Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS FRA AXEL ARIGATO

Axel Arigato er hurtigt blevet et navn, der er på manges læber, når det gælder herremode. Bag det japansk klingende navn finder man et svensk brand, der målrettet designer sneakers til mænd og kvinder med øje for kvalitet og design. Med inspiration fra moderne kultur og trends giver Axel Arigato dig sneakers, som tager dit outfit til helt nye niveauer.

Her hos Miinto kan du finde et stort udvalg af cool sneakers til herrer fra Axel Arigato. Det gælder alt fra de klassiske hvide sneakers, vintage sneakers til sneakers med cool og kulørte detaljer, som skiller sig ud. Det er bare at gå på opdagelse efter lige netop det par, der taler til dig.


Axel Arigato-sneakers – minimalistiske og cool


Hvis man skal beskrive Axel Arigato-sneakers med to ord, er det uden tvivl minimalistisk og cool. Alle modeller og styles har et gennemgående touch af coolness, der er inspireret af kulturelle trends og det moderne modebillede. Uden at bevæge sig for langt væk fra brandets minimalistiske identitet formår Axel Arigato altid at kombinere en cool attitude med et klassisk og komfortabelt design.

Ligesom der aldrig bliver gået på kompromis med det stilede design, er der også 100 % styr på komfort og kvalitet, når du køber sneakers fra Axel Arigato. De mange modeller er alle udviklede efter høje standarder og yder en støtte og komfort, som dine fødder vil takke dig for. Om det er til hverdagsbrug eller særlige lejligheder, er du sikker på at få maksimal komfort med et par sneakers fra Axel Arigato på fødderne.

For eksempel er Axel Arigato-sneakers produceret i Europa, og på den måde er du garanteret ordentlige arbejdsforhold for producenterne bag dine nye favoritsneakers, og det er vigtigt, synes vi. På den måde kan du klikke dine næste yndlingssko hjem med ro i maven hele vejen rundt. Der er nemlig tænkt på det hele fra ende til anden hos mændene og designerne bag Axel Arigato.


Skabt ud fra et moderne behov


Grundlæggerne af Axel Arigato, Albin Johansson og Max Svärdh, blev tilbage i 2014 enige om at producere lige netop den type moderigtige sneakers, som de gik og drømte om. Derfor etablerede de deres egen virksomhed, og Axel Arigato blev født. Den japanske inspiration går igen i brandets minimalistiske design, og der er derfor en rød tråd i alle de kollektioner, der lanceres.

Med Axel Arigato-sneakers får du et par sko, der komplementerer et moderne outfit. Det gælder, hvad enten det er til hverdagsbrug eller en særlig anledning. Du kan sagtens pifte et aftenoutfit op eller ned med et par smarte sneakers, ligesom du kan bruge trendy sneakers som prikken over i’et på dit yndlingstøj i hverdagen.

Du kan her på siden finde det store udvalg af Axel Arigato-sneakers, som vi fører hos Miinto. Der er mange forskellige modeller til forskellige lejligheder og individuelle behov, alt imens den minimalistiske og cool identitet samt gode komfort er integreret i hver eneste sko. 

Det er ikke for sjov, at man taler om det svenske brand i hele verden, og det forstår du, når du står med dit næste par Axel Arigato-sneakers i hånden. Vi tør næsten garantere, at du ikke bliver skuffet. Hverken over design, kvalitet, komfort eller mavefornemmelse.


Sæson efter sæson – dine Axel Arigato-sneakers holder altid


Axel Arigato-sneakers er, som beskrevet ovenfor, kendt for sit sikre og cool design, men hvad man bestemt ikke skal kimse ad, er kvaliteten på Axel Arigatos sneakers. Skoene er nemlig designet med særlig fokus på at udvælge materialer af absolut højeste kvalitet. Dette er vigtigt for mændene bag Axel Arigato, fordi kvaliteten og komforten skal være i absolut top, men det er også som et led i at tage et bæredygtigt ansvar. 

Hos skaberne bag Axel Arigato er det nemlig vigtigt ikke at bidrage unødigt til den gældende brug og smid væk-kultur. Selvom sæsonerne, årstiderne og moden skifter, betyder det ikke nødvendigvis, at dine sko behøver det. Hvis du sørger for at passe godt på dine Axel Arigato-sneakers, kan de holde mere end en enkelt sæson, og det er både ansvarligt, når det kommer til bæredygtighed, men også en fordel for dig. 

Selvom priserne på Axel Arigatos sneakers er utroligt fordelagtige, når man tænker på den kvalitet og det design, man får for pengene, bliver prisen endnu mere gunstig, når skoene også har den holdbarhed, som du finder hos brandet.

Hos Miinto er vi også meget optagede af at minimere det CO2-aftryk, som modeindustrien sætter på vores allesammens moder jord, og netop derfor er vi også meget begejstrede for sneakers fra Axel Arigato og brandet generelt. Hos Miinto skal du nemlig altid kunne finde det absolut bedste. Ikke kun når det gælder stilistisk udtryk og design, men også ansvarlighed og bæredygtighed.


Sneakers fra Axel Arigato er ikke bare sneakers 


De fleste ejer et par sneaks i deres basisgarderobe, men et par Axel Arigato-sneakers er ikke bare et par sneakers. Designerne bag brandet forstår nemlig at løfte den ellers klassiske og ofte meget nedtonede skoform til et sandt minikunstværk, som på alle måder kan løfte et ellers chill outfit og tilføre både kant, coolness og personlighed. 

Hos Axel Arigato formår de at designe sneakers, der på en gang er både vovede og afdæmpede. Axel Arigato leverer både sneakers, der er fulde af skarpe farver og kant på den helt rigtige, afstemte måde, ligesom du kan finde exceptionelt veludførte eksemplarer af de helt underspillede, nærmest neutrale sneakers. 

Det er netop det, Axel Arigato kan, og derfor kan du med ro i maven kaste et relativt beskedent beløb efter et par sneakers fra Axel Arigato, fordi dem vil du uden tvivl ikke gå helt galt i byen med. Uanset hvad resten af dit outfit byder på, og om du skal dresse op til dans og drinks eller til en helt almindelig hverdag på studie eller job, kan du med fordel følges med Axel Arigato. 

 

Ryd alle filtre

Axel Arigato

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.