Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Spar 10% på ALT | Kode: MSS10
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Moncler

Moncler blev grundlagt i 1952 af René Ramillon og André Vincent i den lille bjerglandsby Monestier-de-Clermont tæt på Grenoble. Brandets hovedfokus er på sportstøj til udendørsbrug i specielt bjergene, men de har også lækkert kvalitetstøj, du kan bruge i en aktiv hverdag. Alsidigheden er enorm takket være en casual og sporty designstil med et luksuriøst tvist. Mærket har taget det bedste fra bjergsportsverdenen og bragt det ned på gadeplan. Erfaring fra nogle af de mest krævende ekspeditioner i udfordrende terræner kommer dig til gode, når du har brug for optimal beskyttelse udendørs. Det betyder også, at du er mere end godt klædt på, når du begiver dig rundt i byen. Fleksibiliteten er intakt, så du både er moderigtig i naturen og på hovedgaden. Brandet formår nemlig at binde sportiness sammen med high fashion. De viger ikke fra rødderne og erfaringen fra elite-snesport, hvilket passer perfekt til det danske klima. Dermed kan du modstå elementerne uden problemer samt med et look, der vækker genklang blandt modeelskere. Brandet er især kendt for sit eksklusive look, sin formidable kvalitet og dunjakkerne, der for alvor satte Moncler på verdenskortet. I de senere år er det franske mærke også blevet mere og mere bæredygtigt, så du behøver på ingen måde at gå på kompromis med noget, når du køber Moncler.

Designet til arbejdere; elsket af bjergentusiaster

I starten designede Moncler kun soveposer, kapper med hætter og telte. Først senere kom dunjakkerne, der gjorde brandet så berømt. Oprindeligt var dunjakkerne lavet til at beskytte arbejderne i bjergene, men de blev hurtigt spottet af bjergentusiaster og resten er, som man siger, historie. Materialerne er i højeste kvalitet og det samme er håndværket. Derudover har Moncler høj status på den røde løber, hvilket betyder signalværdi, der placerer kollektionerne i premium-klassen. Her går man aldrig på kompromis og det er din chance for at shine i eksklusiv sportsmode med inspiration fra fashionindustrien. De populære dunjakker er i en klasse for sig. Der anvendes naturligvis det bedste i form af hvidt gåsedun, som er attraktivt grundet den høje isoleringsevne, samt lave vægt. Læg dertil japansk specialnylon og hættekanter med hår fra prærieulve! Der er stil og unikke detaljer over sagerne. Her er tingene ikke bare masseproduceret, men skiller sig ud på individuel vis. Du får optimal beskyttelse samtidig med, at du ser brandgodt ud.

Køb Moncler online hos Miinto

Selvom de højtelskede dunjakker er signaturproduktet, så byder Moncler på så meget andet. Kærligheden til naturen og en sporty stil fornægter sig ikke. Et stykke pels på et par sneakers, sandaler med vandre-appeal eller veste med leopardtryk. Der er masser af muligheder for at drage natur og sport ind i dit hverdagslook takket være fransk finesse for tingene. Alt foregår naturligvis i overensstemmelse med etiske skrifter og respekt for dyr og natur, så du kan dyrke moden med god samvittighed. Moncler har altid være lig med innovation, kreativitet og kvalitet i topklasse, samtidig med at brandet aldrig har glemt sin franske arv. Du finder et eksklusivt udvalg af Moncler produkter, du kan købe online, og hvis du er ude efter en af deres fantastiske jakker til din næste skiferie, er du havnet det rette sted.

Filter

2112 resultater

Side 1 af 22

Næste

Side 1 af 22