Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Skjorter til damer

En skjorte er blevet et must i enhver modebevidst kvindes garderobe. En skjorte er en sikker vinder, da de elegante modeller kan pifte en kedelig buks op, og kan samtidig passe til enhver anledning.

Style dit look med smukke skjorter

Du kan nemt style din skjorte, så den passer til enhver lejlighed. F.eks. hvis du vælger en oversize skjorte, en mønstret skjorte eller en skjorte i bomuld, kan den sagtens passe til en casual hverdag. En fin dameskjorte i silke kan også sagtens sættes sammen med et par slidte jeans. Når du blander kontraster, får du nemlig et super feminint look - på en rå og cool måde. Hvis du derimod sætter din pæne skjorte sammen med et par stilletter, chinos eller andre pæne bukser, er det et perfekt outfit til festlige begivenheder, kontoret eller en bytur. Kort sagt, du kan roligt eksperimentere med dine skjorter og skabe mange forskellige looks.

Skjorter til kvinder fra førende brands

Uanset hvilken skjorte og fit man er på udkig efter, vil man med stor sandsynlighed kunne finde den på Miinto.dk, da vi tilbyder et af Danmarks største udvalg af moderigtige skjorter til damer. Vi har samlet et kæmpe udvalg af lækre skjorter fra førende brands fra ind- og udland, såsom By Malene Birger, Gestuz, Cream, Gustav, Tommy Hilfiger, Munthe, samt mange andre skønne mærker. De mange forskellige brands gør også, at Miinto tilbyder skjorter i alle prisklasser, ligesom vi har skjorter til, som passer til enhver stil og årstid. 

Miinto.dk er lig med et stort udvalg af moderigtige skjorter til kvinder, uanset om man elsker en ternet skovmandsskjorte, en feminin silkeskjorte eller en klassisk oxfordskjorte. Skjorter på Miinto er blandt andet produceret i lækre og bløde tekstiler såsom silke, polyester og viskose. Derudover beriges Miinto.dk med nye skjorter hele året rundt, der konstant er klar med de nyeste trends, så du kan være med på den seneste tendens.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

6563 resultater

Side 1 af 67

Næste

Side 1 af 67