Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch er en specialforhandler af modetøj og -accessories i høj kvalitet til både mænd og kvinder. I mere end 125 år har det ikoniske brand skabt design til opdagelsesrejsende, iværksættere, innovatører og generelt eventyrlystne personer, men i dag afspejler brandet nutidige holdninger samt trends og tendenser hos den moderne mand og kvinde. Abercrombie & Fitch forbliver dog tro mod sin arv ved at skabe ekspertfremstillede styles, items og parfumer, der oser af en legende let amerikansk stil. Hos Miinto.dk finder du et væld af Abercrombie & Fitch parfumer, modetøj- og accessories, og vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i nye dufte og design.

Abercrombie & Fitch har både iklædt friluftsmennesker og USA’s absolut største visionære

Fortællingen om Abercrombie & Fitch begynder tilbage i 1892, hvor Abercrombie & Co. blev grundlagt af David Abercrombie som en specialforhandler i outdoor-tøj og -udstyr til camping, fiskeri og jagt i høj kvalitet. Abercrombie & Co. bliver i 1904 Abercrombie & Fitch, da Ezra Fitch bliver partner i virksomheden. Fra den dag begynder brandet at skabe eksklusive og smarte design, som blandt andet iklæder USA's vigtigste visionære og ledere som præsident Theodore Roosevelt, John F. Kennedy, Charles Lindbergh og Amelia Earhart. Spoler vi knap 100 år frem, undergår Abercrombie & Fitch en mindre forvandling, idet de både lancerer ”Abercrombie Kids” og ”Hollister Co.”. Hollister Co. henvender sig især til unge og teens, der søger afslappet og optimistiske styles med et californisk udtryk. Kollektionerne finder inspiration i Californiens surfer- og skaterkultur, og Hollister skaber modetøj, der skal leves i, og som inviterer alle til at omfavne, hvem de er.

Abercrombie & Fitch er optimistisk, kreativt og legende

Det amerikanske brand er skaber et væld af styles, items og parfumer, som bærer præg af en legende og eksperimenterende tilgang til design og dufte. Deres designstil er afslappet, optimistisk, frisk og enkel, og du finder stilrene styles i komfortable materialer, der hurtigt bliver en fast del af garderoben. I deres kollektioner finder du alt fra feminine bluser til skovmandsskjorter, simple herre T-shirts og rå denimjeans, blomstrede nederdele og dunjakker. Abercrombie & Fitch omfavner ganske enkelt moderne trends og tendenser, men de formår på fineste vis at gøre dem til deres egne, og dermed går de ikke på kompromis med deres autentiske californiske designånd. Også Abercrombie & Fitch’s parfumer oser af optimisme og friskhed, og du finder et væld af milde og skønne blomsterdufte samt mere krydrede og eksotiske dufte til kvinder, der sætter det sidste prik over dit udtryk og din tilstedeværelse. Omvendt finder du også en Abercrombie & Fitch parfume til mænd med toner af citrus og ceder, der giver en aktiv og sporty duft. På mange områder er der store ligheder mellem Tommy Hilfiger, GAP og Abercrombie & Fitch, og de tre brands kan uden problemer kombineres på kryds og tværs, idet deres designtråd tager afsæt i nogle af de samme værdier.

Lad dig inspirere af Abercrombie & Fitch hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af Abercrombie & Fitch parfumer, styles og items, der i den grad klæder dig afslappet og moderigtigt på eller sikrer dig en velduftende tilstedeværelse. Med det populære brand er du sikret dufte og design, der klæder dig moderigtigt og afslappet på, hvad enten det er på jobbet, i fritiden eller til finere begivenheder.

Filter

24 resultater

  • 1
  • 1