Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Kjoler
Back

Kjoler fra Ganni

I 2009 blev Ganni for alvor kendt i modebilledet. Bag mærket står en familie med direktørerne Ditte Reffstrup og Nicolaj Reffstrup i spidsen. Siden 2009 har Ganni bredt sig som ringe i vandet og findes den dag i dag i 400 forskellige butikker internationalt. De har formået at stable et brand på benene, der især fokuserer på idéen om at gøre mode til en selvstændig og modig proces. Fokus er især på, at kvinder har deres fulde ret til selv at skabe deres egen stil. Med Gannis farverige og stilede univers er der rig mulighed for at gå planken ud med lækre items og fine accessoires.

På miinto.dk finder du blandt andet et bredt udvalg af kjoler fra Ganni nederst på siden. Der er taget højde for at samle et bredt udvalg af forskellige farver, mønstre og styles, der passer ind i mange forskellige stilarter. Ganni har designet kjoler med tanke på at lade sig inspirere af alt det omkringliggende, som de befinder sig i til daglig. Det er alt lige fra musik til rejser eller film. Inspirationskilderne gør blot kjolerne endnu mere fantasifulde og unikke på hver sin måde. Hvor nogle kjoler er mere klassiske, finder du også Ganni-kjoler, der ligner kjoler fra en eventyrfilm.

Modige kvinder i det københavnske bybillede er nøgleordene

Ganni er et unikt og kreativt modeunivers, hvor du nærmest vil føle, at du er gået på opdagelse i en attraktiv slikbutik. De mange fine kjoler i både lange og korte modeller lader fantasien og kreativiteten få lov til at komme til overfladen. Du kan mikse og udvælge præcis, som du ønsker, og lade dig inspirere af de mange forskellige design. Design, der har hentet inspiration fra det københavnske bybillede. Her har stifteren, kreativ direktør Ditte Reffstrup, fundet stor inspiration i at iagttage, hvad hun kalder for modige, københavnske kvinder.

De helt klassiske modeller er derfor blevet kombineret med sprudlende, mønstrede og farverige kjoler med fine silhuetter og bemærkelsesværdige detaljer. Noget, der alt sammen snakker godt sammen med de modetendenser, vi har set i 2020. Moden har nemlig været præget af skønne farver – heriblandt violette farver og beige, som går igen i de fleste Ganni-kjoler. Derudover er dyreprintet stadig populært, og kan også findes i flere af Gannis kjoler nederst på siden.

Vælg den helt rigtige kjole

Når du skal jagte din kommende Ganni-kjole, er det vigtigste, at du følger din egen personlige stil. Derudover er det også altid en god idé at vælge en kjole ud fra din facon. Er du for eksempel ikke den højeste, kan det være en god idé at vælge en kortere kjole. Hvis du ikke kan komme uden om, at du gerne vil have en lang kjole, så kan du købe en halvlang kjole. Det vil minimere sandsynligheden for, at du ser lav ud, når du bærer kjolen. Hvis du er høj, gør det heller ikke noget at kaste dig ud i en Ganni-kjole med sprudlende detaljer og farver, der skaber blikfang. Det fremhæver din figur, og du vil uden tvivl kunne bære kjolens stil og facon.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

113 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2