Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Prada
Back

Prada

Siden 1913 har det italienske modehus Prada været synonym med banebrydende stil inden for feltet af high-end fashion. Pradas intellektuelle og kunstneriske univers kombinerer koncepter, strukturer og image gennem koder, der strækker langt ud over trends og tendenser. Brandet skaber ikke blot luksuriøse produkter. De har derimod oversat konceptualitet og skabt et forførende og eksklusivt univers, som er blevet et decideret benchmark for dem, der tør udfordre de eksisterende konventioner gennem en eksperimenterende tilgang til design. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles og items fra eftertragtede Prada, og uanset om du er på udkig efter en taske eller parfume, finder du inspiration her på siden.

Fortællingen om Prada har mere end 100 år bag sig

Prada så for første gang dagens lys i 1913, hvor Mario Prada grundlagde det eksklusive brand. Ikke desto mindre var det først rigtigt i slutningen af 70’erne, de for alvor skinnede igennem på de internationale modescener. Det var nemlig i 1978, at Miuccia Prada tog over for sin bedstefar og positionerede Prada som førende inden for high-end fashion med deres iøjnefaldende farvekombinationer, mønstre, prins og udsøgte kvalitetsmaterialer. Prada har altid været garant for lækre lædervarer, især tasker, men da Miuccia Prada tog over, blev brandets sortiment udvidet betragteligt, og det var derfor også muligt at få fingrene i luksuriøst og elegant modetøj, sko og parfumer såvel som solbriller, bælter og punge. Fælles for alle kreationer var, at de var beriget med et eksklusivt og stilrent udtryk samt udarbejdet i lækre læderkvaliteter, som vi også kender det i dag.

Prada skaber unikke kreationer med deres innovative designtilgang

Hvis der er én ting, vi kan sige om Prada, er det, de har en eksperimenterende og legende tilgang til design. De henter inspiration i alt fra kunst, kultur, musik, film og fotografier, hvilket resulterer i kreationer, der genfortolker virkeligheden ud fra usædvanlige og kreative perspektiver. Brandet lader sig ikke begrænse af trends og tendenser i modebilledet, ej lader de sig styre af stilretningen i andre eksklusive og anerkendte modehuse såsom Christian Dior, Yves Saint Laurent og Gucci. Prada er ganske enkelt deres egen, og deres æstetiske aftryk og kreative sind har gennem generationer manifesteret kulturel frigørelse, som omfavner alle aspekter af livet. Brandet bringer idéer og idealer til live gennem deres modekreationer, som både mænd og kvinder kan bruge til at skabe et selvsikkert og elegant udtryk med kant. Prada udfordrer forskellige æstetiske mønstre gennem særprægede kombinationer. Det, der er simpelt og klassisk, forvrænges og ændres i søgen efter nye perspektiver, og Prada kan ganske enkelt ses som et avanceret laboratorium, hvor der hele tiden eksperimenteres med nye og vovede kreationer.

Lad dig inspirere af Pradas kreative univers

Hos Miinto.dk finder du et væld af skønne Prada parfumer, tasker og meget mere, og hvad end du er på udkig efter, kan du ikke undgå at lade dig forføre af brandets smukke kreationer. Vi sørger løbende for at tilføje nye Prada klassikere til vores udvalg, således du altid kan få fingrene i særprægede og farverige styles og items fra det italienske brand. Ud over at udfordre designkonventioner udfordrer Prada materialer og processer ved at benytte innovative teknologier i udarbejdelsen af eksempelvis Prada tasker og mange års erfaring og know-how inden for modeverden.

Filter

1896 resultater

Side 1 af 19

Næste

Side 1 af 19