Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Bluser til damer

Bluser er en essentiel ingrediens i ethvert fuldendt klædeskab. Er du til feminin leopard, mønstret statement eller det friske look med striber? Uanset hvad du bedst kan lide, så er et velassorteret udvalg af bluser altid en god måde at pifte en hverdagsgarderobe op på.

Står du altid og mangler den der fine trøje med blonder og flæser til at pifte dine jeans og støvler op en fredag aften i byen med venner? Eller har du aldrig rigtig fundet den perfekte, lækre rullekravetrøje, som kan give dig det rigtige, varme overskudslook om vinteren? Måske er du en af dem, der også bare savner lidt flere basicbluser til stort og småt?

Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af bluser lige fra rullekravetrøjer til cardigans eller t-shirts og toppe. Du kan også finde bluser i alle typer og materialer. Både plus size og slim fit. Vi har sexede blondebluser og smarte veste og hættetrøjer, der kan lave et statement. Og også en helt regulær basicsweater eller langærmet rullekravetrøje, så du altid kan give dit hverdagslook et brush up.

Vi sørger for, at udvalget af bluser altid er opdateret, så du kan være sikker på, at du altid finder de nyeste trends, designs og materialer i vores sortiment. Intet mindre kan gøre det, når det drejer sig om et af garderobens allervigtigste elementer.

Mønstret, leopard eller stribet - bluser til enhver lejlighed

Miintos sortiment af bluser byder på et overvældende udvalg af lækre, eksklusive mærker, der er til at betale.

Hos Mos Mosh finder du bluser, der er syet til at fremhæve kvinders forskellige former. Om det er t-shirts med fine og unikke prints, florlette skjorter eller lækre, langærmede trøjer kan du altid være sikker på, at Mos mosh har bluser, der fremhæver din krop fra den absolut bedste side. Og så finder du desuden altid de lækre bluser til overordentligt fornuftige priser, hvilket overlader lidt ekstra luft til at vælge sig flere forskellige, unikke bluser.

Den samme forkærlighed for velbehag og afslappethed finder du hos modemærket Munthe, der i over 20 år har markeret sig med kollektioner, som emmer af livsglæde og luksus. Hos Munthe bliver der altid kælet for detaljen i de fine bluser, der giver det perfekte, feminine twist til en hver modeglad kvindes garderobe.

Rabens Saloner er kendt for deres ikoniske batikmaterialer. Med nuancer der trækker tråde til jordens farver og skiftende natur og årstider, finder du hos Rabens Saloner de mest eksklusive bluser. Både til dig, der elsker luksus og dig, der gerne vil have et afslappet look. Rabens Saloner giver det rette, tilbagelænede bohemelook til en hver fashionista med hang til eksklusiv naturlighed.

Vi har bluser til alle sæsoner og aldre hos Miinto. Både Masai til den modne kvinde, der ved, hvad hun vil have og Lolly’s Laundry til den unge modeelsker, der gerne vil have mange forskellige bluser at vælge mellem.

Giv din garderobe et brush up med nye, lækre bluser

Nye bluser kan både give dit look kant, skabe et velklædt udtryk eller være et behageligt og tiltrængt indslag i din hverdagsgarderobe. En hver pige og kvinde har brug for en række forskellige bluser, der passer til både hverdag og fest. Med forskellige slags bluser kan du altid dresse op og ned efter behov.

Når du vælger nye bluser er det altid en god idé at kigge på vaskeanvisningerne. Det er ærgerligt at komme til at vaske en lækker silkebluse i stykker, fordi man lige giver den 20 grader for meget i vaskemaskinen. Eller hive en beskidt, hvid top ud af tørretumbleren, som man ellers lige troede, man skulle have på til fest. Ofte vil der være materialer, som du skal vaske i hånden eller på bestemte skåneprogrammer. Fx uld og silke eller andre sarte materialer. Læs dig frem i anvisningen, der sidder i tøjet, så kan du bevare dit tøj i god stand i mange år frem.

En bluse, der sidder godt på din krop, kan være lige præcis det stykke tøj, der kommer til at redde dig fra mange fremtidige tøjkriser. Tjek vores overdådige sortiment ud og se, hvilke fine bluser der skal hjem og bo i din garderobe.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

7260 resultater

Side 1 af 73

Næste

Side 1 af 73