Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Bukser
Back

Bukser fra Mos Mosh

Du er måske bekendt med de utroligt populære bukser fra Mos Mosh, der både klæder dig stilfuldt på og er super komfortable. Sådan et par bukser findes der ikke mange af, så det er om at skrabe til sig med de lækre Mos Mosh-bukser. På meget kort tid er Mos Mosh blevet en stor favorit blandt fashionistaer i både Danmark og udlandet. Det danske tøjmærke formår nemlig at kombinere fedt design med en god pasform, der klæder de fleste kvinder. Vi har samlet et solidt udvalg til dig, så du kan blive klogere på, hvilke Mos Mosh-bukser der skal med dig hjem næste gang. En ting er i hvert fald sikker: Har du først vænnet dig til at gå med Mos Mosh-bukser, bliver det svært at tage dem af igen.

Mos Mosh-bukser til enhver anledning

Beklædningsdele bliver ofte mere populære, jo flere anledninger og jo flere tider på døgnet, du kan holde ud at have dem på – og samtidig se drøngodt ud. Sådan er bukserne fra Mos Mosh. De har alle nogle fede detaljer på hver deres måde, og fællesnævneren er altid komfort. Det er uanset, om du vælger nogle bukser, der er mere formelle, eller nogle, der er perfekte som lækkert homewear. Bukserne er et musthave for dig, der er træt af tætsiddende jeans, som giver dig lyst til at flå dem af efter en lang dag. Sådan vil du ikke have det med bukserne fra Mos Mosh.

Bukser er en bred betegnelse, og det samme gælder for bukserne fra Mos Mosh. Du kan nemlig få alt fra afslappede chinos til mere formelle bukser samt rå skindbukser. Mos Mosh laver noget for enhver stil og ethvert outfit. Det er også grunden til, at så mange har forelsket sig i Mos Mosh. Bukserne er nemme at spejle sin individuelle stil i, og så kan bukserne formes efter dit favoritlook. Find lige det par, der passer til dig, her hos Miinto. 

Det perfekte par bukser til kvinder

Hvem siger, at man behøver at have kjole på til festlige begivenheder? Det behøver man i hvert fald ikke, hvis man har de lækre bukser fra Mos Mosh. Kombinér dem med en fed blazer, en cool top eller strik – de passer til det meste. Hvis du gerne vil have bukser på til en fest, men stadig gerne vil have en feminint touch i dit outfit, kan du sammensætte dine Mos Mosh-bukser med fine blonder eller blomstermotiver i din overdel. Omvendt hvis du er mere til det rå look, vil Mos Mosh-bukserne også være fede til en læderjakke med cool detaljer. Bukserne er perfekte til alle anledninger og stile.

Mos Mosh-bukserne passer også til dine yndlingssko. Det er lige meget, om det er et par stilfulde pumps, et par rå læderstøvler eller dine favoritsneakers. Aldrig har det været så nemt at klæde sig på til dagen. Mos Mosh-bukserne falder på et tørt sted i din garderobe, og de vil helt sikkert blive den beklædningsgenstand, du rækker først ud efter, hvis du får tøjkrise. 

Det er bare om at dykke ned i de mange lækre bukser fra Mos Mosh og finde dit favoritpar. Kig efter et par bukser, der har den stil, du bedst kan lide. Vi har gjort det let for dig ved at samle alle vores Mos Mosh-bukser her på siden. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

165 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2