Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

SNEAKERS FRA ASICS

Hos Miinto finder du et stort udvalg af Asics-sneakers, og du kan uden tvivl finde et par, der matcher det, du er på jagt efter. Asics er et eftertragtet og populært brand, og det er der en helt særlig grund til. Asics formår nemlig at designe sneakers, som både er cool, trendy og praktiske.

Se nærmere på vores udvalg af Asics-sneakers, og få et nyt par favoritsneakers til din garderobe. Asics-sneakers kan bruges til træning og hverdag, hvis du er til en sporty, casual og trendy stil.


Asics-sneakers med karakteristiske striber


Asics er et brand med en lang historie, og det første par Asics-sneakers så dagens lys allerede i 1949. Dengang var det den japanske grundlægger Kihachiro Onitsuka, der lancerede det første par sneakers til basketball. Skoene blev dengang lanceret under brandet Onitsuka Tiger. Siden da har brandet skiftet navn flere gange, inden det kom til at hedde Asics i 1977. 

Asics har designet en lang række sko og sneakers til løb, men også til andre sportsgrene, og i dag anvendes Asics-sneakers også til hverdagsaktiviteter. 

Asics er kendt for sine løbesko med de karakteristiske striber på siderne, og disse striber er da også den nemmeste måde at spotte et par Asics-sneakers på. Hvis du holder øje, kan du uden tvivl spotte et par Asics-sneakers på dine gåture rundt i byen, fordi Asics-sneakers er blevet en del af hverdagsgarderoben hos mange, især hos de yngre danskere.


Asics: en sund sjæl i et sundt legeme


Hvis du har undret dig over, hvad Asics betyder, så er navnet i virkeligheden en forkortelse for Anima Sana In Corpore Sano. Oversat betyder denne sætning: en sund sjæl i et sundt legeme. Denne vending hænger meget godt sammen med det udstyr, Asics producerer. Asics designer nemlig løbesko, men også andet sportsudstyr til sportsgrene som fodbold, basketball, volleyball, golf og meget mere.

Hos Asics er der derfor fokus på alt det gode, du får ud af at bevæge dig, træne og dyrke sport, både når det kommer til dit mentale og dit fysiske velvære. 

Du kan dog også sagtens investere i et par sneakers fra Asics, hvis du ikke har planer om de helt store fysiske udfoldelser, men mest af alt planlægger at bruge skoene, når du tager på café med dine veninder eller går en tur i byen. Asics-sneakers er nemlig også gode at bruge til hverdag.


Trendy praktik i ét par sko


Netop fordi Asics har fokus på at designe udstyr til sport og træning, så får du først og fremmest praktik og komfort, når du køber et par sneakers fra Asics. Asics formår dog også at gøre deres sneakers både cool og trendy, og deres sneakers passer på alle måder til de tendenser, man ser i modebilledet i dag. 

Hos Asics er man ikke bange for at tage hele farvepaletten i brug, og derfor kan du finde farverige sneakers hos Asics. Hvis du er til de afdæmpede farver, eller hvis du ønsker at par af hver, finder du begge varianter i Miintos udvalg af sneakers fra Asics. 

Ryd alle filtre

Asics

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.