Spar 15% på ALT | Kode: FRIDAY15
Spar 15% på ALT | Kode: FRIDAY15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Tasker
Back

Tasker fra Zadig & Voltaire

Det franske mærke Zadig & Voltaire laver designtasker til den stilbevidste kvinde, der gerne vil kombinere sin femininitet med en rå kant. Mærket er kendt for sin evne til at mixe et eksklusivt udtryk med en cool attitude, og der designes både tøj, tasker og accessories, der bringer dette i spil til alle anledninger. 

Zadig & Voltaire-tasker er kendte for deres edgy og eksklusive design. Med en taske fra dette mærke over skulderen kan du være sikker på at blive bemærket og at stikke ud fra mængden som en stilsikker og cool kvinde med et touch af fransk attitude. 

Fransk attitude: fra coolness til boheme

Tasker fra Zadig & Voltaire kommer i alskens størrelser, former og mørke nuancer. Grundessensen for taskernes design er nemlig en rendyrket cool og edgy attitude. En taske herfra vil i høj grad komplimentere et mere råt, kantet outfit, hvor en statement-taske som prikken over i’et fuldender looket. Men en rå Zadig & Voltaire-taske kan også sagtens komplimentere en mere luftig bohemestil, hvor taskens design vil skabe en stilfuld kontrast til et lysere outfit.

Zadig & Voltaire er et mærke, der værner om sin identitet. Med inspiration fra rockmusikkens og kunstens verden er der en særligt genkendelig linje at følge i brandets kollektioner. Taskerne er inspireret af modige valg og den helt særlige franske attitude, der kalder på en beundrende opmærksomhed. De udstråler både luksus og elegance, samtidig med at det aldrig bliver for nemt, kedeligt eller forudsigeligt. Med en taske herfra kan du altså også tilføje disse kvaliteter til dit look og din garderobe. 

Om du er på udkig efter en taske, der skal tilføje kant til dit hverdagslook, eller om du vil udfordre det klassiske, pæne festlook, så er der noget at komme efter hos Zadig & Voltaire. På Miinto har vi alt fra den lille dametaske med et diskret logotryk til den større og mere opmærksomhedssøgende skuldertaske med nitter, kæder og et råt læderudtryk. Du kan derfor vælge lige præcis den taske, der passer bedst til dig. Eller forære den perfekte taske til én, du holder af. 

Zadig & Voltaire-tasker: en særlig fransk kvalitet

Designfirmaet Zadig & Voltaire blev stiftet tilbage i 1997 af Thierry Gillier. Gillier-familien har længe været involveret i den franske modeindustri, og det blev da heller ingen undtagelse med dette populære mærke. Navnet er inspireret af den franske filosof og forfatter Voltaire – så er den franske elegance og sofistikerede baggrund bestemt også sikret. Man er i hvert fald ikke i tvivl om, at den seje franske attitude er en grundlæggende del af firmaets DNA. 

I den spæde begyndelse af firmaets liv designede Gillier jeans, støvler og jakker, der med deres rå læderudtryk hurtigt fik deres helt egen genkendelige og værdsatte plads i modeverdenen. Zadig & Voltaire blev nemlig et synonym med kvalitet og luksus. Designproduktionen og rækkevidden for mærket blev senere udvidet, da den svenske designer Cecilia Bonstrom kom med ombord. Hun etablerede nemlig den nu velkendte kombination af kant og lethed i brandets design, der går igen i alle mærkets kollektioner. 

Modemæssig succes

Mange kvinder udser sig i ny og næ en drømmetaske, der bare må hjem i garderoben. Sådan har de fleste det også med Zadig & Voltaire-taskerne, der med stor garanti bliver en personlig og modemæssig succes. Med din stil, garderobe og kreativitet kan du skræddersy et cool outfit og sætte prikken over i’et med en feminin og rå Zadig & Voltaire-taske. For selvom taskerne ved første øjekast fremstår simple, tidløse og eksklusive, har de samtidig et edgy touch, der udmærker sig i de franske og fine detaljer. 

Om du er til signaturklassikere eller nye spillere på markedet, går du uanset hvad aldrig galt i byen med en Zadig & Voltaire-taske. Her er intet tilfældigt, og ingen stilarter er på forhånd defineret. Derimod er der lagt op til, at du sætter dit eget præg på din nye drømmetaske og bruger den i forskellige sammensætninger, som kun du alene vurderer. 

Hos Miinto har vi sørget for et nøje udvalgt udpluk af tasker lige fra skuldertasker til clutches og større tasker med plads til computer og øvrigt tilbehør. Alle taskerne fås til overkommelige priser og i høj kvalitet, så du kan få en tro følgesvend og ekstra tilføjelse til din nuværende taskesamling.

Høj funktionalitet og æstetik

Noget af det vigtigste, når du først forelsker dig i en designertaske, er ikke kun at holde øje med designet. Det er faktisk også vigtigt, du tager et kig på taskens funktionalitet for at vurdere, om den passer til det tiltænkte formål. 

Størstedelen af Zadig & Voltaire-taskerne er skuldertasker, der er ideelle til de mindre ture ved købmanden, på caféen eller shoppingturen. Det vil sige, at du kan have det mest nødvendige i tasken som for eksempel pung, nøgler og mobiltelefon. Har du brug for lidt ekstra plads til makeup, læbestifter eller parfumer, kan du desuden overveje Zadig & Voltaires initiale bag, der ligesom mange af de andre er lavet i læder og med gyldne detaljer samt en justerbar skulderrem, så du kan tilpasse den til netop din højde.

Om du er til runde, kvadratiske former eller sort, grøn eller rød, så giver dine præferencer dig ingen begrænsninger blandt Zadig & Voltaire-taskerne. Udvalget er nemlig bredt, og du får fri leg til at vælge en model, der passer bedst til dig og dine outfits. Dog kan du være sikker på, at et materiale som læder går igen ved alle modellerne og er derfor en velkendt signatur blandt Zadig & Voltaires design. Derudover har alle modellerne unikke detaljer, der efterlader et trendy og særpræget look, som ikke blot ligner resten af kollektionerne. Tværtimod får du en unik taske i et udsøgt design med smukke detaljer og ikke mindst praktiske stropper, der ved de fleste modeller kan justeres. 

Køb din drømmetaske fra Zadig & Voltaire allerede i dag

Der er altså mange grunde til at jagte din drømmetaske fra Zadig & Voltaire allerede i dag, hvis du ved, du ikke kan leve uden en rå, feminin og franskinspireret designertaske. Vi har gjort det muligt for dig at shoppe hurtigt og nemt online, så du kan få din drømmetaske leveret direkte til døren allerede inden for få dage.  

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

46 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1