Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Mand Sko Sneakers
Back

Sneakers fra Alexander McQueen

Shop et bredt udvalg af sneakers fra det populære brand Alexander McQueen hos Miinto. Hvis du sværger til sneakers af høj kvalitet, elsker brandet Alexander McQueen eller elsker at klæde dig trendy og fængende, så finder du uden tvivl det rette par Alexander McQueen-sneakers hos Miinto.

Blandt Miintos sortiment finder du både stilsikre og trendy sneakers fra det britiske modehus Alexander McQueen. Ligesom den øvrige del af Alexander McQueens kollektioner bærer Alexander McQueen-sneakers præg af at være både edgy og have et kreativt tvist. Med et par sneakers fra Alexander McQueen gør man sig bemærket og skiller sig ud fra mængden.

Uanset om du er til de dæmpede og classy farver, om du er til mere edgy og skarpe farver, eller om du er til overraskende detaljer og ekstra catchiness, så finder du uden tvivl et par Alexander McQueen-sneakers, der falder i din smag, hos Miinto. Sneakers er ikke bare sneakers. Med det rette par kan du udstråle både ungdommelighed, eksklusivitet og gennemført god stil. Det handler blot om at investere i kvalitet og det rette design.

Du går aldrig galt i byen med et par Alexander McQueen-sneakers

Det fede ved sneakers er, at de kan bruges til alle lejligheder, og sneakers fra Alexander McQueen er ingen undtagelse. Det rette par sneakers med den rette styling kan bruges til alt fra hverdag til fest, og hvis du sørger for at pleje dine sneakers rigtigt, kan du få glæde af dine sneakers sæson efter sæson.

Du kan style din favoritfestkjole med et par casual jeans, et par Alexander McQueen-sneakers og en strikket trøje for et cool hverdagslook. Du kan også style dine Alexander McQueen-sneakers sammen med en festkjole, en masse layered smykker og en lille taske for et friskt festlook. Mulighederne med et par sneakers fra Alexander McQueen er mange, og der er faktisk ikke nogen lejligheder, hvor dine modesneakers er et dumt valg. 

Sneakers fra Alexander McQueen har typisk det tilfælles, at man i én sko formår at mikse både det classy og det edgy. Alexander McQueen formår med sine sneakers at sætte et kreativt og uventet tvist på en klassisk sneaker, og det gør dem både iøjnefaldende og anderledes og trendy.

Catchy kreativitet siden 1992

Det britiske brand Alexander McQueen har eksisteret siden 1992, og selvom begge iværksættere bag brandet ikke længere står i spidsen for modehuset, er den klassiske Alexander McQueen-vibe stadig gennemsyrende for alle de kollektioner, der sendes afsted fra det britiske modehus. 

Mange modeinteresserede forbinder Alexander McQueen med en helt unik kreativitet og en særlig vibe, som du ikke finder ret mange andre steder. Hos det britiske modehus kan man nemlig noget med både farver, former og anderledes tvist, der gør et ellers regulært design helt unikt og utroligt catchy.

Brandet tilhører den dyrere kategori af modetøj, men til gengæld investerer du også i god kvalitet og langtidsholdbare design, når du kaster penge efter dine favoritter fra Alexander McQueen. Styles fra Alexander McQueen, herunder også Alexander McQueen-sneakers, er altid en god investering og altid en god idé. Start derfor allerede nu med at finde dine favoritter hos Miinto.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

313 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4