Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

T-SHIRTS FRA PALM ANGELS

Drømmer du om at tilføje nyt og luksuriøst streetwear til din tøjstil? Så er Palm Angels-T-shirts det helt rigtige sted at kigge. Ikke nok med at kvaliteten er noget ud over det sædvanlige; du finder også de absolut fedeste design på T-shirts lige her på siden.


Palm Angels historie 


Palm Angels er et luksusmodebrand, der blev grundlagt i 2011 af den italienske fotograf og kunstfanatiker Francesco Ragazzi. Mærket blev stiftet ud af Ragazzis ønske om at indfange ”den afslappede livsstil hos skaterne, surferne og hiphopkunsten” i Los Angeles. 

Ragazzi brugte oprindeligt fotografering til at dokumentere den livlige scene, han mødte, mens han turnerede og fotograferede i Los Angeles. Hans billeder viste skatere og surfere på Venice Beach, det østlige Los Angeles’ hiphopkultur samt de større skateboardmiljøer i Californien.

Mærket blev officielt lanceret under modeugen i Milano i 2015 med en debutkollektion med casual beklædning. Derfra er det gået stærkt, og brandet er blevet et etableret navn i modebranchen. Palm Angels' kollektioner blander sporty silhuetter med italienske tekstiler og detaljer for at skabe et unikt look, der hylder brandets rødder i både streetwear og traditionelt italiensk håndværk.

I dag fortsætter mærket med at lade sig inspirere af skateruniverset, men med et mere moderne tvist. Mærket forhandles i mere end 500 af verdens førende butikker og er blevet omtalt i nogle af de mest prestigefyldte magasiner som Vogue, Elle, GQ m.m. Derudover har brandet arbejdet sammen med populære mærker som Moncler og Nike, hvilket yderligere har cementeret Palm Angels' plads i modeverdenen. 

Mærket repræsenterer i dag energien i L.A., og Ragazzis vision er nu indbegrebet af Palm Angels’ kollektioner af tøj, tilbehør og sko. Hans kreationer bæres nu af nogle af de mest stilfulde mennesker i verden. Palm Angels er en vigtig del af den moderne mode, og brandets indflydelse vil fortsætte med at vokse i mange år. 


Populære T-shirts fra Palm Angels


Der er et væld af muligheder, når det kommer til T-shirts fra Palm Angels. Du kan få alt fra stilrene og simple design til T-shirts med mere indviklede motiver og print. Der er derfor ikke noget at sige til, at brandet er blevet så populært i ikke bare USA, men også resten af verden. Tøjet er nemlig unikt og innovativt og giver din stil et helt specielt touch. 

Hos Miinto finder du et kæmpe sortiment af T-shirts fra det populære brand, og vi har gjort en dyd ud af at gøre det endnu lettere for dig at finde præcis det T-shirtdesign, der passer bedst til din stil. Derfor kan du let sortere blandt vores produkter ved at bruge vores filtreringsmuligheder i toppen af siden. Brandet kommer nemlig med et væld af forskellige varianter, og det gør din søgning lettere, når du vil krydre stilen med flotte Palm Angels-T-shirts.


Et tilbagelænet og street design


Selvom stilen på T-shirtene er meget tilbagelænet og lidt mere street end mange andre design, kan du sagtens bruge dem til både afslapning og til at gå i byen. Du kan nemlig kombinere tøjet med blandt andet en fed bomberjakke og nogle trashed jeans for at skabe en mere rå stil. Der er heldigvis masser af muligheder, når det kommer til T-shirts fra Palm Angels. Du skal bare finde det design, der passer lige ind i dit garderobeskab, og det sidder vi altid klar til at hjælpe med. 


Find en billig Palm Angels-T-shirt hos Miinto


Hos Miinto finder du altid nogle af Danmarks bedste priser på T-shirts fra Palm Angels. Selvom Palm Angels ligger i en højere ende af prisskalaen, får du virkelig noget for pengene. Ikke nok med at stilen og designet er ekstraordinært fedt, du får også T-shirts, der er produceret i det absolut bedste materiale. Du vil uden tvivl kunne mærke forskellen på kvaliteten fra en normal T-shirt til T-shirts fra Palm Angels. 

Hvis du vil blive endnu klogere på priser og produkter på shoppen, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du altid være opdateret på de nyeste trends hos Miinto, så du aldrig komme til at gå glip af de fede T-shirts fra Palm Angels. 


Hvem er Miinto?


Miinto er en hurtigt voksende e-handelsplatform for mode, der tilbyder kunderne et bredt udvalg af de nyeste modetrends. Miinto blev grundlagt i 2009 og opererer i 14 lande. Vi tilbyder vores kunder de nyeste modekollektioner fra et væld af forskellige brands.

Hos Miinto brænder vi for at give vores kunder adgang til det bedste, som mode har at byde på. Vi sammensætter et unikt udvalg af varer fra verdens bedste butikker og mærker – lige fra hverdagens nødvendigheder til de nyeste trends. Derudover tilbyder vi vores kunder eksklusive rabatter og kampagner på trendsættende varer, hvilket gør det nemmere at finde den perfekte stil til en nedsat pris. 

Med vores konstant opdaterede udvalg af modeartikler mangler vores kunder aldrig idéer, når der shoppes efter det næste garderobesæt eller til de næste store fejringer. Hos Miinto stræber vi efter at give vores kunder en behagelig shoppingoplevelse, der er nem og stressfri. 


Køb Palm Angels-T-shirts og bekæmp overproduktion


Vi sætter en stor ære i at hjælpe alle vores forretningspartnere, og et af vores helt store fokusområder er at bekæmpe den store overproduktion i modeindustrien. Derfor har vi ikke store lagre med tøj liggende, da vi i stedet samarbejder med mere end 2.000 forskellige butikker i hele verden. Så køber du de lækre Palm Angels-T-shirts hos Miinto, kan du være helt sikker på, at de kommer direkte fra en af vores butikker, og du hjælper dermed med at sikre en mere bæredygtig produktion i tøjindustrien.


Palm Angels-T-shirts til alle sæsoner 


Palm Angels er et yderst fashionabelt streetwear-tøjmærke, der har vundet popularitet blandt stilfulde unge voksne på den moderne modescene. Designet er især kendt for iøjnefaldende print og dristige farver, hvilket gør det muligt at sammensætte brandets T-shirts med stort set alt. 

Med det brede udvalg af T-shirts til alle sæsoner er Palm Angels-T-shirts blevet en uundværlig del af enhver garderobe. Uanset om du er på udkig efter et diskret og klassisk look eller noget mere vovet og kantet, finder du det helt sikkert blandt Palm Angels’ T-shirts.

Kig videre i vores store udvalg af T-shirts fra Palm Angels til gode priser, og pep dit garderobeskab op til enhver lejlighed. Du finder masser af valgmuligheder, når det kommer til kvalitets-T-shirts i alle størrelser lige her på siden. Så leder du efter casual og moderne streetwear, er du kommet til det helt rigtige sted.

Ryd alle filtre

Palm Angels

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.