Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Basket
0

Din kurv er tom

Custommade (189)

Custommade er en dansk producent af modetøj, som præsenterede den første kollektion af dametøj i 2002. Custommade er lanceret af den kreative designer Christian Dam, som skabte Custommade med en idé om at gøre haute couture og high-end modetøj, heriblandt kjoler og skjorter lækre materialer, mere tilgængeligt.

Custommade skaber tidsløst design med en moderne kant

Med andre ord – Custommade er synonym med sofistikeret, moderigtigt og skandinavisk design med et tidløst look, som appellerer til trendy og stilbevidste kvinder med en unik og smuk stil. Derudover er Custommade ikke et brand, som følger de hotteste trends til punkt og prikke, idet brandet i stedet er garant for en ny version af klassisk design. Tøjet, såsom deres jeans og skjorter, er perfekt til en afslappet weekend, og samtidig perfekt til at dresse op til en fest. Det gælder også deres smukke skjoler, som har et væld af brugsmuligheder, og som er behagelig i alle situationer.

Custommade har fokus på lækre materialer

Derfor er Custommade karakteriseret ved et unikt brand med en fremragende evne til at kombinere tidløst design med et lækkert snit, finurlige detaljer og super kvalitet. Den lækre kvalitet afspejles i de bløde og fine tekstiler såsom silke, uld og bomuld, og Custommade har med succes skabt en niche, som er perfekt til selvstændige individer med en forkærlighed for kreativt og smukt design. Find din custommade kjole, skjorte, eller jakke, samt mange flere unikke produkter, blandt vores store udvalg af custommade tøj.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

189 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands