Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TOM FORD

Måske du kender brandet Tom Ford som det eneste, men bag det populære brand står en mand, der tidligere har vist sig frem i fine kredse hos blandt andet Gucci og Saint Laurent. Tom Ford har dog siden 2011 sørget for at udstyre et væld af kvalitetsbevidste mennesker med lækre kollektioner hvert eneste år.

Det betyder også, at vi har samlet et stort udvalg fra det amerikanske modebrand, der er stiftet af manden med samme navn. Her finder du noget til både mænd og kvinder, og hvor kendetegnet er luksus for alle pengene. Du finder alt lige fra kjoler og nederdele til stilede jakkesæt og et væld af accessories, der sørger for det helt rigtige look. Tom Ford er nemlig sofistikeret og moderne, hvor materialer og farver får nyt liv.


En storhedskarriere for Tom Ford


På CV’et har Tom Ford ikke kun sit eget luksusbrand. Derimod finder vi andre forskellige designopgaver, som har været startskuddet til hans store succes i dag. Tom Ford startede som designassistent hos Hardwick, hvorefter han rykkede til Perry Ellis og startede hos Marc Jacobs.

Efter kun to år sagde Tom Ford farvel til Marc Jacobs og rejste ud af USA, idet han var blevet træt af at arbejde i en amerikanske modebranche. På dette tidspunkt var det italienske modehus Gucci i økonomiske vanskeligheder, og her blev Tom Ford hyret med fokus på at forstærke kvindekollektionerne. Herefter blev Tom Ford kreativ direktør og i 1999 også for Saint Laurent.

Siden 2006 har Tom Ford været et luksuriøst modebrand, der er kendt verden over. Her produceres der tøj til både mænd og kvinder, beauty, briller og accessories. Selv mener Tom Ford, at hans modehus er for stærke og stilbevidste mænd og kvinder. Tom Ford stod også bag en stor kollektion for musikeren Justin Timberlake tilbage i 2013, hvor han designede over 600 forskellige stykker tøj til anledningen.


Luksus, du aldrig får nok af


Der hersker ingen tvivl om, at Tom Ford er et modebrand med stil. Her finder du nemlig de klassiske snit og modeller, som vi særligt kender det fra en sublim herregarderobe, men hvor der er leget med alt fra materialer og farver til nye lommer og pasforme. Det betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med de rene linjer, for dem finder du stadigvæk.

Når det kommer til tasker, briller og solbriller formår Tom Ford at levere moderne items, der er særdeles anvendelige til hverdag. Her får du høj kvalitet og luksusvarer, men uden at skulle gemme det hele væk til de festlige anledninger. I stedet kan du få glæde af det hele døgnet rundt. Samtidig kan du supplere med én af hans smukke punge, et par stiletter eller en klassiske jakke til manden.

Du kan heldigvis nemt bestille det hele her på Miinto. Vi sender det til dig inden for 1-3 hverdage, og du kan udvælge produkter fra alle dine yndlingsbrands. Vi tilbyder mere end 3.000 forskellige af slagsen, så der med garanti vil være noget for enhver smag i vores sortiment.

Ryd alle filtre

Tom Ford

Side 1 Af 41

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.