Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Mand Bukser
Back

Bukser fra Dsquared2

Hvis budgettet ikke er den store bekymring, og du samtidig hungrer efter et par bukser, der i den grad kommer med appel og attitude, så er du uden tvivl på rette spor. Hos Miinto fører vi nemlig brandet Dsquared2, som er en sværvægter i modebranchen. Dette er selvsagt ikke noget, som man kommer sovende til, og når først man har dykket lidt ned i kollektionerne, forstår man, hvordan Dsquared2 har fået den status, det har.

Dsquared2-bukser findes i mange forskellige udtryk og materialer. Derfor kan du gå på jagt efter det, som du søger, hvad enten der er tale om bukser til hverdagsbrug, arbejde eller festligere anledninger.

Italienske high-end bukser fra Dsquared2

Modehuset er baseret i Italien. Milano, nærmere bestemt. Hvor ellers? Herfra lanceres den ene kollektion efter den anden, påtrykt Dsquared2-mærket, som slår benene væk under modeentusiaster. Når det kommer til Dsquared2-bukser, er det selvfølgelig ingen undtagelse. Som du selv kan se i vores kollektion herunder, emmer Dsquared2’s design af energi og humor.

Prisen på et par Dsquared2-bukser vidner derudover om, at det ikke kun er designet, der er kræset for. Kvaliteten, som du får mellem hænderne – eller på benene, om man vil – er selvsagt noget af det bedste, som du kan finde. Italiensk håndværk og luksus. Intet mindre kan gøre det.

Det er da heller ikke for sjov, at store, verdenskendte personligheder gennem tiden har kigget i retning af Dsquared2, når de har skullet vælge deres næste par luksusbukser. En kulørt fortælling i den anledning omhandler en bestilling på intet mindre end 150 outfits, som kom fra ingen ringere end Madonna tilbage i 2002. Disse outfits skulle bruges i hendes musikvideo og derudover på hendes verdensturné.

Derudover kan nævnes velpolstrede herrer som Robbie Williams og Justin Timberlake, som har skiltet med deres forkærlighed for Dsquared2-bukser. Hvilken blåstempling!

Enæggede tvillinger sammenfører stilarter

Dsquared2 er startet i midten af 1990’erne af to canadiere. De to enæggede tvillinger hedder Dean og Dan Caten. De to brødre har før dette høstet stor anerkendelse og erfaring gennem mange år i modebranchen hos andre store modehuse.

Dette kan den modebevidste fornemme ved at konstatere den blanding af stilarter, som Dsquared2 ynder at proppe i sine kollektioner. Gode eksempler findes blandt de mange Dsquared2-bukser, som du finder her hos Miinto.

Ved at vælge Dsquared2 vil du opleve humoren fra Canada og den udtalte sexappeal fra Italien. Dertil er kollektioner krydret med ambitionen om at provokere gennem de markante design i form af tydelige print og alternativt placerede lommer. Endelig bærer mange af Dsquared2-bukserne præg af design fra sportens verden.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

304 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4