Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BLUSER TIL DAMER

Bluser er en essentiel ingrediens i ethvert fuldendt klædeskab. Er du til feminin leopard, mønstret statement eller det friske look med striber? Uanset hvad du bedst kan lide, så er et velassorteret udvalg af bluser altid en god måde at pifte en hverdagsgarderobe op på. 

Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af bluser lige fra rullekravetrøjer til cardigans, t-shirts og toppe. Du kan også finde bluser i alle typer og materialer. Både plus size og slim fit. Vi har sexede blondebluser, lækre veste og hættetrøjer, der sikrer dig et look med kant og stil. Du kan med en helt regulær basic sweater eller langærmet rullekrave altid give dit hverdagslook et brush up.


Bluser til enhver lejlighed


Står du altid og mangler den der fine trøje med blonder og flæser til at pifte dine jeans og støvler op en fredag aften i byen med venner? Eller har du aldrig rigtig fundet den perfekte, lækre rullekravetrøje, som kan give dig det rigtige, varme overskudslook om vinteren? Måske er du en af dem, der også bare savner lidt flere basic bluser til stort og småt?

Miintos sortiment af bluser byder på et overvældende udvalg af lækre, eksklusive mærker, der er til at betale. Du kan bl.a. finde et stort udvalg af bluser fra mærkerne GANNI, Co’Couture, By Malene Birger, InWear og mange flere! 


Brands, der omfavner din kvindekrop 


Det smukke ved bluser til damer er, at der findes så mange varianter. Der er design, der omfavner din kvindekrop og fremhæver din figur, men der findes også et hav af andre muligheder, når det kommer til bluser til damer. 

Med en bluse fra Mos Mosh er du ikke kun lovet stilrene designs, men også en kvalitet, du ikke kan leve uden. Bluserne fra Mos Mosh er syet således den fremhæver dine kvindelige former. Ligegyldigt om du går efter t-shirts med fine og unikke prints, florlette skjorter eller lækre, langærmede trøjer kan du altid være sikker på, at Mos mosh har bluser, der fremhæver din krop fra den absolut bedste side. Og så finder du desuden altid de lækre bluser til damer til overordentligt fornuftige priser, hvilket overlader lidt ekstra luft til at vælge sig flere forskellige, unikke bluser.

Den samme forkærlighed for velbehag og afslappethed finder du bl.a. også hos modemærket Munthe, der i over 20 år har markeret sig med kollektioner, som emmer af livsglæde og luksus. Hos Munthe bliver der altid kælet for detaljen i de fine bluser, der giver det perfekte, feminine twist til en hver modeglad kvindes garderobe.

Rabens Saloner er kendt for deres ikoniske batikmaterialer. Med nuancer der trækker tråde til jordens farver og skiftende natur og årstider, finder du hos Rabens Saloner de mest eksklusive bluser. Både til dig, der elsker luksus og dig, der gerne vil have et afslappet look. Rabens Saloner giver det rette, tilbagelænede bohemelook til en hver fashionista med hang til eksklusiv naturlighed.

Vi har bluser til alle sæsoner og aldre hos Miinto. Både Masai til den modne kvinde, der ved, hvad hun vil have og Lolly’s Laundry til den unge modeelsker, der gerne vil have mange forskellige bluser at vælge mellem.


Uendelige stylings muligheder med blusen i centrum


Lige meget om du er på udkig efter en ny garderobe, eller du bare ønsker at opdatere nogle få elementer i din garderobe, er sortimentet med bluser til damer et godt sted at starte. En bluse er ikke bare en bluse. En bluse er med til at understøtte din visuelle appearance ligesom makeup.

Ønsker du f.eks. et enkelt look, kan en bluse i neutrale nuancer skabe ro og harmoni i din fremtoning. Gå efter mærker som Neo Noir, Basic Apparel eller Calvin Klein, som har et stort udvalg af neutrale items i forskellige basic farver og med forskellige teksturer i deres sortiment. 

Ønsker du at udvide garderoben med en farverig bluse eller to, går du aldrig galt i byen med bluser til damer fra disse mærker. En bluse kan være det bærende element i dit outfit, hvor du gør den til dit grundlæggende basiselement stylet med et par smykker. Pift eksempelvis din hvide, sorte eller beigefarvede bluse op med en enkelt halskæde eller et par chunky øreringe og et par forskellige halskæder, hvis du er mere til det rå look. 


Giv din garderobe et brush up med nye lækre bluser


Nye bluser kan både give dit look kant, skabe et velklædt udtryk eller være et behageligt og tiltrængt indslag i din hverdagsgarderobe. En hver pige og kvinde har brug for en række forskellige bluser, der passer til både hverdag og fest. Med forskellige slags bluser til damer kan du altid dresse op og ned efter behov.

Selvom du måske er mere til det neutrale udtryk, har et enkelt statement piece aldrig skadet nogen. Med en enkel bluse i farver er du klar til en spontan tur i byen eller til en anden festlig begivenhed. Med denne løsning kan du være komfortabel i din bluse, samtidig med at du stråler. Alexander McQueen, Mango eller Liberté er mærker med knald på farverne og bluser, der aldrig går af mode. 

Du kan også sammensætte en kortærmet bluse med en langærmet og på den måde give din ældre bluse nyt liv. Så er du både sikret varme, samtidig med du kan smide en bluse, skulle det blive varmere, end hvad vejrudsigten havde lovet.


Damebluser til alle fire årstider


Ud over blusens uendelige stylingmuligheder er den også et praktisk stykke tøj. Blusen kommer i mange former og størrelser, så den kan bruges hele året rundt. Den kan både trækkes ud af skabet til de varme sommerdage, men er også perfekt under en blød sweater i de kolde vintermåneder. 

Når det er varmt og fugtigt, er det ikke den langærmede bluse, man finder frem som det første, men derimod den luftige, kortærmede bluse. Du kan f.eks. iføre dig din nye sommerbluse fra Dea Kudibal, som designer både farverige og luftige damebluser, du kan ånde i. Er du derimod på udkig efter en langærmet bluse, er der masser at vælge imellem fra Notes Du Nord.


Forlæng din bluses levetid med den rette mængde kærlighed


Når du vælger nye bluser, er det altid en god idé at kigge på vaskeanvisningerne. Det er ærgerligt at komme til at vaske en lækker silkebluse i stykker, fordi man lige giver den 20 grader for meget i vaskemaskinen. Eller hive en beskidt, hvid top ud af tørretumbleren, som man ellers lige troede, man skulle have på til fest. Ofte vil der være materialer, som du skal vaske i hånden eller på bestemte skåneprogrammer. Fx uld og silke eller andre sarte materialer. Læs dig frem i anvisningen, der sidder i tøjet, så kan du bevare dit tøj i god stand i mange år frem.

En bluse, der sidder godt på din krop, kan være lige præcis det stykke tøj, der kommer til at redde dig fra mange fremtidige tøjkriser. Tjek vores overdådige sortiment ud og se, hvilke fine bluser der skal hjem og bo i din garderobe.


Fyld din garderobe op med fede bluser fra Miinto


En bluse, der sidder godt på din krop, kan være lige præcis det stykke tøj, der kommer til at redde dig fra mange fremtidige tøjkriser. Hos Miinto sørger vi for, at udvalget af bluser til damer altid er opdateret, så du kan være sikker på, at du altid finder de nyeste trends, designs og materialer i vores sortiment. Intet mindre kan gøre det, når det drejer sig om et af garderobens allervigtigste elementer. Tjek vores overdådige sortiment ud og se, hvilke fine bluser der skal hjem og bo i din garderobe.

Side 1 Af 74

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.