Spar 10% ekstra på ALT | Kode: BLACKFRIDAY10

-10% ekstra på ALT | Kode: BLACKFRIDAY10

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG GRATIS RETUR FREM TIL 15/01-2021
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Dame Sko Støvler
Back

Støvler fra Via Vai

Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Via Vai-støvler. Via Vai designer støvler i et klassisk design med et twist i form af farver, detaljer, udskæringer og andet. Med Via Vais styles er du sikret god kvalitet og en pris, som mange kan være med på, da støvlerne holder sæson efter sæson. Du kan derfor bruge dine støvler fra Via Vai i flere år, hvis du giver dem den rigtige pleje og behandler dem godt. Dette er netop fordelen ved at købe items i god kvalitet. 

Via Vai er et hollandsk brand. Designeren Ruud Pessers står bag det kendte brand, som han stiftede i 1992. Pessers var særligt optaget af den italienske stil og særligt italiensk mode inden for sko. Derfor trækker Via Vai også på inspiration fra den klassiske italienske stil og mode. 

I vores brede sortiment af Via Vai-støvler finder du både støvler med lavt, mellemlangt og langt skaft, og du finder også støvler med og uden hæl. De fleste Via Vai-støvler er lavet i læder, og du finder varianter i klassiske farver såsom sort og brun, men også mere eksperimenterende støvler i farver, der skaber blikfang. 

Style dine Via Vai-støvler 

Støvler er en evig efterårs- og vinterklassiker, og du kommer næppe igennem de kolde, danske måneder uden et par (eller to). Støvler behøver dog hverken at være kede eller klodsede, og det er støvler fra Via Vai et klassisk eksempel på. Du kan style dine støvler på mange forskellige måder, og dermed kan du bruge dine støvler i mange forskellige sammenhænge. 

Hvis du styler dine støvler fra Via Vai med en klassisk nylonstrømpebuks, en kort og stram nederdel og en varm og fin strik, opnår du et helt klassisk og tidløst efterårslook. Et sådant outfit har altid været en klassiker, og det holder altid, uanset hvad den øvrige mode ellers dikterer. Du kan tone outfittet op ved at tilsætte smykker og andre accessories. Du kan for eksempel tilsætte en lang halskæde og et cool ur. Du kan også tone outfittet op ved at vælge et par støvler med hæl. 

Ovenstående outfit gør sig både godt til hverdag, en tur i biografen, et cafébesøg eller til en hyggelig eftermiddag i selskab med familie eller venner. Hvis du har en lang dag forude, hvor du både skal være klædt til studie eller job og et aftenarrangement, kan du nemt ændre udtrykket på outfittet ved at skifte din strik ud med en mere festlig top, som du har med i tasken. Strikken kan du have med videre i tasken, da den kan være anvendelig sidst på aftenen, når du skal hjem igen. 

Klassiske støvler fra Via Vai kan desuden bruges til stort set alle andre typer af outfits, og støvler egner sig både godt til jeans, strømpebukser, bukser med vidde og andre looks. Det er egentligt kun din fantasi og din smag, der sætter grænser. Støvlerne er særdeles anvendelige og dermed en god og uundværlig investering til efteråret og vinteren. 

Fri fragt og gratis retur hos Miinto: Køb dine Via Vai-støvler allerede i dag

Hvis du aflægger en ordre på mere end 499 kroner, får du fri fragt til din nærmeste pakkeboks. Din pakke vil desuden altid indeholde en returlabel, som du kan gøre brug af, hvis du får behov for at returnere eller ombytte din ordre til en anden størrelse. Du kan derfor bestille dine nye støvler fra Via Vai allerede i dag og modtage dem uden at skulle betale omkostninger for fragt eller have besvær med at ombytte dem, hvis de alligevel skulle vise sig ikke at passe. Bestil allerede nu.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

39 resultater

  • 1
  • 1