Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Prada

Prada (58)

Prada er et italiensk brand, der er omgivet af stor eksklusivitet, og brandet blev lanceret af Mario Prada i 1913. Den store succes kom dog først, da Mario Prada overgav de kreative tøjler til hans barnebarn, Miuccia Prada, i 1978, idet hun for alvorlig slog brandets navn fast i modebranchen.

I starten var Prada garant for lækre lædervarer og tasker, men da Miuccia Prada overtog brandet blev produktsortimentet udvidet betragteligt i løbet af de kommende år. Derfor ekspanderede Prada med modetøj, sko, parfumer og accessories såsom solbriller, bælter, tasker og lædervarer, der var beriget med et eksklusivt og stilrent look.

Prada har siden holdt fast i samme designfilosofi, og brandet er blevet et statussymbol i store dele af verden, hvor brandet er synonym med magt, penge og en fremragende stil. Derudover er Prada et af de mest prominente modehuse i modebranchen, og brandet med base i Milano har åbnet konceptbutikker på fashionable adresser i mange af verdens storbyer.

Prada står også i spidsen for brandet Miu Miu, men brandets kernekompetence er at designe high-end herre- og dametøj såvel som modesko og et stort udvalg af eksklusive accessories, der stråler af sofistikeret og elegant design. Prada appellerer til trendsættere og fashionistaer med en passion for high-end mode, der gerne betaler lidt ekstra for at få fingre i modebranchens lækreste produkter.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

58 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands