Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Moncler

Moncler blev grundlagt i 1952 af René Ramillon og André Vincent i den lille bjerglandsby Monestier-de-Clermont tæt på Grenoble. Brandets hovedfokus er på sportstøj til udendørsbrug i specielt bjergene, men de har også lækkert kvalitetstøj, du kan bruge i en aktiv hverdag. Alsidigheden er enorm takket være en casual og sporty designstil med et luksuriøst tvist. Mærket har taget det bedste fra bjergsportsverdenen og bragt det ned på gadeplan. Erfaring fra nogle af de mest krævende ekspeditioner i udfordrende terræner kommer dig til gode, når du har brug for optimal beskyttelse udendørs. Det betyder også, at du er mere end godt klædt på, når du begiver dig rundt i byen. Fleksibiliteten er intakt, så du både er moderigtig i naturen og på hovedgaden. Brandet formår nemlig at binde sportiness sammen med high fashion. De viger ikke fra rødderne og erfaringen fra elite-snesport, hvilket passer perfekt til det danske klima. Dermed kan du modstå elementerne uden problemer samt med et look, der vækker genklang blandt modeelskere. Brandet er især kendt for sit eksklusive look, sin formidable kvalitet og dunjakkerne, der for alvor satte Moncler på verdenskortet. I de senere år er det franske mærke også blevet mere og mere bæredygtigt, så du behøver på ingen måde at gå på kompromis med noget, når du køber Moncler.

Designet til arbejdere; elsket af bjergentusiaster

I starten designede Moncler kun soveposer, kapper med hætter og telte. Først senere kom dunjakkerne, der gjorde brandet så berømt. Oprindeligt var dunjakkerne lavet til at beskytte arbejderne i bjergene, men de blev hurtigt spottet af bjergentusiaster og resten er, som man siger, historie. Materialerne er i højeste kvalitet og det samme er håndværket. Derudover har Moncler høj status på den røde løber, hvilket betyder signalværdi, der placerer kollektionerne i premium-klassen. Her går man aldrig på kompromis og det er din chance for at shine i eksklusiv sportsmode med inspiration fra fashionindustrien. De populære dunjakker er i en klasse for sig. Der anvendes naturligvis det bedste i form af hvidt gåsedun, som er attraktivt grundet den høje isoleringsevne, samt lave vægt. Læg dertil japansk specialnylon og hættekanter med hår fra prærieulve! Der er stil og unikke detaljer over sagerne. Her er tingene ikke bare masseproduceret, men skiller sig ud på individuel vis. Du får optimal beskyttelse samtidig med, at du ser brandgodt ud.

Klæd hele familien på i styles fra Moncler

Moncler designer tøj til både mænd, kvinder og børn, og derfor kan hele familien blive klædt på i det lækre tøj fra Moncler. Hos Miinto finder du et stort udvalg af styles fra Moncler til hele familien, så du kan købe det hele ét sted. Med fokus på funktionalitet og det outdoorsy passer Monclers styles perfekt til den aktive og moderne familie. Moncler designer nemlig stilrene kollektioner, som man kan bevæge sig i uden at gå på kompromis med eksklusiviteten eller det æstetiske. I Miintos udvalg af tøj til børn fra Moncler kan du købe tøj til både drenge og piger, og du finder både cool hverdagstøj, ligesom du finder de populære dunjakker og andet overtøj til børn. Tøjet til børnene emmer af den klassiske vibe, Moncler er kendt for, samtidig med at mange styles er både cool og farverige på en måde, der falder i børnenes smag.

Moncler leverer selvfølgelig stadig, når det kommer til sport

Selvom Moncler i dag er langt mere end bare tøj til de aktive stunder i livet, så leverer Moncler stadig, når det kommer til sportsbeklædning og beklædning til fysiske aktiviteter. Hos Miinto finder du selvfølgelig et stort udvalg af sportstøj fra Moncler. Du finder blandt andet tøj til skiturene og de aktive svømmeture, og du vil derfor altid være klædt stilfuldt og klassisk på i items fra Moncler, uanset hvad du laver eller har på programmet. Det kommer nok bag på de færreste, at Moncler laver items af høj kvalitet, og derfor kommer du også til at betale mere for de styles, du køber fra Moncler. Til gengæld får du en helt anden og langt bedre kvalitet, så du får glæde af dine køb i mange år. Moncler formår også at designe items, som både er moderne og tidløse. Derfor skal du ikke være bange for, at de styles, du køber fra Moncler, er for sæsonbetonede og skal skiftes ud næste år. Tværtimod er Moncler altid en sikker vinder, og med et item fra Moncler – uanset om det er overtøj, sko eller anden beklædning – går du altid sikkert og stilrent i byen. Hvem elsker ikke det?

Moncler fra top til tå

Moncler designer items, så du bliver klædt på fra top til tå, og det betyder selvfølgelig også, at du kan shoppe forskelligt fodtøj fra Moncler hos Miinto. Moncler designer sko til både mænd, kvinder og børn, og i Monclers kollektioner finder du både sko til sommeren, vinteren og til de fysiske aktiviteter, du måtte kaste dig over. Derfor kan du altså finde lige netop det fodtøj, du har brug for, uden at du behøver at gå ned på æstetik og design, bare fordi det skal være praktisk. Det er netop det, Moncler kan, og det gælder især, når det kommer til sko.

Køb Moncler online hos Miinto

Selvom de højtelskede dunjakker er signaturproduktet, så byder Moncler på så meget andet. Kærligheden til naturen og en sporty stil fornægter sig ikke. Et stykke pels på et par sneakers, sandaler med vandre-appeal eller veste med leopardtryk. Der er masser af muligheder for at drage natur og sport ind i dit hverdagslook takket være fransk finesse for tingene. Alt foregår naturligvis i overensstemmelse med etiske skrifter og respekt for dyr og natur, så du kan dyrke moden med god samvittighed. Moncler har altid være lig med innovation, kreativitet og kvalitet i topklasse, samtidig med at brandet aldrig har glemt sin franske arv. Du finder et eksklusivt udvalg af Moncler produkter, du kan købe online, og hvis du er ude efter en af deres fantastiske jakker til din næste skiferie, er du havnet det rette sted.

Filter

2041 resultater

Side 1 af 21

Næste

Side 1 af 21