Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Bubetti

Noget af det vigtigste tilbehør, som mange glemmer eller overser, er fodtøjet. Det er næsten altid det sidste, som bliver taget i betragtning, selvom det burde være det første. Derfor har vi hos Miinto sammensat et eksklusivt udvalg af Bubetti-støvler, så du med det samme kan finde dit næste par støvler uden omveje eller store spørgsmålstegn.

Bubetti-støvler til enhver lejlighed

Det gode ved en støvle fra Bubetti er, at den er designet således, at den kan bruges til næsten hvilken som helst lejlighed. Du kan blandt andet finde den populære ankelstøvle i flere forskellige design, men det er få, som har så unikke og specielle detaljer, at de ikke kan bruges til hverdag. De mange forskellige design betyder til gengæld også, at du kan få svært ved at vælge blot et enkelt par til samlingen. Heldigvis må man gerne have mere end et par Bubetti-støvler i sin garderobe.

Du kan vælge en cognacfarvet snøresko fra Bubetti til et lidt mere formelt hverdagslook, hvor en stilet bliver for meget, men et par sneakers er for afslappet. Ved at vælge en model med en lav, chunky hæl, får du en hverdagssko, der stadig udstråler elegance. Det kan være at foretrække til et mere professionelt look i hverdagen.

Skal der være lidt flere detaljer på dine nye støvler, finder du også det hos Bubetti. Støvlerne fra Bubetti fås både som snøresko og med lynlås, hvilket gør det nemt at træde i dem – selv på en travl morgen. De sidder behageligt på foden uden at genere i løbet af en lang dag. Komforten er hele tiden i forreste række – skarpt efterfulgt af designet. Det kan ikke benægtes, at ethvert look bliver fuldført til mindste detalje med en Bubetti-støvle.

Den rette pleje til det rette materiale

Bubetti-støvler fås i flere forskellige materialer. Det kan være alt lige fra garvet skind til ruskind og andre imprægnerede skindtyper. Det betyder også, at vedligeholdelsen af støvlen vil variere alt efter, hvilken du har købt. Fælles for alle Bubetti-støvler – uanset materiale – er, at de har absolut bedst af en god imprægnering. Du kan eventuelt spørge din lokale skoforhandler, hvilken imprægnering der er bedst til din specifikke støvle. På den måde er du sikker på at få det rette produkt blandt de mange forskellige imprægneringsmidler, der findes. Den gængse anbefaling lyder på, at du skal vedligeholde din imprægnering ved at imprægnerer ca. hver 3. måned. Det er den bedste måde at beskytte din Bubetti-støvle mod vand, snavs og andre fedtede udfordringer.

Alt efter, hvilket materiale din støvle er lavet af, er der forskellige anbefalinger, når det gælder rensning og pleje. Hvis du vil bevare og bruge dine Bubetti-støvler i så lang tid som muligt, så anbefales det altid at passe godt på dem. Du vil utvivlsomt komme til at gå meget i dem, når først du opdager, hvor behagelig de er. Det betyder desværre også, at de hurtigere vil blive slidt op, hvis du ikke passer godt på dem. Sørg for at have de rette renseprodukter, så du kan holde dine Bubetti-støvler ved lige, og de kan bevare deres glans så længe som muligt.

Støvler fra Bubetti har en pasform, som lader fødderne bevæge sig uden gener. Det vil du hurtigt opdage, og derfor vil du sikkert også smide mere end et par Bubetti-støvler i din virtuelle indkøbskurv her hos Miinto.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

41 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1