Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SKO FRA WODEN

Leder du efter praktisk og stilet everyday wear? Den skandinaviske virksomhed Woden laver sko, som giver dig et væld af muligheder. Deres fokus på skoens funktionalitet og på fair priser er baggrund for det, de kalder Scandinavian Simplicity. Woden sørger for, at alle kan få fat i moderigtige sko og sneakers. Når du shopper Woden-sko, er du garanteret et godt håndværk lavet af bæredygtige materialer. 

Deres brede udvalg sikrer, at du kan finde noget til lige netop din stil. Du kan finde sandaler til sommeren eller vandtætte støvler til det våde, danske efterårsvejr. Det er bare med at shoppe løs og lade dig inspirere til, hvad der skal tilføjes til din garderobe. 


Godt håndværk er grundlaget for Woden


Woden er stolte af deres DNA og historie, for det er en virksomhed bygget på stærke principper. De arbejder ud fra den bæredygtige tilgang REDUCE, REUSE, RECYCLE, og det simple skandinaviske design og det gode håndværk har dannet udgangspunktet for deres udvikling. 

I 2013 grundlagde Carsten Holm brandet efter mange års erfaring i skobranchen. Det var vigtigt for ham at viderebringe respekten for det gode håndværk og det gode design, så Woden blev skabt med vægt på de skandinaviske værdier og fokus på produktet. På den måde blev Woden opbygget som et brand, der har styr på de små detaljer, som gør en sko både designmæssigt lækker, men også behagelig at have på. Derfor kan du være sikker på, at dine sko fra Woden er skabt med fokus på komfort og robusthed. Det gode håndværk har din ryg, så du uden bekymring kan bruge dine Woden-sko i dagligdagen såvel som til de lange vandreture. 


Tilpasset, så du kan udforske det urbane liv hele året rundt


Sko fra Woden er designet med den urbane livsstil i tankerne. Du kan finde både sneakers, sandaler og støvler i et væld af design, der giver alle muligheder. Kig for eksempel efter et par vandfaste gummistøvler til de regnfulde dage. Gummistøvler fra Woden er lavet i et lækkert design, så du ikke behøver at se mindre stilet ud, bare fordi det regner. 

Du kan også gå på opdagelse blandt brandets udvalg af sneakers, der findes i et væld af forskellige styles. Kig eksempelvis efter de farverige eller skinnende detaljer, der gør et par behagelige sneakers perfekte at style til kjolen. Eller find et par af deres smukke sandaler med den solide sål, der gør behagelige at gå rundt i hele dagen på storbyferien. 

Er du til de rå, chunky såler med masser af attitude, eller foretrækker du simple og elegante sneakers? Når du shopper sko hos Woden, er du sikker på at finde et udvalg, der kan give din stil det sidste skub. I dem får du frihed til at indtage byen uden at ofre hverken komfort eller stil. 


Den klassiske Woden-sneaker, der ikke er gået på kompromis med


Woden er først og fremmest et brand, der brænder for sneakers. Deres designere har fokus på både funktionalitet, anatomi og design for at give dig det mest diverse udvalg af sneakers, der kan opfylde alle dine behov. Her kan du finde både elegante sneakers med festlige detaljer eller mere nedtonede sneakers, der kan matche alt i din hverdagsgarderobe. Læg mærke til de skønne detaljer, der tilføjer sålerne kant, og de simple farvekombinationer, der giver skoene det skarpe, skandinaviske look. 


Woden-sko af bæredygtigt Nordic Fish Leather


Hos Woden bruger man et innovativt udviklet fiskelæder til alle sine sneakers. Materialet bliver lavet af spildprodukter fra den islandske fiskeindustri. Materialet, der hovedsageligt stammer fra laks, er helt fantastisk holdbart og utrolig stærkt. Fiskelæderet er faktisk op til ni gange stærkere end kalvelæder grundet en speciel krydsfiberstruktur. Det bliver behandlet lokalt på Island ved hjælp af de naturlige varme kilder, og det gør produktionen af læderet 100 % CO2-neutralt. 

Woden sørger for, at fiskelæderet, som stammer fra Nordic Fish Leather, er 100 % MSC-certificeret. Det garanterer, at produktet stammer fra nænsomme og ansvarlige fiskerimetoder, der passer på økosystemerne, på havbunden og på havet. Derfor kan du med god samvittighed iføre dig dine Woden-sko. 


Forlæng levetiden med den rigtige pleje af dine Woden-sko


Det er vigtigt at give dine kvalitetssko den rigtige pleje, så du ikke bruger penge på et skønt design, der falmer eller bliver unødvendigt slidt. Sørg for at følge plejeanvisningerne, og vær opmærksom på at bruge de rigtige produkter til de materialer, skoen er lavet af. På den måde kan du nyde dine sko af bæredygtige materialer i længere tid og reducere dit CO2-aftryk, fordi du køber mindre. 


Som kunde hos Miinto er du med til at bekæmpe overproduktion


Hos Miinto lægger vi vægt på at tage hånd om modeindustriens problemer. Vi bekæmper overproduktion i industrien gennem vores tætte samarbejde med vores partnere. Hvis en vare bliver udsolgt ét sted, gør vi det muligt for kunden at komme i kontakt med en anden boutique, der har varen på lager. Det gør vi for at undgå, at der skal produceres helt nye varer til det ene lager, hvis der er en overflod et andet sted. Men frygt ej – det betyder ikke, at vi går på kompromis med udvalget af varer, så du kan frit gå på opdagelse efter alt til din helt unikke stil. 


Her hos Miinto sørger vi for det bedste udvalg


Hos Miinto er vores passion at give vores kunder adgang til de mest eksklusive brands gennem vores partnere af topboutiques. Vi vælger grundigt vores partnere for at sørge for den mest diverse repræsentation af mode. Derfor kan du shoppe i et af de største udvalg af eksklusive luksusprodukter. Her kan du både finde de allerstørste brands som Dior, Gucci og Prada, men du kan også gå på jagt blandt de helt små specialister inden for skandinavisk design eller udforske vores trending brands.

Vi har udvalgt Woden-sko, fordi Woden er et brand, der tager ansvar for sin produktion og for sine produkter. De kan stå inde for deres håndværk, og vi kan stå inde for deres lækre design. Hvis du shopper lidt i vores brede udvalg af sko fra Woden, garanterer vi, at du finder et par eller flere, der fuldender din garderobe til det urbane gadebillede. 

Ryd alle filtre

Woden

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.