Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Hvide skjorter

På denne side finder du et enormt bredt udvalg af hvide skjorter til mænd. Den hvide, klassiske skjorte har været en fast bestanddel i herremode siden for mere end 200 år siden, og det er ikke uden grund. Den hvide skjorte er bare tidløs og en evergreen, der altid vil være på mode og se smart ud på enhver, der bærer den. Hos Miinto finder du massevis af smarte, hvide skjorter i mange forskellige prislag, brands og størrelser, så det er bare om at dykke ned i de mange muligheder og finde skjorten, der passer lige akkurat til dine behov. 

Den hvide skjorte har (næsten) altid været på mode

Man kan spore den hvide skjortes indflydelse helt tilbage til de victorianske tider, hvor denne type beklædningsgenstand var et vigtigt symbol på rigdom og klasseforskel. Den hvide skjorte har lagt navn til det engelske udtryk ”white-collar worker”, som på dansk kan oversættes til hvid krave-arbejder. En ”white-collar worker” var anset som værende finere end for eksempel den blå krave eller den sorte, fordi de arbejdede væk fra det manuelle arbejde, for eksempel på et kontor.  

Den hvide farve gør sig særlig godt i sommervarmen, da den ikke indfanger så mange solstråler og dermed holder dig køligere end en sort eller mørkeblå skjorte. Hvid symboliserer også renhed og uskyldighed, og det er derfor, at for eksempel læger går med hvide kitler – for at vise deres renlighed. 

Den hvide farve giver også et simpelt, monokromt udseende, der for evigt vil være stilfuldt og elegant, uanset hvilken tid på året det er. Samtidig kan den hvide farve passe utrolig godt sammen med et væld af andre farver og beklædningsdele, så du har massevis af muligheder for at kombinere dit outfit med en hvid skjorte. 

Hos Miinto er der altid fri fragt ved køb over 499 kr. og gratis returnering

Som overskriften lyder, er der altid gratis forsendelse, hvis du køber for mere end 499 kr. Det er altså ikke mange hvide skjorter, der skal i kurven, før du sparer omkostningerne til forsendelsen. Derudover kan du kvit og frit returnere dine varer, hvis størrelsen ikke sidder lige i skabet, eller farven ikke tager sig helt så pæn ud som forventet. Det giver dig som kunde en tryghed og en ro i maven, når du skal handle. Det kan aldrig gå værre, end at du kan sende dit tøj tilbage kvit og frit.  

Den hvide skjorte er en tidløs evergreen

Du vil altid se elegant og stilfuld ud med en enkel, hvid skjorte på. Det er ikke tilfældigt, at den hvide skjorte har været på mode i over 200 år. Gå selv på opdagelse i det enorme sortiment af hvide skjorter hos Miinto og find den, der passer til din personlige stil. Der er noget til enhver smag. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1904 resultater

Side 1 af 20

Næste

Side 1 af 20