design, at skoene kan bruges igen sæson efter sæson og stadig give prikken over i’et til dit outfit.

Fingeren på pulsen med ’Drop of the Week’

At Axel Arigato forhandler tøj, sko og accessories er ikke som sådan noget, der gør, at de skiller sig ud i modebranchen. Det gør deres måde at lancere nye produkter på til gengæld. Albin Johansson og Max Svärdh ønsker nemlig ikke at producere kollektioner efter sæsoner, som de fleste modebrands gør.

Da verden i dag udvikler sig så hurtigt, og alting går så stærkt, sker det samme med modetendenser. Derfor giver Axel Arigato mulighed for, at du kan udforske og købe deres nylancerede produkter løbende og ikke på én gang som ved en kollektion. Det koncept kalder de for ’Drop of the Week’. Konceptet gør, at deres tøj, sko og accessories designes efter de sidste nye, dugfriske modetendenser – altid.

Snyd ikke dig selv, og tag et kig på vores samlede udvalg nedenfor og lad dig forføre af de lækre design her hos Miinto.

Filter

224 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3