Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Fjällräven

Tilbage i 1960 stiftede Åke Nordin et brand, som siden da har gjort verden til et endnu bedre sted. Det svenske brand gør en ære ud af at designe udendørs påklædning og udstyr, som verden har elsket fra den første dag. Og særligt deres tasker har fået en helt særlig plads. Her skal der ikke meget andet til end det velkendte logo og en sublim kvalitet i deres rygsække, der emmer af kvalitet, tidløshed og en sand succeshistorie.

Her på siden finder du et stort udvalg af Fjällräven-tasker for hele familien. Du finder alt fra computersleeves, badebælter og vandretasker til den store klassiker, Kånken. Og netop sidstnævnte har indprentet sig på nethinden hos mange. Det er varemærket for det svenske brand, og unge som gamle kan hver dag glæde sig over det simple design og den eminente kvalitet.

En historie med plads til udendørslivet

Siden begyndelsen har der været en klar mission hos Fjällräven: Svenskerne skulle beriges med tøj, tasker og udstyr, der kunne gøre udendørs oplevelser og fornøjelser endnu bedre. Siden da har det bredt sig til noget nær hele verden, og i dag er det et af de stærkeste brands inden for outdoor-beklædning.

Det hele startede med en rygsæk. Den klassiske trekking backpack, der senere blev fulgt af både Greenland-jakken og soveposen. I dag er Fjällräven-tasker blot én af de ting, vi elsker ved det svenske brand. For både termobukser, jakker og udendørsbukser er nogle af de elementer, der former deres historie i dag. Det handler om komfort, nytte og funktion, der gør det hele dejligt nemt at forstå.

Fjällräven-tasker er kommet for at blive

Mange danskere har allerede været den heldige ejer af en Fjällräven-taske i dag. Det er der også en god grund til, for det er det gyldne svar på en taske, der rummer alle de kvaliteter, der er nødvendige. Vi kommer ikke uden om Kånken, der for mange er svaret på det svenske brand. Tasken har fulgt brandet siden begyndelsen og har været udgivet i et utal af versioner. Men der er ikke tale om store ændringer: Logoet sidder stadigvæk foran, og i dag sidder det som et batch med tryk.

Men Fjällrävens tasker kan også meget andet. Du kan finde den perfekte toilettaske, der rummer den store glæde, du finder i deres forståelse for funktionalitet. Du finder også skuldertasker, rejsetasker og computersleeves, så du kan bibeholde kravet om kvalitet uden kompromis. Og børnene kan også være med, når de skal have en mini-Kånken eller et penalhus til skolen. Fjällräven er nemlig for hele familien.

Få kvalitet for pengene, og shop løs hos Miinto

Mode og funktion skal være for alle, og det har vi sørget for her på siden. Vi har samlet alle de bedste tasker fra Fjällräven, så du nemt kan udstyre hele familien med tidløse tasker, der holder i mange år fremover. Du finder både den sorte af slagsen, farver og mønstre, så alle kan få en favorit. Så gå på udkig i vores udvalg lige her på siden, og få den perfekte taske til alle udendørs fornøjelser.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

128 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2