Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Billi Bi

Lige siden 1936 har Billi Bi beriget et væld af danskere med solidt fodtøj, der kan det hele. I dag er det ikke kun i Danmark, men i hele verden, at deres fantastiske sko og støvler bliver brugt af tusindvis af mennesker hver eneste dag. Og Billi Bi er da også særligt kendt for én type fodtøj – nemlig Billi Bi-støvler. Her får du både høj kvalitet, delikate detaljer og fuld komfort for dine penge.

Vi har selvfølgelig samlet et stort udvalg af støvler til dig her på siden. Du finder både støvler fra de nyeste Billi Bi-kollektioner og de mere klassiske modeller, der går igen og igen. Fælles for alle støvlerne er dog, at der er tænkt over hver eneste detalje, og det er man ikke i tvivl om, når man står med et par støvler fra Billi Bi i hånden.

En tradition gennem generationer 

Vi skal helt tilbage til 1936 for at nå til begyndelsen af et eventyr uden lige. Her begyndte Søren og Evelyn Friis en produktion af børnesko, der fandt sted i en gammel stald i Nordvest-kvarteret i København. Efter de første år begyndte de også at designe sko til kvinder, der hurtigt blev en succes.

Friis-familien satte sig hurtigt for, hvilke nøgleord der skulle beskrive deres sko bedst muligt. For med kvalitet, kreativitet og godt håndværk kunne der ikke herske nogen tvivl om hovedværdierne for familiens mesterværker. Og for at lade traditionen leve videre startede Carl Friis, søn af Søren og Evelyn, som skomager på fabrikken som bare 16-årig.

I dag drives Billi Bi af far og søn, nemlig Carl og Carsten Friis, og det er først i 1993, at det danske skobrand reelt bliver til. Her får Carsten lov til at udleve drømmen om at designe trendy og edgy sko, og her bliver Billi Bi-støvler og -sko til som en tilføjelse til hovedbrandet, Fransi.

Klæd dig i Billi Bi-støvler med et statement

Der er ingen tvivl om, at der her er tale om solidt skandinavisk håndværk, hvor der bliver tænkt over både produktion, design og materialevalg. I dag er Billi Bi hovedbrand for familien, og særligt med sine støvler er brandet også ét af de foretrukne for kvinder, der vil passe godt på fødderne og samtidig bære støvler med stil.

Med et par fantastiske og smukke støvler fra Billi Bi kan du også klæde dig på til enhver anledning. Du kan springe i et par biker boots med store spænder og kæder, eller du kan vælge den mere afdæmpende chelsea boot med strukturer i materialet. Du kan også hoppe i den mere spidse variation, der giver dig muligheden for at fuldende dit outfit til punkt og prikke, når aftenens kjole og komfort skal passe sammen.

Hvad end du er til, bør enhver kvinde have et par smukke støvler i garderoben. Så gå på jagt i vores store sortiment, hvor du helt sikkert finder ét eller flere par, du er nødt til at eje. Sådan har vi det i hvert fald hos Miinto, og du får samtidig alle Billi Bi-støvler til en fantastisk god pris.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

58 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1