Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SOLBRILLER FRA CELINE

Hvis du elsker feminine former og smukke silhuetter, er et par Celine-solbriller lige noget for dig. Hvis vi skal tale om et modehus, der har forstået præmissen om smukke solbriller, der kan bruges igen og igen, er Celine det helt rette modehus at nævne. Siden 1945 har de leveret ærlige design og skyhøj kvalitet, som du kun kan elske.

Her på siden finder du vores udvalg af de fineste solbriller fra Celine. Der bliver leget med bløde former og fine farver, så du kan definere din egen stil med et par stilsikre solbriller. Gå på jagt lige her, og find de Celine-solbriller, du gerne vil have på hver eneste dag.


Celine siden 1945


Efter anden verdenskrig valgte Céline Vipiana at gøre drøm til virkelighed. Den store drøm om at skabe et luksusbrand med ready-to-wear-kollektioner og lædervarer blev vækket til live i 1945, hvor de første idéer kom på tegnebrættet.

Med en stærk vision om at skabe mode i god kvalitet blev Celine en stor succes verden over. Brandet blev kendt for smukke tasker og fine accessories, og også solbrillerne blev synonym med det franske modehus. I dag har de mere end 150 butikker i hele verden, og de er en fast del af modescenen hvert eneste år.

Celine-solbriller bliver hver eneste dag set på kvinder i hele verden, der gerne vil have mere luksus i livet. Med de runde former og det stærke design behøver du nemlig ikke mere end et enkelt par, du kan bruge igen og igen.


De perfekte Celine-solbriller


Celine rammer direkte ind i de moderne klassikere og stærkeste tendenser hvert eneste år. Det betyder, at deres sortiment spænder bredt og rummer cat eyes, store briller og de briller, der er noget helt for sig selv.

De moderne klassikere, er du ikke i tvivl om. Dem har vi set igen og igen i modebilledet, og de er kommet for at blive. Du finder dem i både sort, brun og beige, men du kan også skille dig ud på den helt rigtige måde ved at lege med røde eller blå solbriller.

Vil du gerne ramme ind i den største tendens lige nu, er Celines cat eyes lige noget for dig. Du finder dem i forskellige størrelser, og det spidse look er en af tidens hotteste trends. På den måde er du sikker på, at du klæder dig elegant og feminint hver eneste dag.


Celine-solbriller til din ansigtsform


Med en perlerække af forskellige smukke styles og design er det ikke svært at finde et par solbriller fra Celines udvalg, som, du synes, er ekstra fede – og det er jo også klart det vigtigste: At du vælger et par solbriller, der passer til dig og din stil. Men vi kan heller ikke komme udenom, at ansigtsformen har noget at sige, når du er på jagt efter et par solbriller, som klæder dig helt fantastisk.

Når du går på opdagelse i udvalget af solbriller fra Celine, gælder det altså om at have din ansigtsform med i tankerne. Har du et rundt ansigt, skal du kigge efter et brillestel, som er bredere end dit ansigt. På den måde vil du få dit ansigt til at se længere ud og dermed skabe balance. Har du et mere firkantet ansigt med en lidt kantet kæbelinje og en relativt bred pande, skal du kigge efter Celine-solbriller, som er runde og har blødere former. Har du derimod et aflangt ansigt, kan du med fordel gå på udkig efter et par oversized solbriller, som kan tilføje mere bredde til din ansigtsform.


En skøn gave


Er du på udkig efter solbriller fra Celine som en gave til én, du holder af? Igen er det vigtigt, at du har ansigtsform in mente, når du udvælger det helt rette stel. Udover at modtagerens ansigtsform er vigtig, er hendes stil det selvfølgelig også. Tænk derfor over, hvad der kunne passe til hendes look, når du udvælger et par Celine-solbriller til gaveæsken. 

Om de allerede er at finde på hendes ønskeseddel, eller du selv er kommet på idéen, vil et par Celine-solbriller skabe stor glæde i mange år frem. Her er et brand, som forener gennemtænkt design og høj kvalitet, og det er derfor også en gave, som med garanti vil vække stor glæde. Ligesom smykker bliver solbriller ikke helt så hurtigt slidte – og ender måske endda med at gå i arv. 


Prikken over i’et på ethvert outfit


Et absolut musthave for enhver kvinde i garderoben er et par flotte solbriller, som bare klæder hende kanongodt. Solbriller fra Celine vil blive én af dine nye favoritter blandt dine go-to accessories. Du kan bære de smukke briller hele året rundt – ikke kun om sommeren. Om det er til den store vinterjakke med det fyldige tørklæde eller en lækker strik med et par høje støvler, kan et par solbriller sætte prikken over i’et på dit outfit.

Tænk over at holde dine smykker og andre accessories minimalistiske, og lad Celine-solbrillen blive et statement piece i dit look. De kan enten give dit outfit et ekstra pift eller være det item, der binder dit outfit sammen og sikrer en rød tråd. Celine-solbriller er velegnede både til hverdag og festlige begivenheder. Du kan nemt opnå et raffineret, chikt eller klassisk look, alt efter hvilken solbrille du vælger at matche til din stil.


Køb dine solbriller hos Miinto


Vi elsker den høje kvalitet, du finder hos nogle af verdens førende modehuse. Celine er ingen undtagelse, og derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige modeller til dig. Det giver dig nemlig mulighed for at få fat i lige præcis de briller, du leder efter.

Om du er på jagt efter et par Celine-solbriller til dig selv eller som gave til én, du holder af, så finder du nemt det rette par hos os.

Med mere end 3.000 forskellige brands på vores side kan du nemt klare shoppingen hos os. Det gælder ikke kun solbriller, for vi har også alt det andet, du har brug for. Find dine nye solbriller, og bliv klar til den næste solskinsdag.

Ryd alle filtre

CELINE

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.