Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SOLBRILLER FRA PRADA

Leder du efter et par cool solbriller – helst fra et anderkendt mærke? Så bør du tage et kig på vores Prada-solbriller. Hos Miinto finder du en bred vifte af forskellige modeller, som hver især skiller sig ud på en fed måde. Som du sikkert har bemærket, findes der generelt et utal af forskellige former, farver og glas, når det kommer til solbriller. Derfor kan det som kvinde være svært at vælge imellem de mange modeller – for hvordan ved du lige præcis, hvilket par solbriller der passer bedst til din ansigtsform? Det kan vi hjælpe dig med. 

Prada er et italiensk modefirma, som blev etableret tilbage i 1913. Siden da er Prada blevet et stort og anerkendt brand, der blandt andet designer flotte og eksklusive solbriller til kvinder. Prada har gjort det muligt for alle at finde et par cool solbriller – uanset ansigtsform. Man skulle tro, at det gjorde det en smule nemmere at vælge, men det kan stadig være svært at udse sig de helt rette solbriller. Derfor bør du allerede nu overveje, hvilke kriterier du har til dine kommende solbriller.


Prada-solbriller: diskret luksus og smukke materialer


Prada er særligt kendt for gang på gang at levere diskret luksus i sine kollektioner, som uden at være for meget giver ekstraordinær elegance, der kan pifte ethvert outfit op. Derudover er alle Pradas solbriller designet i smukke materialer og farver. Du kan vælge imellem farver som brun, rosa, grå, sort og mange flere. Derudover skal du tage stilling til, om brillerne skal være polariserede, eller om du måske er på udkig efter solbriller med tonede glas eller spejlrefleks-glas. Der er mange brilleglas at vælge imellem.

Priserne på Prada-solbriller varierer. Fordelen ved at investere i et par Prada-solbriller er uden tvivl den høje kvalitet og det stilede look. Uanset om det er sommer eller vinter, kan du have behov for at bære solbriller for at skåne øjnene mod de skarpe solstråler. Derfor er det selvfølgelig heller ikke helt ligegyldigt, hvilket par solbriller du ender med at købe. Men hvordan vælger du de perfekte Prada-solbriller, som passer til din ansigtsform?


Sådan finder du solbriller til din ansigtsform


Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du går efter par solbriller, som du synes er fede, og som lever op til dine behov. Hvis du vil være helt sikker på, at de passer perfekt til din ansigtsform, er der dog et par ting, du kan holde øje med. 

Har du et mere eller mindre firkantet ansigt, hvor din pande er relativt bred og din kæbelinje lidt firkantet, bør du kigge efter solbriller med bløde former. Har du et mere aflangt ansigt, kan du med fordel gå efter et par solbriller, der er bredere end din pande. Har du et rundt ansigt, kan du med fordel finde solbriller fra Prada, som er firkantede eller rektangulære – altså solbriller, der gerne ser lidt robuste ud som en kontrast til din runde ansigtsform. Lad dig inspirere af sortimentet, og find dine nye yndlingssolbriller i dag. 


Prada til enhver lejlighed


Uanset lejligheden, om det er til fødselsdagsfest, bryllup, en dag på jobbet eller en gåtur med veninden – så kan et par solbriller være prikken over i’et på outfittet. Det er ikke kun smykker, som formår at pifte dit look lidt op og få det til at se ekstra glamourøst og lækkert ud. Med et par Prada-solbriller kan du holde smykkerne minimalistiske, og stadig opnå det ønskede raffinerede look. Skal du til en større festlig begivenhed, hvor vejret lover høj sol, så er det selvfølgelig vigtigt for enhver modeinteresseret kvinde at matche solbriller til outfittet. 

Ligesom med smykker, så kan du med solbriller fra Prada have glæde af dem i mange år frem. Solbriller kan bruges året rundt, og er absolut et must-have i enhver kvindes garderobe. Det kan altså godt betale sig at investere i et par flotte, tidsløse solbriller af god kvalitet, som kan blive din nye yndlingsaccessory, og som du ikke blot kan have glæde af hele året rundt, men i de næste mange kommende år. 


Match din stil med solbriller fra Prada


Når det kommer til solbriller, så er det ikke altid helt let at finde det helt perfekte par. Du skal både tages højde for din ansigstform, men også hvilket par du mener passer bedst ind i din garderobe, da det netop kan blive et accessory for livstid, hvis du passer godt på det. Når du vælger et par Prada-solbriller, er det altså vigtigt at du har din egen stil i mente. 

Det er heldigvis let at finde de helt rette solbriller hos Miinto. Her finder du nemlig et stort udvalg af solbriller fra Prada. Den italienske designer har udformet og kreeret solbriller i mange forskellige smukke farver, former og designs, så du let kan finde det helt rette par til din garderobe. Om du er mest til et enkelt, råt stel, en moderne kantet solbrille eller et retro design som byder på store runde former, så vil du nemt kunne finde dine nye yndlingssolbriller fra Prada. 


Solbriller som gave


Når du skal finde de perfekte solbriller, så skal du bruge din ansigtsform og din stil som udgangspunkt – men hvad så, hvis du skal finde et par solbriller til gave? I det tilfælde vil det samme udgangspunkt gælde. Du skal derfor have modtageren ansigtsform og stil for tanke, når du kigger efter solbriller som gave.

Et par Prada-solbriller vil være en gave som modtageren kan få glæde af i mange år. Den gode kvalitet og det tidsløse design gør, at det er en gave som ikke vil gå hurtigt af mode eller blive hurtigt slidt. Derudover er solbriller fra Prada også en gave som kan bruges hele året rundt, og ikke kun bringe glæde i sommerhalvåret.

Leder du efter en anden gave end et par Prada-solbriller? Hos Miinto har vi et stort udvalg i tøj, sko og accessories til både mænd, kvinder og børn. Vi opdaterer løbende de nyeste kollektioner fra vores mange brands, så du altid kan finde de fedeste gaver til både jul og fødselsdage hos os.

Ryd alle filtre

Prada

Side 1 Af 9

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.