Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Tom Ford

Måske du kender brandet Tom Ford som det eneste, men bag det populære brand står en mand, der tidligere har vist sig frem i fine kredse hos blandt andet Gucci og Saint Laurent. Tom Ford har dog siden 2011 sørget for at udstyre et væld af kvalitetsbevidste mennesker med lækre kollektioner hvert eneste år.

Det betyder også, at vi har samlet et stort udvalg fra det amerikanske modebrand, der er stiftet af manden med samme navn. Her finder du noget til både mænd og kvinder, og hvor kendetegnet er luksus for alle pengene. Du finder alt lige fra kjoler og nederdele til stilede jakkesæt og et væld af accessories, der sørger for det helt rigtige look. Tom Ford er nemlig sofistikeret og moderne, hvor materialer og farver får nyt liv.

En storhedskarriere for Tom Ford

På CV’et har Tom Ford ikke kun sit eget luksusbrand. Derimod finder vi andre forskellige designopgaver, som har været startskuddet til hans store succes i dag. Tom Ford startede som designassistent hos Hardwick, hvorefter han rykkede til Perry Ellis og startede hos Marc Jacobs.

Efter kun to år sagde Tom Ford farvel til Marc Jacobs og rejste ud af USA, idet han var blevet træt af at arbejde i en amerikanske modebranche. På dette tidspunkt var det italienske modehus Gucci i økonomiske vanskeligheder, og her blev Tom Ford hyret med fokus på at forstærke kvindekollektionerne. Herefter blev Tom Ford kreativ direktør og i 1999 også for Saint Laurent.

Siden 2006 har Tom Ford været et luksuriøst modebrand, der er kendt verden over. Her produceres der tøj til både mænd og kvinder, beauty, briller og accessories. Selv mener Tom Ford, at hans modehus er for stærke og stilbevidste mænd og kvinder. Tom Ford stod også bag en stor kollektion for musikeren Justin Timberlake tilbage i 2013, hvor han designede over 600 forskellige stykker tøj til anledningen.

Luksus, du aldrig får nok af

Der hersker ingen tvivl om, at Tom Ford er et modebrand med stil. Her finder du nemlig de klassiske snit og modeller, som vi særligt kender det fra en sublim herregarderobe, men hvor der er leget med alt fra materialer og farver til nye lommer og pasforme. Det betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med de rene linjer, for dem finder du stadigvæk.

Når det kommer til tasker, briller og solbriller formår Tom Ford at levere moderne items, der er særdeles anvendelige til hverdag. Her får du høj kvalitet og luksusvarer, men uden at skulle gemme det hele væk til de festlige anledninger. I stedet kan du få glæde af det hele døgnet rundt. Samtidig kan du supplere med én af hans smukke punge, et par stiletter eller en klassiske jakke til manden.

Du kan heldigvis nemt bestille det hele her på Miinto. Vi sender det til dig inden for 1-3 hverdage, og du kan udvælge produkter fra alle dine yndlingsbrands. Vi tilbyder mere end 3.000 forskellige af slagsen, så der med garanti vil være noget for enhver smag i vores sortiment.

Filter

2651 resultater

Side 1 af 27

Næste

Side 1 af 27