Spar 15% på ALT | Kode: FRIDAY15
Spar 15% på ALT | Kode: FRIDAY15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Stella McCartney

Vi har set hende gøre det mange gange, og det fortsætter hun med. For er der én designer, vi elsker hos Miinto, så er det selvfølgelig Stella McCartney. Med udgangspunkt i elegance, simple løsninger og holdbare klassikere, er der ingen tvivl om, at du her finder det perfekte miks, når du skal have en ny taske.

Med Stella McCartney-tasker får du alt det, som den perfekte taske bør rumme. Du får et smukt design, funktionalitet og luksus. Vi har samlet et stort udvalg til dig, så du selv kan udforske de mange smukke modeller. Fælles for dem alle er, at de bliver et hit i din garderobe.

En stærk kvinde som frontfigur i modebranchen

Der var slet ingen tvivl hos Stella McCartney om, at hun skulle beskæftige sig med mode. Allerede i en alder af 13 år designede hun sin første jakke, og blot tre år senere blev hun praktikant hos et anerkendt modehus. Her arbejdede hun på sin første haute couture-kollektion, der blev første skridt mod drømmen.

Efter fire år hos Chloe lancerede Stella McCartney et brand i sit eget navn. Den første kollektion blev præsenteret i Paris samme år, og siden da der er blevet designet både undertøj, parfumer og tasker.

I dag er tasker fra Stella McCartney til at genkende, og på den helt rigtige måde. De er designet med lethed og elegance, men hvor du samtidig får en strejf af noget råt og cool. Årene har også budt på mange forskellige samarbejder med blandt andet Taylor Swift og Adidas.

Simple tasker med klasse

Stella McCartney holder ved sin vision og sin stil. Det ses også i udvalget af tasker, hvor der ikke hersker nogen tvivl om, hvem der er designeren bag. Den ikoniske taske med kæder som remme og ét enkelt stykke stof er kommet for at blive. Her får du nemlig en sand klassiker, der stadigvæk dominerer modebilledet i dag.

Men du finder selvfølgelig også meget andet. Du kan gå på jagt efter smukke pastelfarver, en stor crossbody-taske med bred rem eller den lille clutch. Ved dem alle er det logoet, der er omdrejningspunkt for designet, så du får en simpel taske med stor personlighed.

Taskerne kommer ofte i sort, som er en signatur for Stella McCartney. Der er også modeller i brune nuancer eller bløde pastelfarver, så din taske kan bruges til alt hjemme i klædeskabet.

Køb tasker fra Stella McCartney lige her

Stella McCartney er i dén grad kommet for at blive. Det betyder også, at du kan være sikker på et godt køb, når du vælger en af de mange smukke tasker. Vores udvalg byder både på nyklassikere og de ikoniske tasker, som vi hvert eneste år ser i samme flotte version. På den måde kan du nemt finde din foretrukne model og få den hjem til dig.

Gå på jagt lige her og se, hvilke tasker du forelsker dig i. Vi sørger for at sende det hjem til dig hurtigst muligt, og du kan også klare resten af din shopping her på siden blandt vores mere end 3.000 brands.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

327 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4