Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Sorte t-shirts

En sort T-shirt er til dig, der sætter pris på den mørke, maskuline og selvsikre stil. En sort T-shirt kan være helt enkel uden dikkedarer, print eller iøjnefaldende detaljer. Hos Miinto har vi mange af den slags sorte T-shirts fra et væld af forskellige mærker. Derudover har vi et absurd stort udvalg af alverdens andre sorte T-shirts både med print, logo, striber, tekst og med få eller mange farver. En sort T-shirt er alfa og omega at have i din garderobe, da den passer til stort set alt.

Sort T-shirt som basis eller trendy statement

En sort T-shirt kan signalere noget forskelligt, om end den altid signalerer noget maskulint og selvsikkert. Den sorte T-shirt er til alle tider en klar favorit i basisgarderoben. Den er elsket for de mange muligheder. Med en sort T-shirt er du nemlig aldrig begrænset af, hvilket andet tøj eller tilbehør du gerne vil have på. Den passer lige så vel til et par jeans eller farverige shorts, som den passer til habitbukser.

Foruden praktisk basistøj har vi hos Miinto også et stort udvalg af T-shirts, som sender alle mulige forskellige statements. Det kan være print i den nyeste mode med masser af farve. Eller tekstprint med et særligt udsagn, der passer lige ind i din livsstil og holdning. Det kan også være logoet fra dit favoritbrand, som fylder hele T-shirten. Det er et stilmæssigt valg, uanset om du er til Versace, Philipp Plein eller Dolce & Gabbana, eller om du vil fremhæve din aktive livsstil i en sort T-shirt med et sporty look fra Nike eller Adidas.

Sorte T-shirts til enhver lejlighed

Når du investerer i en sort T-shirt for at forkæle dig selv og sætte fokus på dit maskuline, stilfulde outfit, får du samtidig en T-shirt, der kan bruges til næsten alt. Om du bare skal ud af huset, på arbejde, til familiefest eller kundemøde, så er der en sort T-shirt, som passer til lejligheden. Langt de fleste sorte T-shirts kan desuden dresses op og ned. Pift den op med jeans, en habitjakke og et par fede solbriller, eller skab et afslappet outfit med en sort T-shirt kombineret med et par løse shorts og sandaler.

Pasformen er forskellig fra brand til brand. Det samme er materialerne. Måske har du allerede et favoritbrand, du går efter. Eller har du lyst til at prøve noget helt nyt? Hvis du ikke finder det, du søger efter, er du under alle omstændigheder velkommen til at kontakte vores søde kundeservice, som vil guide dig videre i din shopping, så du får præcis det, du ønsker dig.

Forkæl dig selv med en blød og sort T-shirt

Hos Miinto finder du sorte T-shirts med enten lange eller korte ærmer. De har alle en ultrabehagelig pasform. Materialet er ofte bambus eller bomuld, hvilket gør dem bløde og lækre at have på. Husk, at når du køber for mere end 499 kr., får du gratis fragt hos Miinto. Vi ønsker dig en god shoppingoplevelse, og vi er sikre på, at du finder din nye T-shirt i vores udvalg af sorte T-shirts her på siden.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

5443 resultater

Side 1 af 55

Næste

Side 1 af 55