Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Markberg

Markberg er dansk design, når det er allerbedst. Markberg er accessoires, som er kendetegnet ved nordisk minimalisme, rene linjer og enkelthed samt både kvalitet i design og produkt. Hos Miinto finder du et bredt udvalg af Markberg, som især er kendt for sine tasker.  

Nordisk islæt i Markberg-tasker

De danske Markberg-tasker med den nordiske minimalisme er der ikke meget vildskab og feminisme i, men med de mange forskellige taskeremme bliver det alligevel en mulighed. Markberg laver tasker, hvor remmene kan skiftes ud. På den måde kan du gøre den klassiske, sorte taske til en festligere taske med for eksempel en glimmerrem. Ligeledes kan du gøre din crossbody-taske vildere med en mønstret rem. Dog står linjerne stadig skarpt, og alle Markberg-tasker passer alle nordiske kvinder, da man netop kan udskifte remme efter lyst og behov. 

Funktionalitet som hovedmål

Når remmene kan udskiftes, giver det også en taske lov til at kunne lidt af det hele. Den sorte crossbody kan kombineres med remme i alskens design. Dette gør, at du kan bruge den i flere år, da blot et skift af enten rem eller taske vil skabe helt nye look. Samtidig har alle Markberg-taskerne det hovedformål, at de skal være funktionelle. Det funktionelle skal ses, i lyset af at taskerne ikke skal gå af mode efter blot ét år, men derimod skal de kunne holde i flere år. Designet gør dette nemt, men funktionerne, som taskerne kan have, er vigtigere. 

Kvaliteten bakker ligeledes dette mål op, for da kvaliteten er i top, vil tasken holde i mange år. Både design, funktionalitet og kvalitet gør altså Markberg-tasker til et perfekt valg. Hos Miinto finder du et stort udvalg af de mange forskellige Markberg-tasker og -remme. 

Kærlighedshistorien

Markberg er lavet af Mette Astrup og Rune Klemmensen, som danner par ikke bare professionelt, men også privat. Så Markberg er lavet ud fra en kærlighedshistorie, præcis ligesom du ved køb af en Markberg-taske vil starte en kærlighedsrejse. Markberg er et mærke, som kerer sig om de rene, elegante linjer, men som også kæler for detaljerne. Derudover er det funktionelt og alsidigt. Funktionalitet har en afgørende betydning for, om du elsker tasken i længere tid. Miinto har mange Markberg-tasker, som kan starte jeres kærlighedshistorie. 

Bæredygtige valg 

Markberg tager mange bæredygtige valg i sin produktion af tasker. Der bruges blandt andet kun skind fra fødevareindustrien, så ingen dyr lader livet på baggrund af en taske. Derudover bruges der bomuldsfor, da dette holder længere end de andre gængse typer for, og din taske vil få en længere levetid på den baggrund. Ligeledes bruges YKK-lynlåse, som sikrer høj kvalitet og lang levetid. På den måde går funktionalitet og bæredygtighed hånd i hånd. 

Markberg-tasker er et stilsikkert nordisk valg, som sikrer dig en tidløs kvalitetstaske, der ligeledes har en lang holdbarhed grundet de bæredygtige valg. Hos Miinto finder du alskens Markberg-tasker, som ligeledes kan kombineres med mærkets mange andre lækre items, som har samme kvalitetsstempel, som taskerne har. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

254 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3