Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS FRA GUCCI

Gucci er et mærke for dig, der er vild med eksklusive items. Gucci-sneakers til herrer er til dig, der er vild med elegante og ekstravagante sneakers. Dig, der ønsker at pifte outfittet op med sko, der skaber blikfang. Dig, der generelt er vild med det verdenskendte brand og kombinationen af tradition og innovation.

Hos Miinto har vi et bredt sortiment af Gucci-sneakers til mænd. Modellerne kan noget forskelligt og varierer i materialer, farver og detaljer. Vi anbefaler derfor, du går på opdagelse i vores sortiment og lader dig inspirere af de forskellige modellers kvaliteter og look.


Gucci – håndværk i højeste klasse


Det er de færreste, der ikke har hørt om Gucci. Gucci er nemlig kendt for håndværk af højeste klasse. Brandet blev stiftet tilbage i 1921 i Firenze af Guccio Gucci, som på daværende tidspunkt havde fået øjnene op for overklassens stil. Det medførte en stor vision for at skabe design i de bedste materialer, og første kollektion blev de populære Gucci-tasker.

Først senere blev sneakers en del af Guccis sortiment. Den dag i dag er Gucci et af verdens førende mærker. Det skyldes blandt andet, at brandet gennem tiden er lykkes med at kombinere tradition og innovation. Det globale luksusbrand har haft fokus på at skabe luksuriøse produkter og overdådige design, hvad end det har været tasker, kufferter, tøj eller sneakers. Her kan du altså være sikker på, at kvaliteten er i top, selvom prisen synes høj. Det har gjort dem eftertragtet og givet dem muligheden for at skabe skønne kollektioner år efter år.


Gucci-sneakers til den kvalitetsbevidste


Hvis du i forvejen er vild med Gucci, ønsker du dig uden tvivl et par af de populære Gucci-sneakers her på siden. Nedenfor finder du et bredt udvalg af sneakers fra Gucci. Mange af modellerne er inspireret af vintagestilen og er lavet af ruskind med forskellige broderier som prikken over i’et. Er du til enkle sneakers, har du også mulighed for at finde sådan et par i sortimentet.

Gucci har generelt en moderne tilgang til mode, der kombinerer en romantik og eklektisk stil. Det betyder også, at det italienske modehus er kendt for at levere et eminent håndværk, uanset hvilket par sneakers du vælger. Du får derfor en uovertruffen kvalitet, hvor detaljerne er skabt med præcision og med øje for trends og tendenser i modebilledet.

Med et par sneakers fra Gucci kan du derfor iføre dig luksus og samtidig skabe din egen personlige stil med detaljer og broderier. Vil du være med på noderne og en del af Gucci-universet, hvor kvalitet, traditioner og innovation går hånd i hånd? Så gå på opdagelse Hos Miinto i sortimentet nedenfor. Her finder du både sneakers med snørebånd, ankelstøvler, loafers og meget mere. Kun kreativiteten sætter grænser, og du kan mikse og matche, som du ønsker.

Ryd alle filtre

Gucci

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.