Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

GANNI

Iklæd dig de skønne kreationer fra Ganni og bliv en del af det internationale modebillede. Brandet skaber sexede og feminine kollektioner til den stilbevidste kvinde, der ønsker looks med kant og personlighed. Gannis enorme succes tog fart på rekordtid, da Ditte og Nikolaj Reffstrup som henholdsvis kreativ og administrerende direktør overtog virksomheden i 2009. Deres talent for at skabe smukke kollektioner med finurlige detaljer og romantiske prints gik rent hjem både i ind- og udland. I deres forskellige kollektioner finder du et væld af forskellige kjoler, bukser, bluser, sko og accessories, hvilket vidner om en kyndig designhånd og et kreativt sind. Ganni er et af de absolut hotteste navne lige nu, og de fylder både på den danske og internationale modescene, hvilket især skyldes deres øje for design og kvalitet.


Et skandinavisk islæt med kant


Med Ganni er du sikret modetøj, der gør sig bemærket i gadebilledet. Deres kollektioner og enkelte designs går ikke ubemærket hen, og det er altid nemt at genkende deres design. Den skandinaviske islæt er kendetegnet ved de enkle snit og former, der arbejdes med, hvilket skaber et elegant og chic udtryk. Dog har det skandinaviske touch ikke forhindret det skønne brand i at tænke kreativt og legende, og det ses i særdeleshed i valg af farver, mønstre og prints. Du er altså sikret et elegant og sexet look med kant, når du iklæder dig Ganni. Tøj er ikke kun funktionelt; det er også en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed, hvilket Ganni i den grad opfordrer til med deres spidsfindige og detaljerede kollektioner. Ganni formår på deres helt egen måde at kombinere de absolut mest populære trends fra fortid og nutid med deres skarpe øje for æstetik, hvilket i sidste ende skaber deres unikke udtryk. De går heller ikke på kompromis med design og kvalitet, og alt dette i samspil gør dem til en værdifuld og eftertragtet spiller på den danske og internationale modescene. Superstjerner som Kendall Jenner, Rihanna, Jessica Alba, Kate Bosworth og Alexa Chung har kastet deres kærlighed på Gannis skønne design, hvilket især har skabt branding omkring Ganni i det store udland.


Det hele startede i København


Hele Gannis fantastiske designeventyr startede i København for mere end 20 år siden, og netop den lokale vibe, man fornemmer, når man shopper hos Ganni, er mange danskere, men også skandinaver, vilde med.

Hos Ganni formår man nemlig at appellere til den skandinaviske stil, som ofte er præget af minimalisme og enkelhed med vilde farver, print og mønstre. Dette mestrer man ved at balancere på den hårfine grænse mellem much and too much, og det er man helt genial til hos Ganni. Derfor elsker mange også Ganni for at kunne sætte lidt ekstra skub og edge i garderoben på en cool og classy måde.


Skaber designertøj med omtanke for miljøet


Uanset om du investerer i en Ganni-kjole med et feminint snit og farverigt print eller i en af deres fede tasker, kan du vide dig sikker på, at det er produceret med omtanke for miljøet. Brandet ønsker med deres kollektioner at træde i karakter og præge den danske modebranche i en mere miljøbevidst retning. Deres vision er at skabe skønne kreationer i høj kvalitet, der kan bruges sæson efter sæson. Af den grund finder du også vaskeanvisninger i alle brandets nederdele, bluser, kjoler og striktrøjer, der detaljeret og nøjsomt fortæller dig, hvordan du bør vaske og pleje deres design. Det er en måde at sikre dig pæne designs, som skåner miljøet og er en del af din garderobe i længere tid. Når du investerer i en kjole fra Ganni eller andre skønne designs, er du altså med til at tage et skridt i retningen mod en grønnere og mere bæredygtig planet.


Dansk design, når det er bedst


Ganni er, som de fleste ved, et dansk brand. Ganni havde sin spæde start i år 2000, og siden da er brandet vokset markant. I dag elsker man Ganni i hele Skandinavien og i det meste af verden, og det forstår vi godt. Ganni leverer nemlig gang på gang, når det kommer til smukke, farverige styles med flotte, unikke mønstre, fine detaljer og masser af woweffekt. Alt dette gør man tilmed, samtidig med at man har fokus på både kvalitet og bæredygtighed.

Ganni har et godt tag på flere generationer, da det er både de helt unge og det mere modne publikum, der elsker Ganni. Netop det, at man som brand formår at favne på tværs af generationer, er det sikreste tegn på, at man har fat i den helt lange ende, og at man ved, hvad man laver. Det gør man hos Ganni, og det er også årsagen til brandets velfortjente popularitet og efterspørgsel.


Ganni til både kvinder og mænd hos Miinto


Selvom det danske modehus særligt har fokus på kvinderne, så kan du altså finde lækre styles fra Ganni til både mænd og kvinder. Du finder selvfølgelig begge dele hos Miinto. Ganni går på ingen måde på kompromis med hverken kvalitet, design eller æstetik, når det kommer til kollektioner til mændene, og derfor er mange mænd også vilde med Ganni. Det forstår vi godt.

Ganni klæder mænd såvel som kvinder på fra top til tå, og med styles fra Ganni kan du mixe og matche dig til en helt unik, moderne og meget personlig stil. Du kan vælge at gå all in på Ganni, men du kan også kombinere en eller flere styles fra Ganni med items fra andre af de skønne brands, du finder hos Miinto. På den måde kan du skabe et helt unikt og personligt look. Netop det karakteristiske islæt er Ganni særligt kendt for at være genial til at kreere i sine styles.


Shop dine favoritter fra Ganni hos Miinto


Hos Miinto kan du finde et bredt udvalg af dine favorit-styles og -items fra danske Ganni til både kvinder og mænd. Hos Miinto kan du let klikke det hele i kurven og få dansk design leveret lige til døren.

Tag et kig på vores udvalg nu. Du finder garanteret en del favoritter, som du bare må eje. Det er nemlig svært at undgå, når man først dykker ned i Gannis imponerende og fængende kollektioner.

Ryd alle filtre

Ganni

Side 1 Af 15

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.