Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Custommade

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

CUSTOMMADE

Med Custommade får du elegant og gennemført tøj i højeste kvalitet. De skaber tøj til den moderne kvinde, som ikke vil gå på kompromis med sin personlige stil, og som elsker klassiske design med et moderne tvist.

Dette danske mærke har fokus på elegante og tidløse kreationer, som du kan få glæde af igen og igen. De har en fasttømret design-DNA, som de altid holder sig til. Derfor ved du også, hvad du får, når du vælger at shoppe tøj fra netop dette mærke. I modsætning til mange andre brands, lader de sig ikke overrumple af alverdens nye trends, men tør derimod godt at holde fast i deres egen designfilosofi.


Klassiske design med et moderne islæt


Custommade holder sig til en klassisk, skandinavisk stil. Det ligger dybt forankret i deres brands identitet, at der skal være fokus på det enkle, elegante og sofistikerede. Det er netop også derfor, de ikke blot hovedløst implementerer samtlige nye trends i deres design.

Ligesom alle andre brands, følger også Custommade naturligvis med tiden og skaber moderne design. De gør det dog altid på deres egen måde, og de benytter kun nye tendenser på den måde og i det omfang, som passer ind i det univers, de har opbygget. Det vil sige, at du får tøj med karakter, når du vælger at shoppe Custommade. De ynder at lege med mode og nye idéer, men de gør det altid på deres egne præmisser.


Pak dig ind i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer


Ud over at dette danske mærke aldrig går på kompromis med deres egen DNA, går de heller ikke på kompromis med kvaliteten af de materialer, de benytter. Derfor kan du også regne med at få tøj, der føles som en drøm at have på, når du vælger Custommade. Det skal være behageligt, og samtidig skal det naturligvis også meget gerne kunne holde til noget.

Custommade benytter ofte skønne naturmaterialer såsom læder, uld og silke i deres kreationer. Det resulterer i tøj, der holder sig pænt i lang tid, som du vil elske at svøbe dig i, og som desuden kan holde til lidt af hvert. Derudover giver det naturligvis et elegant og eksklusivt look, at materialerne er i høj kvalitet. Vil du have modetøj, der brillerer hele vejen rundt, er dette mærke værd at kigge nærmere på.


Ready-to-wear haute couture


En af grundtankerne bag Custommade er, at det skal være muligt for den moderne kvinde at få en smule haute couture ind i dagligdagsgarderoben. High end-mode bør ikke være forbeholdt en mindre gruppe. Derfor gør dette mærke også meget ud af at diske op med dristige og anderledes haute couture-inspirerede kreationer forklædt som ready-to-wear-mode, du nemt kan implementere i din garderobe.

Du finder således moderigtige styles, som du kan få glæde af i din dagligdag i sortimentet fra Custommade. Mange af deres design kan bruges til hverdag såvel som til fest afhængigt af, hvordan du vælger at style dem. Bruger du eksempelvis en kjole med stilletter og fine smykker, er du klar til fest. Bruger du den derimod sammen med sneakers og en strik, er du klar til arbejde. Custommade gør det muligt for dig at få et eksklusivt og moderne look, men samtidig er deres design tydeligvis dybt inspireret af den klassiske, skandinaviske stil.

Ryd alle filtre

Custommade

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.