Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SKO FRA CUSTOMMADE

Custommade har gennem mange år lanceret mode, sko og tilbehør til den stilbevidste kvinde. Siden 2002 har det danske brand lanceret fantastiske kollektioner, der hver eneste gang rammer plet med de helt store tendenser, samtidig med at du får statements, der ikke er defineret af det omskiftelige modebillede. Særligt Custommade-sko er blevet en favorit blandt mange, og det forstår vi godt. Her går tidløse design hånd i hånd med en tilgang, der skaber kant og giver alle design unikke detaljer.

Her på siden har vi selvfølgelig sørget for at samle et stort udvalg af alle de fantastiske sko fra Custommade til dig. Du finder både lange støvler, smukke stiletter og alt derimellem, og du kan være helt sikker på, at materialer og design er overvejet helt ned til mindste detalje.


Historien om Custommade


Hvis du drømmer om sko fra Custommade, kan du også glæde dig over, at det kommer fra et dansk brand. Tilbage i 2002 stiftede Christian Dam nemlig brandet, og det hele startede med at give liv til en drøm om at skabe netop custom-made tøj, der var flatterende. Det skulle være til den stærke og selvstændige kvinde, og i dag holder det stadigvæk ved. Stilen taler nemlig til den moderne kvinde, der elsker et sofistikeret look med simple detaljer og masser af klasse.

I dag bliver brandet drevet af Christian Dam og chefdesigner Anne Rasmussen. Designvisionen er klar, og hver dag arbejder de på at skabe klassikere til din garderobe, der rummer den skandinaviske kant, charme og flotte snit. Materialerne er velovervejede, og du fornemmer hurtigt en rød tråd i alle deres kollektioner, hvor Custommade-sko blandt andet er blevet en del af denne. 

Brandet elsker både de neutrale farvenuancer og dem, hvor der er lidt ekstra smæk på. Du finder flæser, pufærmer og meget andet i deres tøjkollektioner, som vi selvfølgelig også forhandler her hos Miinto.


Sko fra Custommade til garderoben


Det var først i 2017, at Custommade valgte at tilføje sko til det store modeunivers hos brandet. Men det er ikke helt fremmed for ejeren at arbejde med sko, da det går langt tilbage i hans familie, og derfor har Christian altid haft en stor interesse for fantastisk fodtøj til kvinder. Det skulle både være komfortabelt, praktisk og selvfølgelig smukt, og forskellige materialer skulle bære hvert enkelt design.

Det store sortiment af sko fra Custommade rummer alt fra de fineste stiletter og høje støvler til detaljerede ballerinasko og sandaler. Fællesnævneren er, at de alle er designet med passion for netop det smukke fodtøj, som alle kvinder fortjener. Vores udvalg rummer alle favoritterne, og der er noget for alle. 

Forelsk dig eksempelvis i støvler i ruskind med en blank, sort snude, som pynter på mange forskellige støvler og er blevet et statement hos Custommade. Du kan også lade smukke blomster pynte for enden af dine ballerinasko, eller du kan springe med på et par stiletter i velour, hvor det fløjlsbløde look er med til at bløde hverdagsoutfittet op.


Støvler i lange baner med sko fra Custommade


Der hersker ingen tvivl om, at Custommade har forstået, hvad det betyder at designe smukt fodtøj til kvinder. Og støvlerne har også fået deres eget særlige kendetegn, som netop er den spidse snude og de blanke detaljer.

Vores sortiment byder selvfølgelig på de tidløse støvler fra Custommade, der er lavet i ruskind og med en blank, sort snude. Her finder du den samme støvle i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer til din stil. Støvlerne er perfekte til både hverdag og fest, og her får du håndlavede støvler fra Portugal, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af.

Vil du have mere spræl eller mere farve, finder du selvfølgelig også det i vores sortiment. Du kan springe i et par grønne støvler med slangestruktur, som passer helt ideelt til den store modescene, eller du kan gå med et par helt klassiske lange støvler i hvidt læder.


Stiletter til enhver anledning


Når vi kigger på sko fra Custommade, kommer vi ikke udenom de mange skønne stiletter. For hvad er bedre i garderoben end et par høje hæle, som du altid kan regne med? Custommade har sørget for, at du kan finde lige præcis de stiletter, du er på jagt efter, hvad end du gerne vil have de helt simple eller elsker unikke detaljer.

Blandt vores udvalg af sko fra Custommade, finder du også her det bløde ruskind kombineret med en blank snude. Den blanke detalje er med til at give skoene karakter, og det simple bliver kombineret med de afgørende detaljer for at skabe en smuk og sofistikeret sko. Derudover finder du andre simple stiletter med eksempelvis en ankelrem, der er med til at sikre endnu mere komfort.

Hvis du mere er til fest og farver, er der også sko fra Custommade for dig. Der er nemlig blevet leget med farver og materialer i de skønneste kombinationer, hvor detaljer som store sløjfer, mønstre og blomster får lov til at pynte på enden af stiletterne. Et gennemgående tema er de bløde stiletter i velour, der kommer i søde og moderne farver, og din personlige stil vil for alvor kunne få lov til at sprudle.


En sommersko til dig, der elsker en let ballerina


Ballerinaskoene er et must i garderoben og er en succes hver eneste sommer. Her får du en behagelig sko, som du nemt kan bruge til hverdag, men som også fungerer perfekt til et mere festligt outfit. Blandt vores Custommade-sko finder du smukke ballerinasko med de fineste detaljer såsom perler og blomster, der sikrer elegance og stilsikre detaljer.

Her går de forskellige materialer også igen, som netop beskriver Custommade-sko godt. Brandet har forstået den røde tråd, og det gælder altså ikke kun for tøjkollektionerne.


Shop Custommade-sko hos Miinto


Vi elsker smukke og behagelige sko hos Miinto, og det samme gælder for høj kvalitet og spændende materialevalg. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af sko fra Custommade, så du kan shoppe løs og finde frem til sæsonens helt store favoritter. Find et par stiletter, der løfter ethvert outfit, vælg de perfekte støvler, eller nyd sommeren i et par ballerinasko eller sandaler, hvor dine fødder får lov til at føle sig endnu smukkere.

Ryd alle filtre

Custommade

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.