Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PRADA

Siden 1913 har det italienske modehus Prada været synonym med banebrydende stil inden for feltet af high-end fashion. Pradas intellektuelle og kunstneriske univers kombinerer koncepter, strukturer og image gennem koder, der strækker langt ud over trends og tendenser. Brandet skaber ikke blot luksuriøse produkter. Det har derimod oversat konceptualitet og skabt et forførende og eksklusivt univers, som er blevet et decideret benchmark for dem, der tør udfordre de eksisterende konventioner gennem en eksperimenterende tilgang til design.

Det skal være nemt for dig at finde de flotteste styles fra Prada på et og samme sted. Hos Miinto finder du derfor et væld af styles og items fra eftertragtede Prada, og uanset om du er på udkig efter en taske eller parfume, finder du inspiration her på siden. Vi tør godt love dig, at du får tidløse klassikere, du kan bruge år efter år, og hvor det ikoniske logo får lov til at bane vejen for de sidste detaljer til dagens outfit.


Fortællingen om Prada har mere end 100 år bag sig


Prada så for første gang dagens lys i 1913, hvor Mario Prada grundlagde det eksklusive brand. Ikke desto mindre var det først rigtigt i slutningen af 70’erne, det for alvor skinnede igennem på de internationale modescener. Det var nemlig i 1978, at Miuccia Prada tog over for sin bedstefar og positionerede Prada som førende inden for high-end fashion med de iøjnefaldende farvekombinationer, mønstre, print og udsøgte kvalitetsmaterialer. Prada har altid været garant for lækre lædervarer, især tasker, men da Miuccia Prada tog over, blev brandets sortiment udvidet betragteligt, og det var derfor også muligt at få fingrene i luksuriøst og elegant modetøj, sko og parfumer såvel som solbriller, bælter og punge. Fælles for alle kreationer var, at de var beriget med et eksklusivt og stilrent udtryk samt udarbejdet i lækre læderkvaliteter, som vi også kender det i dag.

I dag holder Prada stadigvæk fast i sin storhedstid. Med plads til udfoldelse og kreativitet nyfortolker Prada gamle design og tapper ind i tidens trends for at give dig de helt perfekte muligheder for en fuldendt garderobe. Men Prada holder også fat i sit DNA. Derfor finder du særligt tasker, som stadigvæk består af det første design, i dag. Det betyder nemlig, at du kan investere i tidløse design, som vil være i modebilledet mange år fremover.


Prada skaber unikke kreationer med sin innovative designtilgang


Hvis der er én ting, vi kan sige om Prada, er det, at det har en eksperimenterende og legende tilgang til design. Det henter inspiration i alt fra kunst til kultur, musik, film og fotografier, hvilket resulterer i kreationer, der genfortolker virkeligheden ud fra usædvanlige og kreative perspektiver. Brandet lader sig ikke begrænse af trends og tendenser i modebilledet, ej lader det sig styre af stilretningen i andre eksklusive og anerkendte modehuse såsom Christian Dior, Yves Saint Laurent og Gucci. Prada er ganske enkelt sin egen, og det æstetiske aftryk og kreative sind har gennem generationer manifesteret kulturel frigørelse, som omfavner alle aspekter af livet.

Brandet bringer idéer og idealer til live gennem sine modekreationer, som både mænd og kvinder kan bruge til at skabe et selvsikkert og elegant udtryk med kant. Prada udfordrer forskellige æstetiske mønstre gennem særprægede kombinationer. Det, der er simpelt og klassisk, forvrænges og ændres i søgen efter nye perspektiver, og Prada kan ganske enkelt ses som et avanceret laboratorium, hvor der hele tiden eksperimenteres med nye og vovede kreationer.


Lad dig inspirere af Pradas kreative univers


Hos Miinto finder du et væld af skønne Prada-parfumer, -tasker, -tøj og meget mere, og hvad end du er på udkig efter, kan du ikke undgå at lade dig forføre af brandets smukke kreationer. Vi sørger løbende for at tilføje nye Prada-klassikere til vores udvalg, således du altid kan få fingrene i særprægede og farverige styles og items fra det italienske brand. Ud over at udfordre designkonventioner udfordrer Prada materialer og processer ved at benytte innovative teknologier i udarbejdelsen af eksempelvis Prada-tasker og gennem mange års erfaring og knowhow inden for modeverdenen.

Stilen er lagt for Prada. Det holder sig nemlig inden for de helt klassiske farver som sort, hvid, beige og mørkeblå. Det giver dig mulighed for at opdatere garderoben med key items, som du kan sammensætte på din helt egen måde. Men der er ingen tvivl om, at kreativiteten stadigvæk lever i bedste velgående. For med små detaljer, der definerer og sætter rammen, er hvert enkelt design fra Prada noget helt særligt. Når det kommer til tøj, finder du både bukser, trøjer, jakker og meget andet. Her får logoet også lov til at være med, som er et statement uden lige, hvis du vil være moderigtig og samtidig investere i kvalitet.

Samtidig er Pradas tasker noget, som aldrig går af mode. Som det gælder med andre store luksusbrands, holder Prada også en fast stil, når det kommer til taskernes design. Her kombineres det rå og maskuline udtryk med feminine detaljer, der skaber den helt rigtige balance mellem elegance og hverdagslooket. Du finder både de helt små skuldertasker, som er perfekte til en aften ude, og de større nylontasker, som er både praktiske og smukke.


Køb Prada hos Miinto


Der er ingen tvivl om, hvorfor Prada er ét af de største modehuse i verden. År efter år lancerer det smukke kollektioner, der giver plads til både haute couture, streetstyle og smukke accessories, som gør enhver garderobe til en drøm. Der er skruet lidt ned for skørhed og farver, så du i stedet kan vælge sikre og enkle styles, der kan genbruges år efter år.

Du skal selvfølgelig kunne finde et af de bedste udvalg af tøj og accessories fra Prada hos Miinto. Derfor har vi samlet et stort udvalg lige her, så du kan købe det hele på et og samme sted. Du kan også kigge nærmere på mere end 3.000 andre brands, der også dækker over andre af de store modehuse, som vi ikke kan få nok af. Vi sender det hele hjem til dig med det samme, så du kan definere dig selv og din stil på den helt rigtige måde.

Ryd alle filtre

Prada

Side 1 Af 26