Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BALENCIAGA

Balenciaga blev stiftet i 1919 i Spanien af Cristóbal Balenciaga og er et af de modehuse, der har haft den største indflydelse på international mode gennem tiden. Cristóbal Balenciaga er gennem årene blandt andet blevet kaldt "The Master", "The architect of haute couture" og "The Fashion Titan" af andre kendte og store internationale modedesignere, hvilket fortæller alt om hans indflydelse på mode. Det er kongen af mode, som i den grad op til i dag stadig er bannerfører og inspirator for andre high fashion mærker og haute couture. Han revolutionerede moden og forvandlede den til en kunstart og kreerede designs, der er gået over i modehistorien. Med en mor som syerske var linjen til en skrædderkarriere lagt og allerede i de helt unge år fik hjembyens noble klasse øje på talentet. Siden dengang så Balenciaga sig aldrig tilbage, og hans alsidighed i alle processerne er tydelig op til i dag. Han kunne om nogen forvandle skabeloner og skitser til præcise udtryk. Han mestrede ikke kun at føre pennen, når nye kollektioner skulle lanceres, men kunne på motiverende og inspirerende vis også klippe og sy. Du får et top designermærke, som giver genlyd på internationalt plan, og det påtrykte navn på de forskellige produkter vidner om din sans for luksus.


Grænseoverskridende mode med artistiske detaljer


I dag holder Balenciaga til i Paris, og selvom det efterhånden er mange år siden, manden bag brandet døde, skinner hans ånd fortsat igennem i hver eneste kollektion. Hans tydelige signatur fornægter sig nemlig aldrig. Du får et mærke i den absolutte premium-kategori, hvilket også betyder klassisk håndværk og materialer fra allerøverste hylde. Alt er specialudvalgt og skabt i en genkendelig Balenciaga-ånd, som får dig op på en svævende modesky af ren lykke. Modehuset har siden åbningen været kendt for sine innovative, unikke og elegante designs med et touch af avantgarde, og Balenciaga skubber hele tiden sine egne og modeverdenens grænser med uventede materialevalg og artistiske detaljer.


Fuldend din garderobe med Balenciaga


Balenciaga sætter standarden inden for modeverdenen. Når de siger chunky sneakers, bubble skirts eller bæltetasker – så følger resten af modebrandsene trop! Fashion dirigentstokken svinges på overbevisende manér med største respekt for rødderne. De holder nemlig fast i det gedigne håndværk og kombinerer det samtidig med nye tendenser. Logoet i sig selv har en kæmpe signalværdi, uanset om du er til fest, på job eller bruger tøj, sko og accessories i hverdagen. Kendte superstjerner har for længst anerkendt og accepteret mærket – hvilket i sig selv hæver kollektionerne op på et højere niveau. Der er røde løbere, cocktailparties og fashionable hverdagslooks til alle, der vil være med på beatet. Her får du designs med individualitet og som ikke ses på hvert et gadehjørne. Og det er netop hele essensen af mode. Hvis du er en helt ægte fashionista, ved du også, at din garderobe ikke er fuldendt uden minimum ét af Balenciagas tidløse og unikke designs. Uanset om du er ude efter en af brandets ikoniske tasker, et par sneakers eller et par cool solbriller, kan du købe Balenciaga online lige her.


Sneakers, du ikke kommer uden om


Det er meget få modeinteresserede, der ikke kender Balenciagas ikoniske sneakers, og skoene er da også populære verden over. Selvom Balenciagas sneakers har været en central del af modebilledet i en god håndfuld år efterhånden, er der intet, der tyder på, at de er på vej retur. Tværtimod.

Balenciagas sko rammer nemlig perfekt ned i tidens tendenser med deres practical look og vibe. Praktik, coolness og æstetik kan nemlig sagtens gå hånd i hånd, og det beviser Balenciaga. Balenciaga er særligt kendt for de sokkelignende sneakers, som du nemt og hurtigt trækker på foden, når du skal ud ad døren. Skoene står på ønskelisten hos rigtigt mange i den yngre generation, og det forstår vi godt. De er nemlig på én gang både enkle og et kæmpe statement.


Balenciaga kan det hele


Det er meget få ting, Balenciaga ikke kan, og det udmærker sig også ved, at Balenciaga designer kollektioner til både mænd, kvinder, børn og sportskollektioner. Uanset om du shopper i den ene eller anden kategori, får du Balenciagas stilsikre design og helt unikke signatur, som du nærmest ikke kommer uden om i disse år.

Selvom de fleste styles i Balenciagas kollektioner bærer præg af en sporty vibe og et praktisk, men cool look, så designer Balenciaga også dedikerede sportskollektioner. Du kan sagtens kaste dig over kollektionerne, selvom du ikke ynder at dyrke sport i de styles, du klikker hjem. Tidens fokus på det sporty look tillader nemlig, at du ser fit og sporty ud, også selvom du ikke er på vej i fitnesscentret eller på sportsbanen.

Også når det kommer til sportskollektionerne, leverer Balenciaga, når det kommer til sneakers og fodtøj, og du kan derfor iklæde dig Balenciagas letgenkendelige sneakers til og fra træningsbanen, hvis du også er helt vild med alt det, Balenciaga kan. Det er vi hos Miinto.


Meget mere end bare sporty


Selvom Balenciaga i mange tilfælde bærer præg af en sporty vibe, så kan Balenciaga så meget mere. Balenciaga designer nemlig også styles, der ikke har den helt vilde sporty vibe. For eksempel kan du finde ikoniske tasker og smukke stiletter hos Miintos udvalg af Balenciaga. Derudover kan du også bruge de sporty items fra Balenciaga til at sætte et anderledes og cool tvist på dit ikkesporty look. På den måde kan du skabe et helt unikt look.

Du behøver nemlig ikke at gå all in, hvis du hopper i et par sporty sneakers eller bukser fra Balenciaga. Dine sneakers kan for eksempel sagtens kombineres med et par strømpebukser og en mere feminin kjole. På den måde får du skabt kontraster i dit outfit, og du får en langt mere edgy og personlig stil, end hvis du gik all in på den ene stilart.

Hvis du sværger til det sporty, kan du også sagtens tage den hele vejen og gå all in på den sporty tendens, som Balenciaga rammer helt spot on. Uanset om du er til det ene eller det andet, kan du shoppe det hele hos Miinto allerede nu.

Ryd alle filtre

Balenciaga

Side 1 Af 44

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.