Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

TØRKLÆDER TIL KVINDER

Der er ingen tvivl om, at et godt tørklæde er fuldstændigt essentielt i de kolde måneder – især når man bor i Danmark! Shop en lang række forskellige tørklæder fra diverse brands hos Miinto allerede i dag, og vær helt klar til den kolde tid. 


Bliv klædt på til vinteren


Så snart luften bliver kølig og temperaturerne hopper nedad, begynder tørklæderne at komme frem i gadebilledet. Vær på forkant med et flot tørklæde fra enten et af dine favoritbrands eller i en ny model, der kan være med til at opfriske dit look. Find dit næste tørklæde i vores store sortiment hos Miinto på over 2000+ forskellige styles! Der er masser at vælge mellem, og vi føler os sikre på, at der også vil være noget for dig. Vi går nemlig meget op i at have et bredt sortiment, så du ikke skal hoppe rundt mellem en masse onlineshops, men i stedet kan få det hele vist ét sted.


Find dit næste stilfulde tørklæde


Tørklæder kan dog også mere end blot at holde os varme – de kan indgå som en fremhævet del af et samlet outfit, og det kan især være noget, man lægger mærke til, når alle går rundt med store, mørke jakker. Med et tørklæde kan du både peppe dit outfit op ved at vælge en iøjnefaldende farve eller holde dig neutral med et basic sort, gråt eller hvidt tørklæde. Hos Miinto har vi tusindvis af forskellige styles og brands indenfor tørklæder. Gå på opdagelse i anerkendte mærker som Canada Goose og JW Anderson, hvis du ønsker et solidt og praktisk tørklæde, og lad dig forføre af designerbrands som Dolce & Gabbana, Burberry og Givenchy, hvis du går ekstra meget op i mærkevarer. Lige meget hvad er vi helt sikre på, at vi har et tørklæde, der passer til præcis dig!


Lad dig inspirere af de mange styles og farver!


Hvis du allerede ved, hvilken farve du er på udkig efter, eller hvilket brand du skal shoppe i, så kan du let filtrere din søgning, således så du får vist resultater, der passer perfekt til dig. Du kan også lade dig rive med af de mange forskellige styles ved blot at scrolle og bladre igennem de mange sider for at falde for dit næste tørklæde. Med et lækkert tørklæde fra Miinto kan du både holde varmen hele vinteren og også se super flot ud i et tørklæde i for eksempel et fedt print eller i en anderledes farve. Husk, at du opnår gratis fragt ved køb på over 499,-, og derudover tilbyder vi selvfølgelig gratis ombytning og retur inden for 14 dage. På den måde kan du sikkert og let shoppe blandt vores mange forskellige tørklæder og udvælge dine favoritter.

Tørklæder er et af de items, der i høj grad kan komme i mange former, størrelser og materialer. Hos Miinto har vi sørget for et bredt udvalg af tørklæder, så du har masser at vælge mellem og derfor har god mulighed for at finde dit næste køb. Vi forhandler et utal af tørklæder med smukke mønstre, unikke looks og i forskellige cuts fra en lang række anerkendte brands af både national og international karakter. Hop ind og tjek alle de mange tørklæder ud nu!

Side 1 Af 32

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.