Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS PÅ UDSALG

Vi går snart efteråret i møde – hvad med at gøre det i nye sneakers? Hos Miinto har vi tilbud på sneakers til damer og piger. Du kan spare store procenter på populære mærker som FILA, Adidas, Balenciaga, Gucci og Alexander McQueen med flere. Du kan let filtrere efter størrelse, farve og brand for at finde præcis det par, der passer til dig og din stil.

Man føler sig altid lidt speciel, når man har købt et par nye, lækre sneakers. Det er fedt at kunne enten afdæmpe eller peppe outfittet op med en flot sko, som til gengæld også er behagelig og moderigtig. Sneakers kan også meget mere end blot at være fede – finder du det rigtige par, er de både behagelige og praktiske til at gå ture eller udforske nye steder i. Match dit outfit med dine sneakers, og skab nye, fede trends eller kreative looks med et par farverige og specielle sko.

Hos Miinto har vi tilbud på dame-sneakers i mange forskellige varianter. Find det prisniveau, der passer til dig, eller sortér efter popularitet, så du rammer helt rigtigt på den kommende efterårsmode. Blandt tilbuddene finder du farverige sneakers i skønne pastel- og pangfarver, men også helt klassiske sorte og hvide par, som passer til ethvert outfit. Et par flotte sneakers er også superideelle til at afdæmpe et outfit, og de kan bruges til både kjoler og nederdele. 

Du finder hos Miinto sneakers med et meget feminint look, men også større sko, der har et mere kantet look. Der er tilbud på dame-sneakers, som passer til enhver smag. Browse igennem vores udvalg, og find dine favoritter. 


Find dine nye FILA-sneakers på tilbud


FILA-sneakers stiger stadig i popularitet, og derfor tilbyder vi hos Miinto selvfølgelig gode, konkurrencedygtige priser på de fede sko. Vi har tilbud på populære modeller som Disruptor, Smasher og Scarpa. FILA-sneakers er perfekte til et casual og hverdagsagtigt look. Du vil passe godt ind i moden, da FILA-sneakers har en del klassiske elementer i deres design, som bare holder. Med FILA får du en solid sko i præcis den farve eller pasform, du ønsker. Find information om størrelser ved hjælp af filteret eller ved at klikke på det enkelte produkt. 


Shop dine dame-sneakers på tilbud på Miinto


Spar lige nu en masse procenter ved køb af dame-sneakers på tilbud. Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 499 kr. og gratis retur, hvis skoen ikke passer. På den måde kan du bekymringsfrit shoppe blandt vores sneakers og prøve dem på, før du helt beslutter dig for, hvilke du skal beholde. 

Bliv klar til efteråret og vinteren med et par nye, fede sneakers til en rigtig god tilbudspris. Lad dig inspirere af de tusindvis af forskellige farver og modeller, find din favorit, og shop allerede i dag blandt Miintos tilbud på dame-sneakers. Køb et par til dig selv eller én, du holder af, mens din yndlingsmodel er sat ned. Et par nye sneakers er altid en god gaveidé, som kan bruge i utallige situationer. 

Ryd alle filtre

Udsalg

Side 1 Af 130

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.