Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Solbriller fra Gucci

Hvis der er én ting, der altid er en sand vinder i garderoben, er det selvfølgelig dine solbriller. Det er ikke kun, når sommeren begynder at nærme sig, at du finder dem frem faktisk har du brug for dem året rundt. Og findes der noget bedre, når funktionalitet kombineres med smukt design? Nej, det synes vi heller ikke.

Med et par solbriller fra Gucci får du fine fornemmelser og et stilsikkert look, for den lille detalje gør en stor forskel. Derfor har vi selvfølgelig samlet et helt særligt udvalg af smukke solbriller fra modehuset. Vi har sørget for de klassiske, de store og de små, så der med garanti er noget for alle.

Et modehus, du ikke kommer udenom

Der er ingen tvivl om, at Gucci har skrevet sig ind i modehistorien med manér, for siden 1921 har Gucci været et eksklusivt brand, der i dag er et af verdens førende af slagsen. Efter den første butiksåbning i Firenze blev Gucci på få år til en bragende succes.

Det lykkedes for det italienske modehus at skabe et eksklusivt brand, der hurtigt blev eftertragtet hos europæiske modeinteresserede. I dag mikser modehuset tradition og innovation, som er det bedste fra to verdener. De samler smukke design, hvor du får moderne klassikere med sans for den lækre kvalitet.

Guccis designhistorie bygger ikke kun på det store taske-imperium, som modehuset har fået skabt. De står også for fantastiske tøjkollektioner hvert år samt flotte accessoires, der klæder folk på i hele verden. Fælles for alle produkter er den eminente kvalitet og den lille detalje, der gør noget ekstra.

Find Gucci solbriller efter din smag

Selvom Gucci ofte er synonym med smukke designertasker, ses solbrillerne også hyppigt verden over. Og det er der ganske god grund til. Du får nemlig unikt design, lækre materialer og det modebevidste udtryk, du går og drømmer om.

Sortimentet byder på alt inden for solbriller. Du finder de helt klassiske modeller, der minder om pilotbrillen, den runde eller den mere enkle model. Du finder også Gucci-solbriller, hvor der er skruet ekstra op for volumen, der giver dig overdådige solbriller med kant.

Derudover bliver der også leget med forskellige farver. Alle solbrillerne har stel og glas, der passer perfekt sammen, og hvor der er skabt en rød tråd gennem hele designet. Du kan vælge de mørke nuancer, springe på den varme glød eller være funky med lyserøde eller lilla glas.

Køb dine solbriller fra Gucci hos os

Hos Miinto værner vi om den høje kvalitet, og derfor er Gucci ikke til at komme uden om. De tør både lege med design og farver, samtidig med at de bibeholder den klassiske og elegante tilgang til solbriller. Derfor byder vores udvalg også på noget for alle og enhver, så du kan skabe din helt egen og personlige stil.

Du kan shoppe alt det, du har brug for, hos os. Vores udvalg er både til mænd og kvinder, og det gælder også for resten af vores mange fantastiske mærker. Vi sørger selvfølgelig for, at det hele bliver sendt hjem til dig hurtigst muligt. Shop løs og få det perfekte par solbriller – og byd solen velkommen med stil.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1332 resultater

Side 1 af 14

Næste

Side 1 af 14