Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MONCLER

Moncler blev grundlagt i 1952 af René Ramillon og André Vincent i den lille bjerglandsby Monestier-de-Clermont tæt på Grenoble. Brandets hovedfokus er på sportstøj til udendørsbrug i specielt bjergene, men de har også lækkert kvalitetstøj, du kan bruge i en aktiv hverdag. Alsidigheden er enorm takket være en casual og sporty designstil med et luksuriøst tvist. Mærket har taget det bedste fra bjergsportsverdenen og bragt det ned på gadeplan. Erfaring fra nogle af de mest krævende ekspeditioner i udfordrende terræner kommer dig til gode, når du har brug for optimal beskyttelse udendørs. Det betyder også, at du er mere end godt klædt på, når du begiver dig rundt i byen. Fleksibiliteten er intakt, så du både er moderigtig i naturen og på hovedgaden. Brandet formår nemlig at binde sportiness sammen med high fashion. De viger ikke fra rødderne og erfaringen fra elite-snesport, hvilket passer perfekt til det danske klima. Dermed kan du modstå elementerne uden problemer samt med et look, der vækker genklang blandt modeelskere. Brandet er især kendt for sit eksklusive look, sin formidable kvalitet og dunjakkerne, der for alvor satte Moncler på verdenskortet. I de senere år er det franske mærke også blevet mere og mere bæredygtigt, så du behøver på ingen måde at gå på kompromis med noget, når du køber Moncler.


Designet til arbejdere; elsket af bjergentusiaster


I starten designede Moncler kun soveposer, kapper med hætter og telte. Først senere kom dunjakkerne, der gjorde brandet så berømt. Oprindeligt var dunjakkerne lavet til at beskytte arbejderne i bjergene, men de blev hurtigt spottet af bjergentusiaster og resten er, som man siger, historie. Materialerne er i højeste kvalitet og det samme er håndværket. Derudover har Moncler høj status på den røde løber, hvilket betyder signalværdi, der placerer kollektionerne i premium-klassen. Her går man aldrig på kompromis og det er din chance for at shine i eksklusiv sportsmode med inspiration fra fashionindustrien. De populære dunjakker er i en klasse for sig. Der anvendes naturligvis det bedste i form af hvidt gåsedun, som er attraktivt grundet den høje isoleringsevne, samt lave vægt. Læg dertil japansk specialnylon og hættekanter med hår fra prærieulve! Der er stil og unikke detaljer over sagerne. Her er tingene ikke bare masseproduceret, men skiller sig ud på individuel vis. Du får optimal beskyttelse samtidig med, at du ser brandgodt ud.


Monclers faste værdier og æstetik


Moncler bliver ved med at forbedre og styrke deres design for hver ny kollektion, de præsenterer. Derfor kan du også altid være sikker på, at du får en jakke, trøje eller anden beklædningsgenstand, der kan holde til at blive brugt i lang tid. Moncler går ikke bare sådan af mode, som det siges. Desuden kan tøjet bruges flere år i træk, mest af alt fordi det er lavet til det. Det er netop også er derfor, mange er villige til at betale prisen for kollektionerne.

Der bliver skruet mere og mere op for kvaliteten i kollektionerne, og hvert nyt design er eksklusivt, uden at det overtager den klassiske æstetik, som brandet har gjort til sin helt egen. Det er ikke længere bare et brand bag en solid dunjakke. Moncler er blevet sit eget brand, og nu er dunjakken blot en af mange beklædningsgenstande, som en kollektion indeholder.

Det ses også i deres indtræden i modeverdenen, som for alvor begyndte kort efter årtusindeskiftet. Men selv med en fod indenfor i den større modebranche har Moncler holdt fast i sin designhistorie. Det har brandet gjort ved at holde sig til et universelt design, som har en bred målgruppe, der sætter pris på kvalitet og design i den rette kombination.


Klæd hele familien på i styles fra Moncler


Moncler designer tøj til både mænd, kvinder og børn, og derfor kan hele familien blive klædt på i det lækre tøj fra Moncler. Hos Miinto finder du et stort udvalg af styles fra Moncler til hele familien, så du kan købe det hele ét sted. Med fokus på funktionalitet og det outdoorsy passer Monclers styles perfekt til den aktive og moderne familie. Moncler designer nemlig stilrene kollektioner, som man kan bevæge sig i uden at gå på kompromis med eksklusiviteten eller det æstetiske. I Miintos udvalg af tøj til børn fra Moncler kan du købe tøj til både drenge og piger, og du finder både cool hverdagstøj, ligesom du finder de populære dunjakker og andet overtøj til børn. Tøjet til børnene emmer af den klassiske vibe, Moncler er kendt for, samtidig med at mange styles er både cool og farverige på en måde, der falder i børnenes smag.


Moncler leverer selvfølgelig stadig, når det kommer til sport


Selvom Moncler i dag er langt mere end bare tøj til de aktive stunder i livet, så leverer Moncler stadig, når det kommer til sportsbeklædning og beklædning til fysiske aktiviteter. Hos Miinto finder du selvfølgelig et stort udvalg af sportstøj fra Moncler. Du finder blandt andet tøj til skiturene og de aktive svømmeture, og du vil derfor altid være klædt stilfuldt og klassisk på i items fra Moncler, uanset hvad du laver eller har på programmet. Det kommer nok bag på de færreste, at Moncler laver items af høj kvalitet, og derfor kommer du også til at betale mere for de styles, du køber fra Moncler. Til gengæld får du en helt anden og langt bedre kvalitet, så du får glæde af dine køb i mange år. Moncler formår også at designe items, som både er moderne og tidløse. Derfor skal du ikke være bange for, at de styles, du køber fra Moncler, er for sæsonbetonede og skal skiftes ud næste år. Tværtimod er Moncler altid en sikker vinder, og med et item fra Moncler – uanset om det er overtøj, sko eller anden beklædning – går du altid sikkert og stilrent i byen. Hvem elsker ikke det?

Siden 1950’erne har Moncler leveret tidløse design, som er lavet til at holde på varmen. Designet har ændret sig gradvist, som moden har skiftet frem og tilbage, men det oprindelige design er tydeligt den dag i dag hos alle Monclers kollektioner. I løbet af 1980’erne blev dynejakken for alvor et varemærke, der spredte sig blandt de unge og modeinteresserede. Det er til dels dynejakken, der har været med til at brande Moncler til det eksklusive brand, vi i dag kender og sætter pris på. Det har givet dem mulighed for at udvide deres sortiment og brand til det store udvalg, du også finder her hos Miinto.


Moncler fra top til tå


Moncler designer items, så du bliver klædt på fra top til tå, og det betyder selvfølgelig også, at du kan shoppe forskelligt fodtøj fra Moncler hos Miinto. Moncler designer sko til både mænd, kvinder og børn, og i Monclers kollektioner finder du både sko til sommeren, vinteren og til de fysiske aktiviteter, du måtte kaste dig over. Derfor kan du altså finde lige netop det fodtøj, du har brug for, uden at du behøver at gå ned på æstetik og design, bare fordi det skal være praktisk. Det er netop det, Moncler kan, og det gælder især, når det kommer til sko.

De laver selvfølgelig snestøvler, som trækker designtrådene tilbage til Monclers oprindelse. Men også her har de forbedret og moderniseret designet med flere farver og lækre detaljer. Gummistøvler er heller ikke bare gummistøvler, når de har brandet Moncler i bunden. En gummistøvle fra Moncler er lavet af de bedste og mest holdbare materialer, og det er gummistøvler, du kommer til at bruge på mange regnvejrsdage i fremtiden. Det samme kan faktisk siges om alle sko fra Moncler. Hvad end det er gummistøvler, snestøvler, hjemmesko, træningssko eller den luftige klip-klapsko. Alle sko fra brandet er lavet til at holde til længere tids brug og til at sidde godt om dine fødder. Der er både sko til den aktive udendørstype, men selvfølgelig også til den mere afslappede type.


Køb Moncler online hos Miinto


Selvom de højtelskede dunjakker er signaturproduktet, så byder Moncler på så meget andet. Kærligheden til naturen og en sporty stil fornægter sig ikke. Et stykke pels på et par sneakers, sandaler med vandre-appeal eller veste med leopardtryk. Der er masser af muligheder for at drage natur og sport ind i dit hverdagslook takket være fransk finesse for tingene. Alt foregår naturligvis i overensstemmelse med etiske skrifter og respekt for dyr og natur, så du kan dyrke moden med god samvittighed. Moncler har altid være lig med innovation, kreativitet og kvalitet i topklasse, samtidig med at brandet aldrig har glemt sin franske arv. Du finder et eksklusivt udvalg af Moncler produkter, du kan købe online, og hvis du er ude efter en af deres fantastiske jakker til din næste skiferie, er du havnet det rette sted.

Når du vælger et hvilket som helst produkt fra Moncler, kan du være sikker på, at det samtidig er en investering i din garderobe, fordi du unægteligt bliver så glad for det, at du vil bruge det så tit som muligt, men også fordi det er lavet til at kunne holde til at blive brugt flere gange.

Ryd alle filtre

Moncler

Side 1 Af 34