Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Chloé

Shop de nyeste Chloé-tasker hos Miinto. Chloé er et fransk modehus, der stammer helt tilbage fra 50’erne. Sidenhen er brandet blevet et af de mest populære i verden med deres unikke pieces. Dette modebrand designer blandt andet feminine og friske tasker, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Du finder både kollektioner, der er eksperimenterende og vovede. Lige så vel finder du kollektioner, der er tidløse, klassiske og elegante.

Dette brand er for dig, der ikke er bange for at skille dig ud, og som godt kan lide at larme med dine outfits. Kollektionerne indeholder primært skuldertasker, clutches og shoppers til den kvalitetsbevidste og moderigtige kvinde eller mand. En taske er et fashion statement, der binder hele dit outfit sammen og giver det sidste finish.

Hvis du pynter dig selv med en taske fra Chloé, vil du fremhæve din elegante og friske side. Den rette taske kan både pifte dit forretningsoutfit, din gallakjole eller dit søndagsoutfit op. Hos Miinto er vi helt vilde med de eksklusive Chloé-tasker, og du finder derfor et stort udvalg fra kollektionerne.

Stort udvalg af Chloé-tasker

Chloé-tasker er bestemt ikke kedelige – de kommer derimod i mange spændende designs. Du finder tasker i særprægede former og flotte kvalitetsmaterialer – enten ensfarvede og enkelte eller med unikke detaljer. Du kan også både vælge mellem diskrete jordfarver eller friske pastel- eller pangfarver.

Alle taskerne er lavet i kvalitetsmateriale – primært læder og ruskind med detaljer i skinnende metal. Du finder både fine, små tasker, der kun kan indeholde de essentielle ting som mobil, pung og lipgloss, lige som du finder større skuldertasker eller shoppers, der kan bære flere af dine personlige genstande.

De fleste af taskerne kommer med justerbare og aftagelige stropper, så du kan style tasken, så den matcher din præference. Lukkemekanismen er som regel magnetisk eller i lynlåsform. Inden i taskerne finder du et stort rum og ofte et par små lommer til løse genstande. Chloés tasker er altså både fancy og funktionelle til hverdag og fest. Denne type taske er i den grad et statement piece, der kan give liv til alle dine outfits – alle dage i ugen.

Luksustasker som en investering

Når du investerer i en Chloé-taske, investerer du i en taske fra markedets højeste klasse. En dyr og lækker taske i god kvalitet er næsten en lige så god investering som en aktie eller et maleri. Modeikonet Carry Bradshaw er ikke ligefrem kendt for at være fornuftig med sine penge. Men der er alligevel noget om snakken, når hun siger, at hun kan lide at bruge sine penge på noget, hvor hun kan se dem ”hanging in my closet”. En kvalitetstaske fra et luksusbrand falder sjældent i værdi og kan endda stige i pris gennem årene. Det er aldrig helt til at forudse, men en ting er sikker: En high-end luksustaske vil med den rette vedligeholdelse og pleje holde i mange år.

Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage. Happy shopping!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

294 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3