Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SKO FRA AXEL ARIGATO

Er dine fødder trætte, og føles de tunge efter en lang dag på farten? Eller er du på udkig efter et par lækre sneakers med et enkelt design? Så vil du helt sikkert ikke blive skuffet over Axel Arigato. Her får du stilrige sneakers med komfort i verdensklasse. Her hos Miinto har vi samlet et bredt udvalg af Axel Arigato-sko til kvinder, hvor du kan finde sneakers og sandaler i forskellige farver, design og meget mere.


Ånder for fodtøj i høj kvalitet


Siden 2014 har den svenske duo bag Axel Arigato leveret sneakers i minimalistiske design. Skaberne bag brandet, Max Svärdh og Albin Johansson, har siden deres start været på dupperne, når det kommer til den nyeste mode, og hvad der rører sig inden for skobranchen.

Svärdh og Johansson har haft stor succes i at bruge de sociale medier til at holde øje med, hvad der rører sig inden for branchen. Du kan bl.a. følge med på deres Instagram, hvor de hver uge lancerer nye styles og design. Dette har gjort, at de gang på gang leverer nye looks, der oser af stil til exceptionelle priser. Det sikrer, at du ikke skal gå på kompromis med dit fodtøj.


En skorejse fra Sverige til Japan og Portugal


Axel Arigato kommer sig af, at grundlæggerne oplevede udfordringer med at finde noget på markedet, som de selv havde lyst til at gå i. Brandet blev derfor i 2014 starten på en skorejse for de to svenskere Svärdh og Johansson. Brandets navn kommer af det japanske ”tak”. Svärdh og Johansson blev nemlig inspireret af den japanske minimalisme, som deres design også afspejler i form af simplicitet og komfort. Når du køber et par sko fra deres sortiment, får du ikke kun sko, der er lavet til komfort, men også sko, som er håndlavet med den højeste kvalitet i Portugal.


Klimavenlige designersko med international succes


I dag er Axel Arigato et internationalt brand, der er at finde i over 100 lande. De giver dig muligheden for bæredygtige sneakers, så du kan sætte et positivt aftryk på din vej. Det bæredygtige aspekt er med hele vejen fra deres produktion til deres nøje udvalgte materialer og miljøvenlige skoæske. På den måde får du både et par lækre sneakers, men også et par sneakers med et formål bag sig.

Udforsk vores sortiment af Axel Arigato-sneakers til kvinder

Axel Arigato gør det nemmere for dig at kombinere dine outfits med et par sneakers, der altid er on point. Vi har hos Miinto et stort sortiment af deres hvide sko, som altid er en sikker vinder, mens et farverigt par kan tilføje det sidste pift, der mangler. Er du på udkig efter et par chunky sneakers, der kan bruges til både hverdag og fest, er Axel Arigato altså lige noget for dig. Du slipper for at bekymre dig om, hvilke sko du skal tage på, og du får et par sko, der holder sæson efter sæson.


Køb Axel Arigato hos Miinto


Skal du finde nye sneakers til hverdagsbrug eller til en speciel begivenhed, har vi hos Miinto samlet de lækreste sneakers fra deres sortiment. Køb dine sko fra Axel Arigato i dag hos Miinto, og sig tak til dine fødder. Tag et kig på vores samlede udvalg nedenfor, og lad dig forføre af de lækre design.

Ryd alle filtre

Axel Arigato

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.