Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

HERRESHORTS

Her på siden finder du et stort udvalg af herreshorts fra et bredt udvalg af markedets fedeste brands. Hos Miinto finder du shorts til herrer fra både de store og mindre modehuse, og du kan derfor med garanti finde et par shorts, som passer både dig og din smag. Du finder ligeledes herreshorts i alle priskategorier. På den måde kan alle være med uanset budget og smag. 

Hos Miinto finder du en række eksklusive brands som Gucci, Armani og Balenciaga, og du finder også klassiske sportsbrands som Adidas, Nike og PUMA. Desuden finder du en række cool highstreet-brands, som designer moderigtige herreshorts efter sæsonens tendenser.

Miinto forhandler altså styles til modebevidste mænd i Danmark, som er optaget af både kvalitet og udtryk. Ved hjælp af vores filterfunktion kan du præcisere din søgning, når du går på jagt efter dine nye shorts i vores store sortiment. Du kan både gå på jagt blandt specifikke brands, farverkategorier og størrelser.


Herreshorts til enhver anledning 


Shorts til mænd kan styles på forskellig vis, og du kan derfor bruge dine shorts på mange måder og til forskellige anledninger. Et par klassiske herreshorts kan nemlig både styles til hverdag og til mere uformelle fester. 

Til hverdag kan du style dine shorts med en fed kort eller langærmet T-shirt, en klassisk polo eller en pæn skjorte. Du kan sammensætte dit outfit med et par sneakers eller et par sandaler, alt efter vejret og den konkrete situation. På de køligere dage kan du have en trøje eller en let jakke udenover. Til de mere uformelle fester i sommerhalvåret kan du style dine shorts med en klassisk polo eller en pæn skjorte, et bælte, et par sneakers og en let jakke. 

Shorts til mænd kan både have et klassisk udtryk eller et mere sporty udtryk, og derfor kan enhver herregarderobe med fordel rumme både en klassisk, tidløs model og en mere sporty style.

De mere sporty herreshorts kan du bruge sammen med et par sandaler og en T-shirt eller en hoodie. Tilsæt et par sandaler eller et par sneakers alt efter vind og vejr, og så er du godt klædt på. Outfittet kan du bruge på en afslappende sommerdag, til en lang gåtur, på en festival eller til en hyggelig aften med sport i TV’et og et par venner på besøg.

I de senere år ser vi en stigende tendens til, at herreshorts gerne må vise mere af benet og låret, end der tidligere har været tendens til. Derfor skal du som mand ikke være bleg for at hoppe i et par shorts. Shorts er ligeledes blevet mere og mere almindelige i mange sammenhænge, hvor det tidligere ikke i lige så høj grad var velanset med shorts til mænd. 


Køb shorts til mænd online


Hos os får du fri fragt til nærmeste pakkeboks, når du handler for over 499 kroner. Skulle du mod forventning modtage en vare, som du ikke kan passe eller alligevel ikke bryder dig om, kan du gratis sende den retur eller ombytte den til en anden størrelse ved hjælp af den vedlagte returlabel, som du finder i din pakke. Køb dine nye herreshorts nu. 

Side 1 Af 67

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.