Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: 10EXTRA
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Kjoler fra Soft Rebels

Soft Rebels er mærket til dig, som ønsker en karakteristisk og udtryksfuld garderobe. Tøjet er eksperimenterende i sin stil. Det blander det fine feminine design med rå detaljer, der giver en tydelig kontrast i tøjet.

Med en kjole fra Soft Rebels får du et spændende design, som hylder den klassisk feminine stil, men samtidig skaber en karakteristisk kontrast med rå og markante detaljer. Så leder du efter en kjole til sociale arrangementer eller måske bare til studie eller arbejde, så finder du et stort udvalg af kjoler fra Soft Rebels til fornuftige priser her på siden.

Soft Rebels-kjoler med attitude

Mærket Soft Rebels blev skabt af en gruppe unge kreative ildsjæle. De havde til formål at skabe et anderledes brand til kvinder, som gør det muligt for dem at udtrykke deres unikke personlighed gennem de kreative design. Navnet Soft Rebels udtrykker grundstenene i designets DNA. Stilen er nemlig en gennemført kombination af den klassiske, feminine stil kombineret med et råt og rebelsk design. Det giver en flot og iøjnefaldende kontrast. Perfekt til dig, som ønsker en fin tøjstil med kant.

Kjoler til hverdag og fest

Hos Miinto finder du kjoler fra Soft Rebels, som kan bruges både til fest og i hverdagen. Kjolerne fra Soft Rebels er til dig, som gerne vil have en udtryksfuld stil, uanset om det er på arbejdet, skolen eller til weekendens sociale arrangementer.

Du finder figursyede kjoler med feminine detaljer som pufærmer og klassiske kraver, hvor den feminine stil bliver brudt af de mere rå detaljer. På siden finder du også de mere enkle mellemlange kjoler med wrap eller de rå kjoler i denimlook, som egner sig fint som et blikfang i hverdagen eller til de mere festlige arrangementer. Kjolerne kan sagtens danne et fuldendt outfit i sig selv med de spændende detaljer, men du kan også nemt pifte outfittet op med et fint smykke.

Har du brug for en mere afdæmpet stil til hverdagen, men ønsker du stadig et spændende og unikt look? Så er et godt tip at du kan nedtone dit outfit med en enkeltfarvet sweater eller cardigan ud over kjolen. På den måde viser du stadig kjolen smukke farver eller mønstre frem, men i en mere diskret stil.

Soft Rebels-kjoler til gode priser

Kjolerne fra Soft Rebels er fremstillet i forskellige materialer af god kvalitet, så du er sikker på at have en kjole, der holder i lang tid. Hos Miinto kan du finde Soft Rebels-kjoler til fornuftige priser, så du ikke behøver at ødelægge månedens budget på shoppingturen. Du finder også gode tilbud på en række af kjolerne hos Miinto.

Shop kjoler fra Soft Rebels med grøn samvittighed

Tøjindustrien er en af de helt store belastninger for vores klode, og netop dette tager Soft Rebels ansvar for blandt andet med deres bæredygtige serie Ecosistible Style. Med det grønne fokus bidrager modebrandet til en mere bæredygtig tøjindustri, og de arbejder hele tiden på at få skabt et stadig mere bæredygtigt brand. Du kan altså shoppe kjolerne fra Soft Rebels med god samvittighed og omtanke for miljø og klima.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

55 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1