Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Øreringe fra Maanesten

Maanesten laver sofistikerede og elegante smykker til den moderne pige og kvinde. Øreringe fra Maanesten kan derfor også være den perfekte tilføjelse til udfoldelsen af din egen personlige stil. 

Samtidig har Maanestens design en genkendelig luftighed og sarthed, der gør, at øreringene aldrig kommer til at virke dominerende for et look. Tænk nærmere Maanesten-øreringe som en lille elegant og personlig tilføjelse, der er med til at balancere din stil og dit udtryk på en personlig måde.   

Med øreringe fra Maanesten kan du tilføje et ekstra lag af elegance til dit look – både til hverdag og til fest. 

Design og kvalitet går hånd i hånd

Hos Maanesten vægtes kvaliteten højt. Øreringene er derfor også lavet af ægte materialer. Det vil sige ægte guld og sølv. Dertil kan du vælge, om øreringenes design også skal indeholde forskellige ædelstene, eller om du foretrækker det helt enkle, klassiske udtryk med enten guld- eller sølvsmykker.

Maanesten henvender sig til alle piger og kvinder, der sætter pris på smukke smykker. Derfor er prisen også holdt i en klasse, hvor alle kan være med – uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. 

Maanesten-øreringe til alle lejligheder

Hvad enten du er til helt små og simple eller større og mere udtryksfulde øreringe, er der noget for dig at vælge imellem med øreringe fra Maanesten. Det gælder også, hvis du holder af at skifte mellem forskellige look og udtryk fra dag til dag. Maanesten har udviklet og designet en bred vifte af øreringe, så der er noget at finde for enhver smag – uden at gå på kompromis med mærkets fokus på det elegante og sofistikerede. 

Leder du efter det perfekte par øreringe til hverdagsbrug, er det Maanesten, der kan hjælpe dig. Her finder du nemlig et stort udvalg af simple og enkle ørestikker og hoops i forskellige størrelser. Om du er mest til guld, sølv – eller måske endda en lille smule bling – er der noget at forelske sig i.

Skal dit nye festlige look piftes op med et par nye, flotte øreringe? Blandt Maanestens større øreringe finder du også varianter fra det helt simple og til det mere udtryksfulde. Der er mange former og forskellige vedhæng at vælge imellem, og alle øreringene er designet med tidens trends og look for øje. 

Smykker fra Maanesten er dansk design 

Det er smykkedesigneren Lotte Venø Callesen, der står bag Maanesten. Med en erfaring i succesfuldt smykkedesign, der strækker sig langt tilbage, er smykkerne fra Maanesten siden lanceringen i 2006 blevet en stor succes. Det gælder også uden for landets grænser. 

Lotte Venø Callesen står for det enkle, det sofistikerede og kombinationen af det klassiske og det moderne. Visionerne står tydeligt frem med Maanestens smykker – også øreringene, der alle er designet i tråd med Lotte Venø Callesens designidé.  

Alle Maanesten-smykker bliver designet herhjemme og ført ud i livet af virksomhedens tilknyttede guldsmede i byen Jaipur i Indien. 

Filter (1)

191 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2