Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SOLBRILLER FRA TOM FORD

Når det kommer til stilsikre, sofistikerede solbriller af absolut højeste kvalitet, så kommer du ikke uden om Tom Ford. Solbriller fra Tom Ford sender din omverden et signal om stilsikker, klassisk elegance, samt at du har styr på din stil. Uanset om du foretrækker den klassiske pilotbrille, store og tykke stel eller flotte farverige glas, så finder du i Tom Fords kollektion af solbriller helt sikkert et stel, der matcher dine behov. Her på siden har vi samlet vores lækre udvalg af Tom Ford-solbriller til mænd. Udvalget er meget varieret, og der er solbriller for enhver smag.


Tom Ford-solbriller passer på dine øjne


Med et par moderigtige solbriller fra Tom Ford i din samling af accessories er din stil sikret. Solbrillerne fremhæver din egen raffinerede, personlige stil med coolness og ekstravagant, ubestridelig kvalitet. Hvert eneste steldesign er godkendt af Tom Ford selv, så det lever op til hans ultra høje krav om stil og god øjenbeskyttelse. Solbrillerne er et musthave for dig, som sætter pris at holde dine øjne beskyttede med et par moderigtige solbriller, som du kan bruge året rundt, når solens stråler er for skarpe for øjnene.

Solbriller er mest i sæson om sommeren, men i virkeligheden er solens UV-stråler lige så skarpe om vinteren. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dine øjne effektivt. Med Tom Fords solbriller kan du være trygt forvisset om, at dine øjne er godt beskyttet mod solens skadelige stråler. Alle Tom Ford-solbriller er nemlig både CE-certificerede og UV400-certificerede. Det sikrer dine øjne den ypperste beskyttelse.


Luksuriøst design i bedste James Bond-stil


Tom Ford har designet solbriller til selveste Daniel Craig i rollen som James Bond. Den ære har Tom Ford fået takket være sin udsøgte sans for designmæssig kvalitet i luksusklassen. Denne erfaring har han møjsommeligt samlet i sin gloriøse karriere. Før Tom Ford skabte sit eget brand, var han nemlig intet mindre end bl.a. chefdesigner for Gucci og kreativ direktør for Yves Saint Laurent. Hans karriere skød raketfart i de ikoniske modehuse inden for ganske få år.

I 2005 forlod han sin prestigiøse post for at starte sit eget luksusbrand. Et brand, som i dag ligger blandt de tre største modehuse i verden. Tom Ford-solbriller har beklædt smukke ansigter som Justin Timberlake og Michelle Obama. Kort sagt vil et par Tom Ford-solbriller ikke skuffe. De kan bruges både til at skabe sammenhæng med og kontrast til dit outfit.


Moderigtige, trendy og ekstravagante


Tom Ford-solbriller er designet efter de hotteste trends i sæsonen. År efter år formår det kreative multitalent Tom Ford at ramme plet med sine veldesignede solbriller, som forstærker din maskuline udstråling. Så kan verden bare komme an! Solbrillerne har et helt særligt design, som på mange måder er let at genkende med deres på én gang moderne og klassiske udtryk. Blandt andet anvender Tom Ford T-logoet i forbindelse med hængslet på solbrillerne. Hvis du ikke har bemærket det, så se endelig efter. Det er tydeligt, men diskret og raffineret på samme tid.

Både dine øjne og din maskuline, raffinerede stil er sikret med et par solbriller fra Tom Ford. Hos Miinto kan du finde et lækkert udvalg af Tom Ford-solbriller i vidt forskellige stilarter, farver og former. De mange alsidige design garanterer, at du kan finde et par, der matcher præcis din stil, dit ansigt og dine behov. Når du køber et par solbriller fra Tom Ford, får du samtidig GRATIS fragt.

Ryd alle filtre

Tom Ford

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.