Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Steve Madden

Er du på jagt efter et par nye støvler, men er ikke helt sikker på, hvilken stil du skal gå efter? Så er støvler fra Steve Madden lige noget for dig. Her hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af Steve Madden-støvler til kvinder, hvor du kan finde alt fra korte støvler til lange, farverige med hæl. 

Steve Madden-brandet er født som en New Yorker-sko og har den dag i dag stadig bevaret sit urbane look. I dag er det et mærke, der bliver båret på gaden, til modeshows og røde løbere. Og det er ikke uden grund. Det er et mærke, der er kendt for sine ikoniske modeller og sexede look.

Fra købmand til verdensdesigner

Brandet deler navn med manden bag, Steve Madden, som forvandlede sine kun 1.100 dollars til et skoimperium. Mærket fik sin start i 90’erne i Queens, New York, i Steve Maddens eget bagagerum.

Steve Madden fandt sin passion for skodesign efter gymnasiet, hvor han nogle år efter fik et job som sælger i skobutikken L.J. Simone Footwear. Det var i denne tid, at Madden begyndte at designe sko, som var tiltænkt den yngre målgruppe, herunder teenagere. Nogle af hans første design indebar modeller som penny loafers og hvide støvler med frynser.

Maddens erfaring inden for købmands- og iværksætterbranchen var med til at give ham et skub i den positive retning. Der gik ikke længe, før folk strømmede til for at købe et par sko fra den altid kreative og humoristiske entreprenør. 

Steve Madden og det tidløse design

Det er ikke uden grund, at Steve Madden er en af de førende designere, når det kommer til sko til kvinder. Han formår med sin designstil at ramme bredt i alle segmenter. Uanset om du er til det klassiske, sporty, elegante, luksuriøse eller noget helt femte, sørger hans luksuriøse kreationer for, at du altid stråler og er den bedste udgave af dig selv. 

Hans design udstråler attitude og selvtillid, og det sørger for, at du aldrig får en kedelig sko-dag. I dag er hans succes at føle i de 100 butikker verden over, og hans sko er blevet et musthave i enhver storbyfashionistas skoskab.

Fra New York til London og udover

Selvom han startede med at producere sko til unge og teenagere, er brandets målgruppe i dag hovedsageligt unge kvinder og piger, hvilket også kan ses i hans nye kollektioner og lanceringer. Steve Maddens design er inspireret af gadebilledet, og hvad der rører sig på gaderne.

Heraf kommer hans ord ”From New York to London and beyond”. Madden er selv fra New York og vokset op med de inspirerende gader. Han har derfor en fordel inden for modebranchen, da han ved, hvad der rører sig, og derfor kan han inkorporere det i sine kollektioner. 

New York har i mange år været modens hovedstad, hvor man vil kunne se de nyeste trends på gaden og i butikkerne. Derfor er du også sikret at kunne være med på tidens hotteste trends og være up to date med sprøde støvler fra Steve Maddens sortiment, som aldrig går af mode. Stilen bærer præg af et mix mellem rock’n’roll, sexappeal og en masse kant, hvilket resulterer i støvler der er unikke, kreative og funky. 

Med den sylespidse hæl og sarte konturer, der fremhæver din vrist på smukkeste vis, får Steve Maddens støvler den feminine side frem. Du kan med hans mange forskellige design, mønstre og materialer skille dig ud, som du har lyst og mod til. 

Støvler til enhver kvinde

Ud over de lækre og overdådige design er Steve Madden-støvler også lig med kvalitet og luksus. Takket være hans brug af premium-materialer og håndværk til perfektion er de ikke kun lækre at se på, men er også en hyldest til dine fødders komfort. 

I Steve Maddens sortiment af støvler kan du finde alt fra deres signatur-platformsko, som har været i sortimentet fra dag et, til deres stiletter, hvor du kan slippe din indre Carrie Bradshaw løs på de danske brosten. 

Støvler med endeløse muligheder

Alle kvinder er forskellige og unikke på hver deres måde, så hvilken sko skal du lige vælge for at sikre, at du er komfortabel, men også udstråler selvtillid og stil? Selvom mærket er kendt for de markante og høje hæle, har vi hos Miinto sørget for, at der er noget til enhver kvinde. Takket være de kreative design kan du style støvlerne fra Steve Madden præcis som du ønsker. Støvler er ikke kun til de kolde vintermåneder, men kan bruges hele året rundt. 

Du kan f.eks. skifte dine sneakers ud med et par af deres chunky støvler med høj hals og give din sommerkjole et frisk pust med en lille hårklemme til som accessory. På den måde blander du det lidt mere rå look med det søde og sommerlige og får en sexet kant over det. Her er du både sikret beundrende blikke og en stensikker vinder til weekendens planer eller bare et fedt hverdagslook, der viser, du er en født fashionista. 

Er du ikke så meget til den ’tunge’ Steve Madden-støvle, så tøv endelig ikke. Der er også den stilrene sorte ankelstøvle med eller uden hæl, som altid er et sikkert sats, og som passer til enhver lejlighed. Støvlen kan både dresses op og ned, alt efter hvad du ønsker. Er du træt af dine allerede sorte boots og ønsker noget med lidt mere wauw-faktor, er deres farverige boots med sylespidse hæle lige noget for dig. De kommer i forskellige farver, hvor der er skruet op for farver og attitude. Grundet støvlens ensartede farve får du her en støvle, der giver selv de mest slidte bukser et nyt, frisk udtryk. 

Køb dine næste Steve Madden-støvler hos Miinto

Hos Miinto er du sikret god stil og et bredt sortiment af Steve Madden-støvler. Vi har sørget for at have de hotteste støvler, der gør, at du kan købe ind til din stil i dag, så du kan føle dig on point til ugens og weekendens kommende begivenheder. Tag et kig på vores samlede udvalg nedenfor, lad dig forføre af det amerikanske brand, og få et lille stykke af New York hjem til din skoreol.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

156 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2