Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CARHARTT WIP T-SHIRTS

Hvad end du er en die-hard Carhartt WIP-fan eller blot søger lækre T-shirts fra Carhartt WIP, vil du med Miintos sortiment fra samme mærke helt sikkert finde noget i din smag. Fælles for alle T-shirts til mænd fra Carhartt WIP er, at de er lavet i den højeste kvalitet og med den perfekte pasform. Det gælder både deres basis-T-shirts, pocket T-shirts, Long Sleeve T-shirts, grafiske T-shirts og special T-shirts, som mærket selv har valgt at dele de forskellige typer T-shirts ind i. 

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, og find din næste Carhartt WIP-T-shirt til din garderobe. Selv efter mere end 100 år på markedet er mærket førende inden for arbejdstøj og den urbane gadestil, der præger den europæiske modescene på nuværende tidspunkt. Du vil med garanti elske din nye T-shirt fra Carhartt WIP. Carhartt Work In Progress – fra arbejdstøj til streetwearDu har helt sikkert hørt om Carhartt, der blev grundlagt i 1889 i Detroit, Michigan USA, og som er særligt kendt for deres arbejdstøj. Det har så 100 år senere, altså i 1989, resulteret i underdivisionen Carhartt Work In Progress, også blot kaldet Carhartt WIP. Mærket bygger videre på de samme stærke traditioner og kerneværdier som moderselskabet, men har større fokus på en europæisk målgruppe med det casual look. 

De har på deres helt unikke måde forsøgt at forene skateboarding og musikken hertil, hvilket har resulteret i nedenstående sortiment af T-shirts i mange forskellige modeller. Her er de blevet utrolig populære inden for subkulturerne skating og street, da brandet støtter upcoming kunstnere, musikere og skateboardere og gerne skriver om dem på deres hjemmeside. 

Særligt dette undergrundsmiljø faldt pladask for mærkets slidstærke materialer og rå look. Med Carhartt Work In Progress-linjen får du lækker kvalitet, god stil og moderne tendenser, der tiltaler en bred gruppe af mennesker. Og her er Carhartt T-shirtene ingen undtagelse. Klæd dig i kvalitets-streetwear med Carhartt WIP-T-shirtsDet autentiske udtryk, som Carhartt WIP udtrykker, kan nemt inkorporeres i langt de fleste garderober og stile, så du skal ikke være bange for at tage en af deres T-shirts på. Her kan du få modeller med et tydeligt logo eller en mere diskret variant – alt efter hvad du foretrækker. Langt de fleste af Carhartt WIP’s T-shirts er lavet af 100 % bomuld, som gør, at de tåler vask rigtig godt, og de er af et slidstærkt materiale, der holder sig pænt i mange år frem. 

T-shirts er et musthave for alle mænd og kan bruges hele året, hvad end det er om sommeren til et par shorts eller med et par bukser og en sweater i vinterhalvåret. Og du behøver ikke at være særlig street eller kunne stå på skateboard for at bære Carhartt WIP’s T-shirts. De repræsenterer alt det, man vil udpege som streetwear, skatewear og casualwear, men som man sagtens kan gå med på arbejdspladsen, eller når du hænger ud med vennerne. T-shirts fra Carhartt WIP til herrerWorkwear-looket er blevet utrolig populært i den gængse mode, og her har Carhartt heller ikke sovet i timen. Deres lettere oversize-modeller i neutrale farver som sort, hvid, grå og brun ligner nemt noget, som arbejdere kunne have på under deres kedeldragter eller lignende arbejdstøj. Derfor kan de også nemt bruges til hverdag, arbejde, fest og ikke mindst sport, da bomuld, som de er lavet af, absorberer fugten, din krop afgiver, og din hud kan dermed ånde. Man kan med andre ord godt svede lidt i tøjet uden at føle sig tung, klistret eller kold. 

Hos Miinto finder du mange forskellige design at vælge imellem blandt T-shirtene fra Carhartt WIP, som du kan bruge hele året. Kombinér dem med en af Carhartt WIP’s mange andre beklædningsdele som bukser og accessories, og gå efter det fulde skater-look, eller du kan bruge dem under en blazer for et lidt mere formelt udtryk til fx arbejde eller fest. Særligt Carhartt WIP Chase er ikonisk blandt deres stilbevidste brugere, fordi det forener de gamle workwear-rødder med det nyere streetwear-miljø – enkel, stilren og alsidig. 

De laver også langærmede T-shirts til de koldere dage, hvor du blot skal vælge den farve og logostørrelse, du foretrækker fra din kvalitetstrøje. Ønsker du Carhartt WIP-T-shirts med lidt detaljer? Så har vi nogle med forskellige slags tryk og farverig grafik samt en pocket-variant, hvilket vil sige, at T-shirten har en lomme på brystet, ligesom du kender det fra en klassisk skjorte. Om du vælger at bruge den, er noget helt andet.Supplér med nye farver og styles hver sæsonHver sæson kommer Carhartt WIP med nye farver og styles, som kan nydes af en bred gruppe af mænd, stile og miljøer, så hold øje med hjemmesiden her, for vi vil forsøge at følge med de mange nye lanceringer, der kommer i løbet af året, og som mange fans ser frem til. Du vil altid kunne købe det nyeste Carhartt WIP-T-shirts her på vores shop. 

Deres basis-kollektioner er et must for alle, og med de klassiske, traditionelle farver som sort, hvid og grå er der rigeligt at lægge i den online shoppingkurv. Man kan nemlig ikke gå ned på essentials, som en T-shirt netop er, og her ved Carhartt WIP, hvad deres målgruppe og de dertilhørende subkulturer og urbane miljøer vil have. Kvinder kan også sagtens købe deres tøj, da det er unisex med de afslappede og oversized design. 

Du må endelig ikke stoppe dig selv fra at udforske alle Carhartts tøjkollektioner, for de laver nemlig solide pieces inden for både bukser, trøjer og accessories, der kan styles med hinanden på kryds og tværs. Kun dine personlige præferencer beslutter, hvordan det hele skal kombineres – total street eller nogle enkelte casual elementer. 


Shop din streetwear-mode her hos Miinto 


Hos Miinto sætter vi en ære i at kunne tilbyde en bred vifte af mærker og beklædningsdele, så alle har mulighed for at finde tøj, sko og accessories, der passer til deres stil. Her er Carhartt WIP’s T-shirts en klassiker, som nemt kan mikses og matches – også selvom du ikke er en del af deres tiltænkte målgruppe. 

Udforsk vores store sortiment af Carhartt WIP-T-shirts eller nogle af de mange brands i selv samme subkultur. Du vil helt sikkert kunne shoppe dig fattig i streetwear her hos Miinto – uanset om du blot skal bruge en T-shirt eller gerne vil udskifte hele garderoben. Se vores store onlineunivers til mænd og kvinder her. 

Ryd alle filtre

Carhartt Wip

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.