Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PROENZA SCHOULER

Når det kommer til vaskeægte klassikere inden for taskemodeller, har særligt Proenza Schouler skrevet sig på listen over de ikoniske design, som vi altid kan genkende. Proenza Schouler har siden 2002 leveret smukke tasker, accessories og et væld af tøj til kvinder, hvor der er fokus på kvalitet, rene linjer og høj klasse.

Den populære taskemodel, PS1, er verdenskendt og en model, som du kan kende på lang afstand. Denne kan sammenlignes med tasker fra Prada og Balenciaga, der nemt kan spottes på afstand, men som samtidig er afdæmpede og yderst praktiske. For når det kommer til PS1-modellen, får du her en taske, der kan rumme alt det, du gerne vil have med på farten.


Designskole blev til modehus


Proenza Schouler er ikke noget modehus, der har mange år med sig i bagagen, men det betyder ikke, at modehuset ikke har vundet modeentusiasternes hjerter. Jack McCollough og Lazaro Hernandez er de to stiftere af modehuset, der spirede frem i New York City tilbage i 2002. Navnet voksede frem på baggrund af de to designeres mødre, hvoraf Proenza var navnet på Hernandez’ mor og Schouler på McColloughs mor.

I 2008 præsenterede modehuset sin første skokollektion og senere hen sin første håndtaske, som er den ikoniske PS1, der i dag er brandets signatur. I 2012 begyndte de at producere fodtøj, og årene efter bød på henholdsvis en badetøjslinje, en parfumeproduktion samt tøjkollektioner. Her skiftede deres modescene fra New York to Paris, hvor de præsenterede nye kollektioner to gange årligt.

Proenza Schouler har gennem tiden samarbejdet med en række forskellige andre brands. Her gælder det blandt andet samarbejdet med MAC Cosmetics, Le Bon Marché og samarbejde med Harley Weir samt Jen Brill.


Tidløse design, du altid vil elske


Hvis du drømmer om at investere i tasker og designertøj, der altid vil forblive en klassiker i din garderobe, er Proenza Schouler et brand, vi ikke kommer udenom.

Den klassiske PS1 har fået en storebror, PS1+, der kommer i en mere kantet version. Begge modeller er et must i garderoben, hvis du går og drømmer om en taske, som både er praktisk og produceret i topkvalitet, og som aldrig blive kedelig at se på.

Derudover kan du shoppe løs af de smukke tøjkollektioner fra Proenza, som vi har her på siden. Vi har ligeledes også sørget for de smukke sko, fantastiske parfumer og gode detaljer. Gå på jagt i udvalget, og kig nærmere på vores forskellige kategorier for at finde andre brands, som du kan kombinere med Proenza Schouler.


Nem og hurtig levering


Det skal være nemt at opgradere garderoben, og det kan du altid være sikker på, at det er hos os. Vi har samlet mere end 3.000 forskellige brands inden for alle prisklasser, så du kan komme hele Jorden rundt og udvælge de brands, som du elsker. Du kan shoppe til hele familien, og vi sørger for at sende det hele direkte hjem til din hoveddør. Det eneste, du skal gøre, er at udvælge alt det fra vores brands, du gerne vil have i garderoben fremover.

Ryd alle filtre

Proenza Schouler

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.